Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kinderkeuken @



u,

4

To

4

A



u

ww

u

rr

al

Ke

Ie

N

AN

N

NS,

#

PA

4,

3

hr

=

eye

Ke.

KAR

An

=

5

we

di

"

+

z

wW

12 stuks

35 min + oven: 20 min

éd

JA

200 g Boni spaghetti

75 g Parmezaanse kaas

À

1 Spar ei

Lo

% plantje basilicum

300 g Boni passata

1 el spaghettikruiden

120 g Spar mozzarella

Boni olijfolie

Rasp de Parmezaanse kaas fijn.

Kook de pasta beetgaar in gezouten

water volgens de bereidingstijd op de

verpakking.

Giet af, laat uitlekken en meng met het

ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie

Vet een muffinvorm in met olijfolie of

gebruik een silicone muffinvorm.

Warm de oven voor op 200°C.

Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.

haa

ES

Verdeel de spaghettikruiden en 2 el

passata over elke muffin.

Snij of scheur de mozzarella in stukken

en verdeel over de muffins.

a

Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

Werk af met een blaadje basilicum.

Serveer warm of koud.