Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE TOP 5

7

ma

[LI

[ae

A

=

I

Bu

egen

Het sesam-,

In het

rogge-en

nd

ar,

apostelbrood van

A

winkelmandje

mA

Het Broodhuys

D de

[0

uit Beerzel is van

van …

Pa

topkwaliteit!

Greta Blondeel: “Tot april heb

ik in Spar Schriek gewerkt.

\

Nu ben ik met pensioen,

EB.

maar kom ik hier nog steeds

A

il

mijn boodschappen doen.

>

Vanavond eet ik frikandellen

met kriekenspijs. Nu nog een

%

gepast wijntje vinden. Daar

Le

gebruik ik de wijnwijzer

y ji

F

scampi's met

voor. Als je de barcode bij

een wijn scant, krijg je meer

boter zijn het

ritiefhapje.

info over de wijn en bij welke

gerechten je die best schenkt.”

6

LS

ONS LIEVELINGSGERECHT

gx

Steven:“Voor mij is tong een echte delicatesse. En

klassiek klaargemaakt smaakt het me nog het meest!”

paper

ap van

a

|

Tong met puree en tomaatjes

lkweg is op

en

en

bachtelijk

4 personen « 35 min

4 Spar tongen

Spar boter

1kg Spar zachtkokende aardappelen

scheutje Boni melk

=

1citroen

=

1 sjalot

“u.

1 verpakking tapastomaten

Boni olijfolie

bieslook

Spar gehakte peterselie

bloem

Spar grijze garnalen

e drinken graag

een biertje, bij

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar en giet af.

keur het

Stamp de aardappelen tot puree met een klontje boter en een

Dolen donker

scheutje melk. Kruid met peper en zout.

Belgisch abdijbier.

Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de tomaatjes in 4.

Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en stoof de sjalotsnippers

aan. Voeg de tomatenstukjes toe en laat stoven. Kruid met peperen

zout.

Snipper wat bieslook fijn en meng onder de tomaatjes.



Wentel de tongen in de bloem en klop hetteveel aan bloem eraf.

Kruid met peper en zout.

Smelt een goede klont boter in de pan en bak de vis aan beide zijden.

Overgiet regelmatig met het braadvocht.

ieckse gin,

ijn krachtige,

Schik de gare vis op het bord. Maak quenelles van de puree en schik

naast de vis.

ge smaak,

is

echt

Lepel de tomaatjes aan de andere kant van de tong.

1:

10. Verdeel de garnalen over de vis.

product.

11. Werk af met wat peterselie.

3

12. Snij de citroen in 4 en leg op elk bord een stukje citroen.

rs

=