Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 23 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
seizoentjes © Pinot Grigio Garganega Pastasalade met druiven, Venezie IGT, droog kalkoenstukjes, broccoli en « zacht, fris en fruitig * tonen van amandelen gebakken geitenkaas | + ideaal bij salades 4 personen « 50 min 300 g casarecce 600 g Spar kalkoensneden Casarecır is 200 g Italiadruiven 1 rode ui pastasoort uit Si 1 broccoli die van buiten naar 4 ronde Spar Chevrardennes geitenkaasjes 2 Spar eieren binnen krult. E 50 g bloem 100 g paneermeel 50 g Parmezaanse kaas dressing: 1 zakje vanillesuiker 40 g Boni mosterd 80 ml frambozenazijn a 4 30 ml Boni acaciahoning De 120 ml arachideolie (+ wat extra) 1 Kook de casarecce beetgaar volgens de I bereidingstijd op de verpakking. Giet af en spoel koud onder stromend water. EL: Laat uitlekken. Snij de roosjes van de broccoli. Blancheer 2 à 3 min in gezouten, kokend water. P Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken. Pel de rode ui en snij in halve ringen. Spoel onder 1% koud water om de smaak te verzachten. u Dressing: meng de mosterd, honing, frambozen- N azijn, arachideolie, vanillesuiker, zwarte peper en het zout met elkaar. Halveer de druiven. Snij de kalkoensneden in reepjes. 10. Verhit wat arachideolie in een antikleefpan. % Roerbak de kalkoenreepjes krokant. Kruid met À zwarte peper en zout. 11. Paneer de geitenkaasjes: haal eerst door de LC bloem, dan door de losgeklopte eieren en door het paneermeel. 12. Bak goudbruin aan elke kant in wat arachideolie. en 13. Meng de dressing onder de pasta met de broccoli en druiven. Werk af met de kalkoenstukjes en rode ui. 14. Werk af met de geïtenkaasjes en Parmezaanse à kaas. Fe
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23