Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi ij
Ee
pl
£
7.
Lit
> %
A
vi
5
4
2
RZ
d
Se
#
IE
ME
+
rd
X
“
+
7
hak”
hij
#
Br:
cri
fd
7;
=
Ë
(en
Toast van Belgica-appel met maatje,
y
%
7e
rode biet en mierikswortelsaus
4stuks + 20 min
1 Belgica-appel
1 citroen
1,5 Spar maatje
currypoeder
% rode biet (voorgegaard)
10 ml Boni vloeibare honing
% sjalot
Spar amandelpoeder
30 g mierikswortelcrème
enkele plukjes dille
Li
—
=
3 el Boni mayonaise
eN
1.
Meng de mayonaise met de mierikswortelcrème.
dee
Breng op smaak met currypoeder, zout en citroensap.
Nn
Rooster het amandelpoeder al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
w
Snij de rode biet in blokjes van 1x 1cm. Roer er de honing, wat citroensap,
2
Eee
zwarte peper en zout door.
Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Spoel in een zeef onder koud water om de
m
smaak te verzachten.
en,
wedn.
a
Snij elk maatje in 3 delen.
ze
a
Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor. Snij de appel in
4 schijven van 1 cm.
N
Beleg elk schijfje appel met 2 stukjes maatje. Verdeel de rode bietenblokjes
erover.
=
Lepel er wat mierikswortelsaus over.
w
Werk af met amandelpoeder, enkele sjalotringen en een plukje dille.