Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 39 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39

meal prepping ® Makkelijke moussaka 4 personen « bereiden: 20 min + oven: 30 min ER? 500 g gekookte aardappelen 2 aubergines Lui N) 1 teentje look cr 500 glams- of rundsgehakt 5 elBoni olijfolie 2 kloregano 400 g Boni gepelde tomaten ee Mi mespunt kaneel ricottasaus: Cat * in: kn 250 g ricotta 25 g geraspte Parmezaanse kaas 100 ml Boni melk nootmuskaat 1 Sparei ie 1 Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Snij de aubergines in de lengte in plakken, bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 min in de Aardappelsalade met gerookte vis oven tot de aubergines zacht zijn. Pel de ui en looken snipper alles fijn. Bak glazig in wat 4 personen « 15 min olijfolie. Voeg het vlees toe en roerbak goudbruin. Hak de gepelde tomaten fijn en voeg toe, samen met 1 kg gekookte vastkokende dres: de oregano en kaneel. Kruid met versgemalen zwarte aardappelen 2 eidooiers per en zeezout. 200 g Spar gerookte zalm 1 teentje look Laat op een zacht vuur 15 min sudderen tot een 1 klein blik Boni zalm in sap van % citroen smeuïge ragout. eigen nat 1 el Boni mosterd Ricottasaus: klop het ei los met de ricotta en melk. Roer 2 kropjes little gem 3 Spar ansjovisfilets de Parmezaanse kaas erdoor en kruid met peper, zout 75 gParmezaanse kaas 150 ml koolzaadolie en nootmuskaat. 100 ml Boni zure room enkele plukjes dille Pel de gekookte aardappelen en snij ze in plakken. worcestersaus Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en bedek de cayennepeper bodem met plakjes aardappel en aubergine en lepel de vleessaus erover. Snij de Parmezaanse kaas in schilfers met behulp van een dunschiller. Herhaal en eindig met een laagje aubergine of aardap- pel. Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen 10. Bestrijk met de met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een ricottasaus en zet hoge mengbeker. nog 15 min in de Plaats de staafmixer in de beker en voeg al mixend de olie oven. beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise bekomt. Voeg de ansjovis en zure room toe en mix tot een romige 7 beus RL El dressing. Ln ks Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik. Gebruik de u 1 + Pel de gekookte aardappelen en snij in stukken. Hak de ricottasaus dille fijn. 7. 5 voor een Zn a Schep de dressing door de aardappelen en strooi de dille LS 2 erover. snelle pasta. I Snij de slablaadjes los en schik ze in een kom. Verdeel ae eerst de aardappelstukjes erover en daarna de uitgelekte = vis uit blik en de gerookte vis. Werk af met kaasschilfers NN ie eee EEE NNT NEN en plukjes dille.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39