Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Xx oogstfeest @
\
ha
a
127
Van,
Ai
er an
pr
te
A
D=
u.
ar
2
Su
KE
PN
„8
"+
N 8
‘a
PT
=
8. KS
=
>,
>
+
Fm
Fe
Kl
*-
Sr
“#
bi
nf
er
LCI
en,
en
hd
L
En:
Eee
By
Ta
à
>
4
il
6 personen
lu
2 pakjes diepvriesfruit
Klop het eiwit tot schuim
Meng het sap met de vlierbessensiroop
(m.
engeling van bessen)
in de keukenrobot. Voeg de suiker
naar smaak.
4 el bloemsuiker
stelselmatig toe en doe in een spuitzak.
klop de room op met
de vanille en suiker.
sap van het fruit
Spuit de meringue op bakpapier volgens
vlierbessensiroop
de gewenste grootte.
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Spar pistachenoten
Bak 35 min op 100°C. Het is de
Hak de pistachenoten fijn.
E
bedoeling dat de bodem van buiten
Schik de gebakken meringue op een
50 g eiwit (2 Spar eieren)
hard is, maar vanbinnen nog lichtjes
schotel. Verdeel het fruit er rijkelijk over.
100 g suiker
zacht en kleverig.
Giet de opgeklopte room over het
Laat het diepvriesfruit ontdooien.
fruiten werk af met de fijngehakte
250 ml Boni room (40% VG)
Meng het fruit met de suiker en laat
pistachenoten.
3 el bloemsuiker
uitdruppen in een vergiet. Vang het
Giet nog wat van het vruchtensap
merg van 1 vanillestok
sap op.
erover en serveer onmiddellijk.
Ed
»
L