Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 43 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 43
meal prepping ® Verse tomatensaus D... N 2,5| » bereiding: 45 min + oven: 4u = = geroosterde saus: 800 g Boni bio gepelde tomaten 1,5 kgtomaten 140 g Boni bio tomatenconcentraat 2 el suiker 1kl gedroogde oregano 3 tenen look 2 laurierblaadjes 1 plantje rozemarijn espelettepeper EN Boni olijfolie Ke 1 blikje Boni ansjovis il 2 gestoofde saus: 2 plantjes ba: icum ne 10 sjalotten balsamicoazijn es 4 tenen look at, Er Verwarm de oven voor op a Pel en snipper de look fijn. 110°C. Nn Verwarm een scheut olijfolie in Geroosterde saus: snij de roze- een ruime kookpot en voeg de Kabeljauw in marijnnaaldjes fijn. Pel de look sjalotten en look toe. Kruid met Provengaalse tomatensaus en snipper fijn. peper en zout. Stoof op een laag Snij de tomaten middendoor vuur glazig tot ze zacht zijn. 4 personen « 30 min en schik ze met het snijvlak Voeg de ansjovis toe en laat al naar boven op een bakplaat. roerend wegsmelten. Roer het 750 g Spar kabeljauwhaasjes Kruid royaal met versgemalen tomatenconcentraat erdoor en 2kleine courgettes peper en zeezout. Bestrooi met laat even bakken. Blus met een 4stengels witte selder suiker, rozemnarijnnaaldjes en scheut balsamicoazijn en voeg 600 g verse tomatensaus look. de tomaten toe die je eerst met 200 g Spar jonge spinazieblaadjes Besprenkel met olijfolie en zet je handen wat fijngeknepen 1 bosje bladpeterselie 4 uin de voorverwarmde oven hebt. 300 g Boni volkoren rijst tot ze wat gekrompen zijn. Voeg de laurierblaadjes, Boni olij Gestoofde saus: pel de sjalot- de oregano, het zout en de 2 takjes tijm ten en snij ze eerst midden- espelettepeper naar smaak toe. paprikapoeder door en dan in fijne, halve Laat afgedekt 30 min stoven. ringetjes. Verwijder de laurierblaadjes. 1 Verwarm de oven voor op 180°C. 10. Mix de geroosterde x Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht tomaten in de blender gezouten water. Giet de rijst af en laat tot een bijna gladde uitdampen. Hou warm. + > saus en voeg bij de Snij de selder in fijne stukjes en de cour- gestoofde saus. gettes in blokjes. 11. Kruid verder met Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de x Fra peper en zout. Roer de peterselie grof. basilicumblaadjes er Verhit een scheut olijfolie in een kook- vlak voor gebruik door. poten stoof de selder aan. Voeg de 2% #2: =: courgetteblokjes toe. Kruid met peper en Ls EE 7 zout en roerbak. Lu mu Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes er- bij en laat doorwarmen. Roer de spinazie Pasta, in porties erdoor en laat slinken. Schep % van de peterselie erdoor. tomatensaus Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik de vis erin. Kruid met peper, zout en EN en wat paprikapoeder. versgeraspte Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in Parmezaanse de voorverwarmde oven. Serveer de vis met de rijst en schep de kaas, klaar! saus erover. SV NN VTT en nvt 10. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 43