Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 86


Hier is pagina 86 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 86 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 86

ONZE TOP 5 7 ma [LI [ae A = I Bu egen Het sesam-, In het rogge-en nd ar, apostelbrood van A winkelmandje mA Het Broodhuys D de [0 uit Beerzel is van van … Pa topkwaliteit! Greta Blondeel: “Tot april heb ik in Spar Schriek gewerkt. \ Nu ben ik met pensioen, EB. maar kom ik hier nog steeds A il mijn boodschappen doen. > Vanavond eet ik frikandellen met kriekenspijs. Nu nog een % gepast wijntje vinden. Daar Le gebruik ik de wijnwijzer y ji F scampi's met voor. Als je de barcode bij een wijn scant, krijg je meer boter zijn het ritiefhapje. info over de wijn en bij welke gerechten je die best schenkt.” 6 LS ONS LIEVELINGSGERECHT gx Steven:“Voor mij is tong een echte delicatesse. En klassiek klaargemaakt smaakt het me nog het meest!” paper ap van a | Tong met puree en tomaatjes lkweg is op en en bachtelijk 4 personen « 35 min 4 Spar tongen Spar boter 1kg Spar zachtkokende aardappelen scheutje Boni melk = 1citroen = 1 sjalot “u. 1 verpakking tapastomaten Boni olijfolie bieslook Spar gehakte peterselie bloem Spar grijze garnalen e drinken graag een biertje, bij Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar en giet af. keur het Stamp de aardappelen tot puree met een klontje boter en een Dolen donker scheutje melk. Kruid met peper en zout. Belgisch abdijbier. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de tomaatjes in 4. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en stoof de sjalotsnippers aan. Voeg de tomatenstukjes toe en laat stoven. Kruid met peperen zout. Snipper wat bieslook fijn en meng onder de tomaatjes. — Wentel de tongen in de bloem en klop hetteveel aan bloem eraf. Kruid met peper en zout. Smelt een goede klont boter in de pan en bak de vis aan beide zijden. Overgiet regelmatig met het braadvocht. ieckse gin, ijn krachtige, Schik de gare vis op het bord. Maak quenelles van de puree en schik naast de vis. ge smaak, is echt Lepel de tomaatjes aan de andere kant van de tong. 1: 10. Verdeel de garnalen over de vis. product. 11. Werk af met wat peterselie. 3 12. Snij de citroen in 4 en leg op elk bord een stukje citroen. rs =

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 86