Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE TOP 5
7
ma
[LI
[ae
A
=
I
Bu
egen
Het sesam-,
In het
rogge-en
nd
ar,
apostelbrood van
A
winkelmandje
mA
Het Broodhuys
D de
[0
uit Beerzel is van
van …
Pa
topkwaliteit!
Greta Blondeel: “Tot april heb
ik in Spar Schriek gewerkt.
\
Nu ben ik met pensioen,
EB.
maar kom ik hier nog steeds
A
il
mijn boodschappen doen.
>
Vanavond eet ik frikandellen
met kriekenspijs. Nu nog een
%
gepast wijntje vinden. Daar
Le
gebruik ik de wijnwijzer
y ji
F
scampi's met
voor. Als je de barcode bij
een wijn scant, krijg je meer
boter zijn het
ritiefhapje.
info over de wijn en bij welke
gerechten je die best schenkt.”
6
LS
ONS LIEVELINGSGERECHT
gx
Steven:“Voor mij is tong een echte delicatesse. En
klassiek klaargemaakt smaakt het me nog het meest!”
paper
ap van
a
|
Tong met puree en tomaatjes
lkweg is op
en
en
bachtelijk
4 personen « 35 min
4 Spar tongen
Spar boter
1kg Spar zachtkokende aardappelen
scheutje Boni melk
=
1citroen
=
1 sjalot
“u.
1 verpakking tapastomaten
Boni olijfolie
bieslook
Spar gehakte peterselie
bloem
Spar grijze garnalen
e drinken graag
een biertje, bij
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar en giet af.
keur het
Stamp de aardappelen tot puree met een klontje boter en een
Dolen donker
scheutje melk. Kruid met peper en zout.
Belgisch abdijbier.
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de tomaatjes in 4.
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en stoof de sjalotsnippers
aan. Voeg de tomatenstukjes toe en laat stoven. Kruid met peperen
zout.
Snipper wat bieslook fijn en meng onder de tomaatjes.
—
Wentel de tongen in de bloem en klop hetteveel aan bloem eraf.
Kruid met peper en zout.
Smelt een goede klont boter in de pan en bak de vis aan beide zijden.
Overgiet regelmatig met het braadvocht.
ieckse gin,
ijn krachtige,
Schik de gare vis op het bord. Maak quenelles van de puree en schik
naast de vis.
ge smaak,
is
echt
Lepel de tomaatjes aan de andere kant van de tong.
1:
10. Verdeel de garnalen over de vis.
product.
11. Werk af met wat peterselie.
3
12. Snij de citroen in 4 en leg op elk bord een stukje citroen.
rs
=