Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

meal prepping ®

Makkelijke moussaka

4 personen « bereiden: 20 min + oven: 30 min

ER?

500 g gekookte aardappelen

2 aubergines

Lui

N)

1 teentje look

cr

500 glams- of rundsgehakt

5 elBoni olijfolie

2 kloregano

400 g Boni gepelde tomaten

ee

Mi

mespunt kaneel

ricottasaus:

Cat

*

in: kn

250 g ricotta

25 g geraspte Parmezaanse kaas

100 ml Boni melk

nootmuskaat

1 Sparei

ie

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2.

Snij de aubergines in de lengte in plakken, bestrijk met

olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 min in de

Aardappelsalade met gerookte vis

oven tot de aubergines zacht zijn.

Pel de ui en looken snipper alles fijn. Bak glazig in wat

4 personen « 15 min

olijfolie. Voeg het vlees toe en roerbak goudbruin.

Hak de gepelde tomaten fijn en voeg toe, samen met

1 kg gekookte vastkokende

dres:

de oregano en kaneel. Kruid met versgemalen zwarte

aardappelen

2 eidooiers

per en zeezout.

200 g Spar gerookte zalm

1 teentje look

Laat op een zacht vuur 15 min sudderen tot een

1 klein blik Boni zalm in

sap van % citroen

smeuïge ragout.

eigen nat

1 el Boni mosterd

Ricottasaus: klop het ei los met de ricotta en melk. Roer

2 kropjes little gem

3 Spar ansjovisfilets

de Parmezaanse kaas erdoor en kruid met peper, zout

75 gParmezaanse kaas

150 ml koolzaadolie

en nootmuskaat.

100 ml Boni zure room

enkele plukjes dille

Pel de gekookte aardappelen en snij ze in plakken.

worcestersaus

Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en bedek de

cayennepeper

bodem met plakjes aardappel en aubergine en lepel de

vleessaus erover.

Snij de Parmezaanse kaas in schilfers met behulp van een

dunschiller.

Herhaal en eindig met een laagje aubergine of aardap-

pel.

Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen

10.

Bestrijk met de

met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een

ricottasaus en zet

hoge mengbeker.

nog 15 min in de

Plaats de staafmixer in de beker en voeg al mixend de olie

oven.

beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise bekomt.

Voeg de ansjovis en zure room toe en mix tot een romige

7

beus

RL

El

dressing.

Ln

ks

Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper

en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

Gebruik de

u

1 +

Pel de gekookte aardappelen en snij in stukken. Hak de

ricottasaus

dille fijn.

7.

5

voor een

Zn

a

Schep de dressing door de aardappelen en strooi de dille

LS

2

erover.

snelle pasta.

I

Snij de slablaadjes los en schik ze in een kom. Verdeel

ae

eerst de aardappelstukjes erover en daarna de uitgelekte

=

vis uit blik en de gerookte vis. Werk af met kaasschilfers

NN ie eee EEE NNT NEN

en plukjes dille.