Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E

"a

00 Johan: “Rundvlees

Torre de Golbän

kan me altijd bekoren.

Ribera del Duero, Spanje

Zeker met deze heerlijke

» rijk palet met lichte kruidigheid

2

en rijpe pruim

choronsaus erbij, een

» evenwichtige finale

getomateerde variant

=

« uitstekend bij BBQ en lamsvlees

op een bearnaisesaus.”

Ta

u

Lis

*

©

FEN

de

A,

ws

#

ni

RES

[es

Du

Ir

I

TE

in

æ

1

Cas

+R

KT

FR

dk

di?

4 personen

50 min + laten weken: 1 u

EA

Pair

2 verpakkingen Huts Famous Cuts ribeye

Aa

Spar boter

Ln

023

verse Spar frietjes

Spar jonge sla

b 2

ar

6 eidooiers

”-

2 elwater

4 el dragonazijn

150 g Spar malse boter

kervel

dragon

4 el tomato frito

cayennepeper

Mijn lievelingsgerecht 1

2 zoete uien

Boni melk

Boni bloem

Haal het vlees 30 min voor gebruik uit

Klop tot een luchtige massa op een

ringen. Laat 1 u weken in melk.

de koelkast en laat op kamertempera-

matig vuur. Let op, het mag niet koken.

Haal de uienringen uit de melk en laat

tuur komen.

Neem van het vuur en voeg al kloppend

goed uitlekken. Haal door de bloem.

Bak het vlees krokant in schuimende

de boter beetje bij beetje toe.

Frituur ze krokant op 180°C. Haal uit het

boter volgens de gewenste bakwijze.

Kruid met cayennepeper en zout.

frietvet en bestrooi met zout. Serveer

Laat rusten onder aluminiumfolie voor

Snipper de dragon en kervel fijn en

onmiddellijk.

het serveren.

meng onder de saus. Werk het geheel af

Snij het vlees in plakken.

klop de eidooiers met het

met de tomato frito. Hou warm tot het

Frituur de frietjes en serveer samen met

water en de azijn los in een conische

serveren.

een slaatje van jonge sla, de uienringen

sauspan naast het vuur.

pel de uien en snij in dikke

en de choronsaus.