Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 73 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 73
Xx oogstfeest @ \ ha a 127 Van, Ai er an pr te A D= u. ar 2 Su KE PN „8 "+ N 8 ‘a PT = 8. KS = >, > + Fm Fe Kl *- Sr “# bi nf er LCI en, en hd L En: Eee By Ta à > 4 il 6 personen lu 2 pakjes diepvriesfruit Klop het eiwit tot schuim Meng het sap met de vlierbessensiroop (m. engeling van bessen) in de keukenrobot. Voeg de suiker naar smaak. 4 el bloemsuiker stelselmatig toe en doe in een spuitzak. klop de room op met de vanille en suiker. sap van het fruit Spuit de meringue op bakpapier volgens vlierbessensiroop de gewenste grootte. Bewaar in de koelkast tot gebruik. Spar pistachenoten Bak 35 min op 100°C. Het is de Hak de pistachenoten fijn. E bedoeling dat de bodem van buiten Schik de gebakken meringue op een 50 g eiwit (2 Spar eieren) hard is, maar vanbinnen nog lichtjes schotel. Verdeel het fruit er rijkelijk over. 100 g suiker zacht en kleverig. Giet de opgeklopte room over het Laat het diepvriesfruit ontdooien. fruiten werk af met de fijngehakte 250 ml Boni room (40% VG) Meng het fruit met de suiker en laat pistachenoten. 3 el bloemsuiker uitdruppen in een vergiet. Vang het Giet nog wat van het vruchtensap merg van 1 vanillestok sap op. erover en serveer onmiddellijk. Ed » L
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 73