Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi ij

Ee

pl

£

7.

Lit

> %

A

vi

5

4

2

RZ

d

Se

#

IE

ME

+

rd

X



+

7

hak”

hij

#

Br:

cri

fd

7;

=

Ë

(en

Toast van Belgica-appel met maatje,

y

%

7e

rode biet en mierikswortelsaus

4stuks + 20 min

1 Belgica-appel

1 citroen

1,5 Spar maatje

currypoeder

% rode biet (voorgegaard)

10 ml Boni vloeibare honing

% sjalot

Spar amandelpoeder

30 g mierikswortelcrème

enkele plukjes dille

Li



=

3 el Boni mayonaise

eN

1.

Meng de mayonaise met de mierikswortelcrème.

dee

Breng op smaak met currypoeder, zout en citroensap.

Nn

Rooster het amandelpoeder al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.

w

Snij de rode biet in blokjes van 1x 1cm. Roer er de honing, wat citroensap,

2

Eee

zwarte peper en zout door.

Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Spoel in een zeef onder koud water om de

m

smaak te verzachten.

en,

wedn.

a

Snij elk maatje in 3 delen.

ze

a

Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor. Snij de appel in

4 schijven van 1 cm.

N

Beleg elk schijfje appel met 2 stukjes maatje. Verdeel de rode bietenblokjes

erover.

=

Lepel er wat mierikswortelsaus over.

w

Werk af met amandelpoeder, enkele sjalotringen en een plukje dille.