Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
meal prepping ®
Verse tomatensaus
D...
N
2,5| » bereiding: 45 min + oven: 4u
=
=
geroosterde saus:
800 g Boni bio gepelde tomaten
1,5 kgtomaten
140 g Boni bio tomatenconcentraat
2 el suiker
1kl gedroogde oregano
3 tenen look
2 laurierblaadjes
1 plantje rozemarijn
espelettepeper
EN
Boni olijfolie
Ke
1 blikje Boni ansjovis
il
2
gestoofde saus:
2 plantjes ba:
icum
ne
10 sjalotten
balsamicoazijn
es
4 tenen look
at,
Er
Verwarm de oven voor op
a
Pel en snipper de look fijn.
110°C.
Nn
Verwarm een scheut olijfolie in
Geroosterde saus: snij de roze-
een ruime kookpot en voeg de
Kabeljauw in
marijnnaaldjes fijn. Pel de look
sjalotten en look toe. Kruid met
Provengaalse tomatensaus
en snipper fijn.
peper en zout. Stoof op een laag
Snij de tomaten middendoor
vuur glazig tot ze zacht zijn.
4 personen « 30 min
en schik ze met het snijvlak
Voeg de ansjovis toe en laat al
naar boven op een bakplaat.
roerend wegsmelten. Roer het
750 g Spar kabeljauwhaasjes
Kruid royaal met versgemalen
tomatenconcentraat erdoor en
2kleine courgettes
peper en zeezout. Bestrooi met
laat even bakken. Blus met een
4stengels witte selder
suiker, rozemnarijnnaaldjes en
scheut balsamicoazijn en voeg
600 g verse tomatensaus
look.
de tomaten toe die je eerst met
200 g Spar jonge spinazieblaadjes
Besprenkel met olijfolie en zet
je handen wat fijngeknepen
1 bosje bladpeterselie
4 uin de voorverwarmde oven
hebt.
300 g Boni volkoren rijst
tot ze wat gekrompen zijn.
Voeg de laurierblaadjes,
Boni olij
Gestoofde saus: pel de sjalot-
de oregano, het zout en de
2 takjes tijm
ten en snij ze eerst midden-
espelettepeper naar smaak toe.
paprikapoeder
door en dan in fijne, halve
Laat afgedekt 30 min stoven.
ringetjes.
Verwijder de laurierblaadjes.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
10. Mix de geroosterde
x
Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht
tomaten in de blender
gezouten water. Giet de rijst af en laat
tot een bijna gladde
uitdampen. Hou warm.
+
>
saus en voeg bij de
Snij de selder in fijne stukjes en de cour-
gestoofde saus.
gettes in blokjes.
11. Kruid verder met
Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de
x
Fra
peper en zout. Roer de
peterselie grof.
basilicumblaadjes er
Verhit een scheut olijfolie in een kook-
vlak voor gebruik door.
poten stoof de selder aan. Voeg de
2%
#2:
=:
courgetteblokjes toe. Kruid met peper en
Ls
EE
7
zout en roerbak.
Lu
mu
Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes er-
bij en laat doorwarmen. Roer de spinazie
Pasta,
in porties erdoor en laat slinken. Schep
% van de peterselie erdoor.
tomatensaus
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en
schik de vis erin. Kruid met peper, zout en
EN
en wat
paprikapoeder.
versgeraspte
Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in
Parmezaanse
de voorverwarmde oven.
Serveer de vis met de rijst en schep de
kaas, klaar!
saus erover.
SV NN VTT en nvt
10. Bestrooi met de rest van de peterselie.