Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E
"a
00 Johan: “Rundvlees
Torre de Golbän
kan me altijd bekoren.
Ribera del Duero, Spanje
Zeker met deze heerlijke
» rijk palet met lichte kruidigheid
2
en rijpe pruim
choronsaus erbij, een
» evenwichtige finale
getomateerde variant
=
« uitstekend bij BBQ en lamsvlees
op een bearnaisesaus.”
Ta
u
Lis
*
©
FEN
de
A,
ws
#
ni
RES
[es
Du
Ir
I
TE
in
æ
1
Cas
+R
KT
FR
dk
di?
4 personen
50 min + laten weken: 1 u
EA
Pair
2 verpakkingen Huts Famous Cuts ribeye
Aa
Spar boter
Ln
023
verse Spar frietjes
Spar jonge sla
b 2
ar
6 eidooiers
”-
2 elwater
4 el dragonazijn
150 g Spar malse boter
kervel
dragon
4 el tomato frito
cayennepeper
Mijn lievelingsgerecht 1
2 zoete uien
Boni melk
Boni bloem
Haal het vlees 30 min voor gebruik uit
Klop tot een luchtige massa op een
ringen. Laat 1 u weken in melk.
de koelkast en laat op kamertempera-
matig vuur. Let op, het mag niet koken.
Haal de uienringen uit de melk en laat
tuur komen.
Neem van het vuur en voeg al kloppend
goed uitlekken. Haal door de bloem.
Bak het vlees krokant in schuimende
de boter beetje bij beetje toe.
Frituur ze krokant op 180°C. Haal uit het
boter volgens de gewenste bakwijze.
Kruid met cayennepeper en zout.
frietvet en bestrooi met zout. Serveer
Laat rusten onder aluminiumfolie voor
Snipper de dragon en kervel fijn en
onmiddellijk.
het serveren.
meng onder de saus. Werk het geheel af
Snij het vlees in plakken.
klop de eidooiers met het
met de tomato frito. Hou warm tot het
Frituur de frietjes en serveer samen met
water en de azijn los in een conische
serveren.
een slaatje van jonge sla, de uienringen
sauspan naast het vuur.
pel de uien en snij in dikke
en de choronsaus.