Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
meal prepping ®
Makkelijke moussaka
4 personen « bereiden: 20 min + oven: 30 min
ER?
500 g gekookte aardappelen
2 aubergines
Lui
N)
1 teentje look
cr
500 glams- of rundsgehakt
5 elBoni olijfolie
2 kloregano
400 g Boni gepelde tomaten
ee
Mi
mespunt kaneel
ricottasaus:
Cat
*
in: kn
250 g ricotta
25 g geraspte Parmezaanse kaas
100 ml Boni melk
nootmuskaat
1 Sparei
ie
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2.
Snij de aubergines in de lengte in plakken, bestrijk met
olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 min in de
Aardappelsalade met gerookte vis
oven tot de aubergines zacht zijn.
Pel de ui en looken snipper alles fijn. Bak glazig in wat
4 personen « 15 min
olijfolie. Voeg het vlees toe en roerbak goudbruin.
Hak de gepelde tomaten fijn en voeg toe, samen met
1 kg gekookte vastkokende
dres:
de oregano en kaneel. Kruid met versgemalen zwarte
aardappelen
2 eidooiers
per en zeezout.
200 g Spar gerookte zalm
1 teentje look
Laat op een zacht vuur 15 min sudderen tot een
1 klein blik Boni zalm in
sap van % citroen
smeuïge ragout.
eigen nat
1 el Boni mosterd
Ricottasaus: klop het ei los met de ricotta en melk. Roer
2 kropjes little gem
3 Spar ansjovisfilets
de Parmezaanse kaas erdoor en kruid met peper, zout
75 gParmezaanse kaas
150 ml koolzaadolie
en nootmuskaat.
100 ml Boni zure room
enkele plukjes dille
Pel de gekookte aardappelen en snij ze in plakken.
worcestersaus
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en bedek de
cayennepeper
bodem met plakjes aardappel en aubergine en lepel de
vleessaus erover.
Snij de Parmezaanse kaas in schilfers met behulp van een
dunschiller.
Herhaal en eindig met een laagje aubergine of aardap-
pel.
Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen
10.
Bestrijk met de
met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een
ricottasaus en zet
hoge mengbeker.
nog 15 min in de
Plaats de staafmixer in de beker en voeg al mixend de olie
oven.
beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise bekomt.
Voeg de ansjovis en zure room toe en mix tot een romige
7
beus
RL
El
dressing.
Ln
ks
Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper
en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
Gebruik de
u
1 +
Pel de gekookte aardappelen en snij in stukken. Hak de
ricottasaus
dille fijn.
7.
5
voor een
Zn
a
Schep de dressing door de aardappelen en strooi de dille
LS
2
erover.
snelle pasta.
I
Snij de slablaadjes los en schik ze in een kom. Verdeel
ae
eerst de aardappelstukjes erover en daarna de uitgelekte
=
vis uit blik en de gerookte vis. Werk af met kaasschilfers
NN ie eee EEE NNT NEN
en plukjes dille.