Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
meal prepping ®
Pikante enchiladas met kip
4 personen « bereiden: 30 min + oven: 20 min
5
8 Spar bloemtortilla’s
% kllookpoeder
Sr
vulling:
%klzout
400 g gebakken kippenrestjes
% kl gemalen komijn
„u
Lui
% kl gedroogde oregano
1 el gesneden jalapeñopepers
400 mi kippenfond
1 blik Boni rode bonen
70 g Boni tomatenconcentraat
Er
350 g Spar paprika tricolore
100 ml Spar room
200 g Boni gemalen cheddar
afwerking:
Boni olijfolie
Boni guacamole
enchiladasalsa:
Boni zure room
2el Boni olijfolie
1 plantje koriander
Klassieke gebraden
2el bloem
ijsbergsla
kip met krieltjes en
Lel chilipoeder
lente-ui
kerstomaat
&
Salsa: verwarm 2 el olijfolie in een sauspan, voeg de bloem toe en roerbak 1 min.
4 personen « 1u 30 min
Voeg het tomatenconcentraat, de specerijen en de oregano toe en roer stevig
door.
1 flinke braadkip
Giet de fond er beetje bij beetje bij, onder voortdurend roeren om klonters te
1 kg Boni bio krielaardappelen
vermijden.
1 bollook
w
Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min sudderen tot de saus iets indikt.
500 g kerstomaatjes
>
Verwarm de oven voor op 180°C.
1 citroen
Vulling: pel en snipper de ui fijn en stoof glazig en zacht in een scheutje olie. Voeg
2 takjes verse rozemarijn
de paprikareepjes toe en laat even stoven. Laat de jalapefio's uitlekken, hak ze fijn
3 el Boni acaciahoning
en voeg toe.
Boni olijfolie
Spoel de rode bonen en voeg samen met de kip bij de paprikamengeling. Laat
doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.
a
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrijk een ovenschotel met olie.
de
Bestrooi de binnenkant van de kip met
Bestrijk elke tortilla met
versgemalen peper en zout. Snij de
2 el salsa, verdeel de
citroen doormidden en steek % in de kip
kipmengeling erover en
samen met 1 tak rozemarijn.
verspreid deze op een
Snij de ongepelde bol look doormidden
lijn in het midden van
en bestrijk de snijvlakken met olijfolie.
de tortilla. Bestrooi met
Was en droog de aardappeltjes en
gemalen cheddar.
tomaatjes.
Vouw de tortilla's strak
ÿ
Meng de honing met 2 el olijfolie.
dicht en schik ze in een
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie
ovenschaal.
Br
en stort de aardappeltjes en tomaatjes
10.
Roer de room door de
erin. Leg de halve lookbollen ertussen.
salsa. Proef en voeg meer
Kruid met versgemalen peper en zout.
room toe indien te pikant.
Plaats een rooster in de ovenschaal
=
Overgiet de tortilla's met
boven de aardappeltjes en leg de kip
de saus.
daarop. Bestrijk de kip met het honing-
12.
Bestrooi met de rest van
mengsel.
de kaas en zet 20 min in de
Snij de rest van de citroen in plakjes en
voorverwarmde oven.
leg op de kip. Zet de schaal 45 min in de
3%
Werk af met koriander-
voorverwarmde oven.
blaadjes.
Draai de kip om. Stop de rest van de
14.
Serveer met guacamole,
rozemarijn tussen de aardappeltjes en
fijngesneden lente-ui, sla en
zet nog 45 min in de oven.
zure room.
10. Haal uit de oven en serveer.
SEIEESEEHHBBBEFREISE EEE EEE EEE EREB BEI EEE ER EEE BEE Bun