Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

meal prepping ®

Verse tomatensaus

D...

N

2,5| » bereiding: 45 min + oven: 4u

=

=

geroosterde saus:

800 g Boni bio gepelde tomaten

1,5 kgtomaten

140 g Boni bio tomatenconcentraat

2 el suiker

1kl gedroogde oregano

3 tenen look

2 laurierblaadjes

1 plantje rozemarijn

espelettepeper

EN

Boni olijfolie

Ke

1 blikje Boni ansjovis

il

2

gestoofde saus:

2 plantjes ba:

icum

ne

10 sjalotten

balsamicoazijn

es

4 tenen look

at,

Er

Verwarm de oven voor op

a

Pel en snipper de look fijn.

110°C.

Nn

Verwarm een scheut olijfolie in

Geroosterde saus: snij de roze-

een ruime kookpot en voeg de

Kabeljauw in

marijnnaaldjes fijn. Pel de look

sjalotten en look toe. Kruid met

Provengaalse tomatensaus

en snipper fijn.

peper en zout. Stoof op een laag

Snij de tomaten middendoor

vuur glazig tot ze zacht zijn.

4 personen « 30 min

en schik ze met het snijvlak

Voeg de ansjovis toe en laat al

naar boven op een bakplaat.

roerend wegsmelten. Roer het

750 g Spar kabeljauwhaasjes

Kruid royaal met versgemalen

tomatenconcentraat erdoor en

2kleine courgettes

peper en zeezout. Bestrooi met

laat even bakken. Blus met een

4stengels witte selder

suiker, rozemnarijnnaaldjes en

scheut balsamicoazijn en voeg

600 g verse tomatensaus

look.

de tomaten toe die je eerst met

200 g Spar jonge spinazieblaadjes

Besprenkel met olijfolie en zet

je handen wat fijngeknepen

1 bosje bladpeterselie

4 uin de voorverwarmde oven

hebt.

300 g Boni volkoren rijst

tot ze wat gekrompen zijn.

Voeg de laurierblaadjes,

Boni olij

Gestoofde saus: pel de sjalot-

de oregano, het zout en de

2 takjes tijm

ten en snij ze eerst midden-

espelettepeper naar smaak toe.

paprikapoeder

door en dan in fijne, halve

Laat afgedekt 30 min stoven.

ringetjes.

Verwijder de laurierblaadjes.

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

10. Mix de geroosterde

x

Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht

tomaten in de blender

gezouten water. Giet de rijst af en laat

tot een bijna gladde

uitdampen. Hou warm.

+

>

saus en voeg bij de

Snij de selder in fijne stukjes en de cour-

gestoofde saus.

gettes in blokjes.

11. Kruid verder met

Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de

x

Fra

peper en zout. Roer de

peterselie grof.

basilicumblaadjes er

Verhit een scheut olijfolie in een kook-

vlak voor gebruik door.

poten stoof de selder aan. Voeg de

2%

#2:

=:

courgetteblokjes toe. Kruid met peper en

Ls

EE

7

zout en roerbak.

Lu

mu

Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes er-

bij en laat doorwarmen. Roer de spinazie

Pasta,

in porties erdoor en laat slinken. Schep

% van de peterselie erdoor.

tomatensaus

Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en

schik de vis erin. Kruid met peper, zout en

EN

en wat

paprikapoeder.

versgeraspte

Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in

Parmezaanse

de voorverwarmde oven.

Serveer de vis met de rijst en schep de

kaas, klaar!

saus erover.

SV NN VTT en nvt

10. Bestrooi met de rest van de peterselie.