Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 63 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63
kinderkeuken @ ” u, 4 To 4 A € u ww u rr al Ke Ie N AN N NS, # PA 4, 3 hr = eye Ke. KAR An = 5 we di " + z wW 12 stuks 35 min + oven: 20 min éd JA 200 g Boni spaghetti 75 g Parmezaanse kaas À 1 Spar ei Lo % plantje basilicum 300 g Boni passata 1 el spaghettikruiden 120 g Spar mozzarella Boni olijfolie Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en meng met het ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik een silicone muffinvorm. Warm de oven voor op 200°C. Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes. haa ES Verdeel de spaghettikruiden en 2 el passata over elke muffin. Snij of scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de muffins. a Bak 20 min in de voorverwarmde oven. Werk af met een blaadje basilicum. Serveer warm of koud.
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63