Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an
en
-
mi
+
Pr
ET
Kee,
EN
à
Zu
Macarons de Paris
+ 60 koekjes « 1 u
deeg (deel 1):
chocoladevulling:
Deeg (deel 1}: meng de suiker met
12.
Citroenvulling: smelt de boter met
200 g Spar
50g Boniroom
het amandelpoeder en roer door een
het citroensap. Roer de eieren los
amandelpoeder
(40% VG)
fijne zeef.
met de suiker. Voeg alles samen en
200 g bloemsuiker
50 g Spar boter
Meng met het eiwit en voeg kleur-
kook goed door onder voortdurend
kleurstof naar keuze
100 g donkere chocolade
stof naar keuze toe.
roeren. Meng, van het vuur, de witte
1 eiwit
frambozenvulling:
Deeg (deel 2): klop het eiwit tot
chocolade eronder.
deeg (deel 2):
1 dl frambozencoulis
schuim.
13,
Chocoladevulling: kook de room en
200 g griessuiker
2 Spar eieren
Kook de suiker en het water gedu-
boter op gedurende 1 min. Voeg, van
60 g water
200 g suiker
rende 1 min samen.
het vuur, de chocolade toe en meng.
1 eiwit
100 g Spar boter
Voeg de suikersiroop straalsgewijs
Laat afkoelen tot de juiste dikte,
ditroenvulling:
1 blaadje gelatine (3 g)
toe aan het eiwit en laat koud
maar zet niet in de koelkast.
1 di citroensap
karamelvulling:
Kloppen.
14.
Frambozenvulling: smelt de boter
2 Spar eieren
1 blik gecondenseerde
Spatel deel 1 onder deel 2 en roer
in de frambozencoulis. Week de
200 g suiker
melk
voorzichtig tot het beslag half vloei-
gelatine in koud water. Roer de
100g Spar boter
baar is geworden. Doe het beslag in
eieren los met de suiker. Voeg alles,
30 g witte chocolade
een spuitzak.
behalve de gelatine, samen en kook
Bedek een bakplaat met bakpapier
goed door onder voortdurend roeren.
en spuit rondjes op het bakpapier,
15.
Haal de gelatine uit het water,
voldoende ver van elkaar. Je kan op
knijp goed uit en voeg toe aan de
voorhand ook cirkeltjes tekenen op
frambozenvulling.
het bakpapier. Zo zijn de macarons
16.
Karamelvulling: kook het blik met
allemaal even groot.
gecondenseerde melk gedurende
Laat op kamertemperatuur rusten
minstens 2 u. Zorg ervoor dat het
tot er een korstje op het koekje komt
blik steeds onder water blijft. Laat
en de bovenkant niet meer aan je
afkoelen en roer glad.
vinger plakt.
17.
Doe de verschillende vullingen in
9.
Verwarm de oven voor op 155°C.
spuitzakjes en spuit op % van de
10. Bak de macarons af gedurende 11 min.
macaronkoekjes. Zet de andere helft
11. Haal uit de oven en laat afkoelen.
erop.