Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kinderkeuken @
”
u,
4
To
4
A
€
u
ww
u
rr
al
Ke
Ie
N
AN
N
NS,
#
PA
4,
3
hr
=
eye
Ke.
KAR
An
=
5
we
di
"
+
z
wW
12 stuks
35 min + oven: 20 min
éd
JA
200 g Boni spaghetti
75 g Parmezaanse kaas
À
1 Spar ei
Lo
% plantje basilicum
300 g Boni passata
1 el spaghettikruiden
120 g Spar mozzarella
Boni olijfolie
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
Kook de pasta beetgaar in gezouten
water volgens de bereidingstijd op de
verpakking.
Giet af, laat uitlekken en meng met het
ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie
Vet een muffinvorm in met olijfolie of
gebruik een silicone muffinvorm.
Warm de oven voor op 200°C.
Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.
haa
ES
Verdeel de spaghettikruiden en 2 el
passata over elke muffin.
Snij of scheur de mozzarella in stukken
en verdeel over de muffins.
a
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Werk af met een blaadje basilicum.
Serveer warm of koud.