Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an

en

-

mi

+

Pr

ET

Kee,

EN

à

Zu

Macarons de Paris

+ 60 koekjes « 1 u

deeg (deel 1):

chocoladevulling:

Deeg (deel 1}: meng de suiker met

12.

Citroenvulling: smelt de boter met

200 g Spar

50g Boniroom

het amandelpoeder en roer door een

het citroensap. Roer de eieren los

amandelpoeder

(40% VG)

fijne zeef.

met de suiker. Voeg alles samen en

200 g bloemsuiker

50 g Spar boter

Meng met het eiwit en voeg kleur-

kook goed door onder voortdurend

kleurstof naar keuze

100 g donkere chocolade

stof naar keuze toe.

roeren. Meng, van het vuur, de witte

1 eiwit

frambozenvulling:

Deeg (deel 2): klop het eiwit tot

chocolade eronder.

deeg (deel 2):

1 dl frambozencoulis

schuim.

13,

Chocoladevulling: kook de room en

200 g griessuiker

2 Spar eieren

Kook de suiker en het water gedu-

boter op gedurende 1 min. Voeg, van

60 g water

200 g suiker

rende 1 min samen.

het vuur, de chocolade toe en meng.

1 eiwit

100 g Spar boter

Voeg de suikersiroop straalsgewijs

Laat afkoelen tot de juiste dikte,

ditroenvulling:

1 blaadje gelatine (3 g)

toe aan het eiwit en laat koud

maar zet niet in de koelkast.

1 di citroensap

karamelvulling:

Kloppen.

14.

Frambozenvulling: smelt de boter

2 Spar eieren

1 blik gecondenseerde

Spatel deel 1 onder deel 2 en roer

in de frambozencoulis. Week de

200 g suiker

melk

voorzichtig tot het beslag half vloei-

gelatine in koud water. Roer de

100g Spar boter

baar is geworden. Doe het beslag in

eieren los met de suiker. Voeg alles,

30 g witte chocolade

een spuitzak.

behalve de gelatine, samen en kook

Bedek een bakplaat met bakpapier

goed door onder voortdurend roeren.

en spuit rondjes op het bakpapier,

15.

Haal de gelatine uit het water,

voldoende ver van elkaar. Je kan op

knijp goed uit en voeg toe aan de

voorhand ook cirkeltjes tekenen op

frambozenvulling.

het bakpapier. Zo zijn de macarons

16.

Karamelvulling: kook het blik met

allemaal even groot.

gecondenseerde melk gedurende

Laat op kamertemperatuur rusten

minstens 2 u. Zorg ervoor dat het

tot er een korstje op het koekje komt

blik steeds onder water blijft. Laat

en de bovenkant niet meer aan je

afkoelen en roer glad.

vinger plakt.

17.

Doe de verschillende vullingen in

9.

Verwarm de oven voor op 155°C.

spuitzakjes en spuit op % van de

10. Bak de macarons af gedurende 11 min.

macaronkoekjes. Zet de andere helft

11. Haal uit de oven en laat afkoelen.

erop.