Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bx oogstfeest @
De banketbakkersroom of crème
patissière is makkelijk zelf te
maken en geeft de taart een
extva vomige toets.
Appeltaart
N
8 personen « 1 u + voorbereiding: 1 nacht
gemarineerde appel:
taartbodem:
banketbakkersroom:
meringue:
5 dl water
100 g Spar boter
5 dl Boni melk
100 geiwit
200 g suiker
150g Boni bloem
1 vanillestok
200 g suiker
1vanillestok
50 g suiker
4 eidooiers
extra:
1 steranijs
50 glichtbruine
100 g suiker
taartvorm (5 36 cm)
1kaneelstok
cassonadesuiker
40 g puddingpoeder
sap van 2 citroenen
4 g bakpoeder
1à 2 Granny Smith-appels
1g zout
1à 2 Jonagold-appels
1 kleine eidooier
Gemarineerde appelen: kook de suiker
11. Klop de eidooiers samen met
op met het water en de aromaten tot
de suiker mooi glad en voeg het
een suikersiroop.
puddingpoeder toe.
Laat afkoelen en voeg het sap van
32,
Giet de kokende melk op het mengsel
2 dtroenen toe.
en meng.
Verwijder het klokhuis van de appels
33,
Giet terug in de kookpot en laat op
met een appelboor. Was de appels,
een laag vuur, onder voortdurend
maar schil ze niet. Snij ze met behulp
roeren, koken, tot het diken
van een mandoline in fijne schijfjes.
gebonden is.
Laat ze een nachtje marineren in de
14.
Laat eventjes afkoelen en giet de
suikersiroop.
lauwe banketbakkersroom in de
Taartbodem: meng de bloem met de
taartbodem. Laat alles afkoelen.
suiker, het bakpoeder en het zout.
35,
Meringue: klop het eiwit tot schuim.
Voeg de eidooier toe en kneed tot een
Voeg de suiker beetje bij beetje toe en
Voor de meringue is
deeg. Laat minstens 1 u rusten in de
blijf kloppen tot een stevig schuim.
koelkast.
16.
Doe de meringue in een spuitzak en
het belangrijk dat,
Beboter de taartvorm en verwarm de
spuit lange slierten op een bakplaat
oven voor op 180°C.
met bakpapier.
er geen eigeel bij
Rol het deeg uit op een bebloemde
17.
Zet in een oven op 90°C en laat
het eiwit komt en
tafel en schik in de taartvorm.
bakken gedurende 40 min.
dat alle materialen
Zet in de voorverwarmde oven en bak
18.
Haal de appelschijfjes uit de
gedurende 12 à 15 min. Haal uit de
suikersiroop en schik op de afgekoelde
goed schoon en
oven en laat afkoelen.
banketbakkersroom. Snij de gebakken
10.
Banketbakkersroom: kook de melk met
meringue in stukjes en werk de taart
velvrij zijn.
de opengesneden vanillestok.
hiermee af.