Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 56 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56
an en - mi + Pr ET Kee, EN à Zu Macarons de Paris + 60 koekjes « 1 u deeg (deel 1): chocoladevulling: Deeg (deel 1}: meng de suiker met 12. Citroenvulling: smelt de boter met 200 g Spar 50g Boniroom het amandelpoeder en roer door een het citroensap. Roer de eieren los amandelpoeder (40% VG) fijne zeef. met de suiker. Voeg alles samen en 200 g bloemsuiker 50 g Spar boter Meng met het eiwit en voeg kleur- kook goed door onder voortdurend kleurstof naar keuze 100 g donkere chocolade stof naar keuze toe. roeren. Meng, van het vuur, de witte 1 eiwit frambozenvulling: Deeg (deel 2): klop het eiwit tot chocolade eronder. deeg (deel 2): 1 dl frambozencoulis schuim. 13, Chocoladevulling: kook de room en 200 g griessuiker 2 Spar eieren Kook de suiker en het water gedu- boter op gedurende 1 min. Voeg, van 60 g water 200 g suiker rende 1 min samen. het vuur, de chocolade toe en meng. 1 eiwit 100 g Spar boter Voeg de suikersiroop straalsgewijs Laat afkoelen tot de juiste dikte, ditroenvulling: 1 blaadje gelatine (3 g) toe aan het eiwit en laat koud maar zet niet in de koelkast. 1 di citroensap karamelvulling: Kloppen. 14. Frambozenvulling: smelt de boter 2 Spar eieren 1 blik gecondenseerde Spatel deel 1 onder deel 2 en roer in de frambozencoulis. Week de 200 g suiker melk voorzichtig tot het beslag half vloei- gelatine in koud water. Roer de 100g Spar boter baar is geworden. Doe het beslag in eieren los met de suiker. Voeg alles, 30 g witte chocolade een spuitzak. behalve de gelatine, samen en kook Bedek een bakplaat met bakpapier goed door onder voortdurend roeren. en spuit rondjes op het bakpapier, 15. Haal de gelatine uit het water, voldoende ver van elkaar. Je kan op knijp goed uit en voeg toe aan de voorhand ook cirkeltjes tekenen op frambozenvulling. het bakpapier. Zo zijn de macarons 16. Karamelvulling: kook het blik met allemaal even groot. gecondenseerde melk gedurende Laat op kamertemperatuur rusten minstens 2 u. Zorg ervoor dat het tot er een korstje op het koekje komt blik steeds onder water blijft. Laat en de bovenkant niet meer aan je afkoelen en roer glad. vinger plakt. 17. Doe de verschillende vullingen in 9. Verwarm de oven voor op 155°C. spuitzakjes en spuit op % van de 10. Bak de macarons af gedurende 11 min. macaronkoekjes. Zet de andere helft 11. Haal uit de oven en laat afkoelen. erop.
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56