Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Xx oogstfeest @

\

ha

a

127

Van,

Ai

er an

pr

te

A

D=

u.

ar

2

Su

KE

PN

„8

"+

N 8

‘a

PT

=

8. KS

=

>,

>

+

Fm

Fe

Kl

*-

Sr

“#

bi

nf

er

LCI

en,

en

hd

L

En:

Eee

By

Ta

à

>

4

il

6 personen

lu

2 pakjes diepvriesfruit

Klop het eiwit tot schuim

Meng het sap met de vlierbessensiroop

(m.

engeling van bessen)

in de keukenrobot. Voeg de suiker

naar smaak.

4 el bloemsuiker

stelselmatig toe en doe in een spuitzak.

klop de room op met

de vanille en suiker.

sap van het fruit

Spuit de meringue op bakpapier volgens

vlierbessensiroop

de gewenste grootte.

Bewaar in de koelkast tot gebruik.

Spar pistachenoten

Bak 35 min op 100°C. Het is de

Hak de pistachenoten fijn.

E

bedoeling dat de bodem van buiten

Schik de gebakken meringue op een

50 g eiwit (2 Spar eieren)

hard is, maar vanbinnen nog lichtjes

schotel. Verdeel het fruit er rijkelijk over.

100 g suiker

zacht en kleverig.

Giet de opgeklopte room over het

Laat het diepvriesfruit ontdooien.

fruiten werk af met de fijngehakte

250 ml Boni room (40% VG)

Meng het fruit met de suiker en laat

pistachenoten.

3 el bloemsuiker

uitdruppen in een vergiet. Vang het

Giet nog wat van het vruchtensap

merg van 1 vanillestok

sap op.

erover en serveer onmiddellijk.

Ed

»

L