Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 69


Hier is pagina 69 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 69 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 69

Bx oogstfeest @ De banketbakkersroom of crème patissière is makkelijk zelf te maken en geeft de taart een extva vomige toets. Appeltaart N 8 personen « 1 u + voorbereiding: 1 nacht gemarineerde appel: taartbodem: banketbakkersroom: meringue: 5 dl water 100 g Spar boter 5 dl Boni melk 100 geiwit 200 g suiker 150g Boni bloem 1 vanillestok 200 g suiker 1vanillestok 50 g suiker 4 eidooiers extra: 1 steranijs 50 glichtbruine 100 g suiker taartvorm (5 36 cm) 1kaneelstok cassonadesuiker 40 g puddingpoeder sap van 2 citroenen 4 g bakpoeder 1à 2 Granny Smith-appels 1g zout 1à 2 Jonagold-appels 1 kleine eidooier Gemarineerde appelen: kook de suiker 11. Klop de eidooiers samen met op met het water en de aromaten tot de suiker mooi glad en voeg het een suikersiroop. puddingpoeder toe. Laat afkoelen en voeg het sap van 32, Giet de kokende melk op het mengsel 2 dtroenen toe. en meng. Verwijder het klokhuis van de appels 33, Giet terug in de kookpot en laat op met een appelboor. Was de appels, een laag vuur, onder voortdurend maar schil ze niet. Snij ze met behulp roeren, koken, tot het diken van een mandoline in fijne schijfjes. gebonden is. Laat ze een nachtje marineren in de 14. Laat eventjes afkoelen en giet de suikersiroop. lauwe banketbakkersroom in de Taartbodem: meng de bloem met de taartbodem. Laat alles afkoelen. suiker, het bakpoeder en het zout. 35, Meringue: klop het eiwit tot schuim. Voeg de eidooier toe en kneed tot een Voeg de suiker beetje bij beetje toe en Voor de meringue is deeg. Laat minstens 1 u rusten in de blijf kloppen tot een stevig schuim. koelkast. 16. Doe de meringue in een spuitzak en het belangrijk dat, Beboter de taartvorm en verwarm de spuit lange slierten op een bakplaat oven voor op 180°C. met bakpapier. er geen eigeel bij Rol het deeg uit op een bebloemde 17. Zet in een oven op 90°C en laat het eiwit komt en tafel en schik in de taartvorm. bakken gedurende 40 min. dat alle materialen Zet in de voorverwarmde oven en bak 18. Haal de appelschijfjes uit de gedurende 12 à 15 min. Haal uit de suikersiroop en schik op de afgekoelde goed schoon en oven en laat afkoelen. banketbakkersroom. Snij de gebakken 10. Banketbakkersroom: kook de melk met meringue in stukjes en werk de taart velvrij zijn. de opengesneden vanillestok. hiermee af.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 69