Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
Pinot Grigio Garganega
Pastasalade met druiven,
Venezie IGT, droog
kalkoenstukjes, broccoli en
« zacht, fris en fruitig
* tonen van amandelen
gebakken geitenkaas
|
+ ideaal bij salades
4 personen « 50 min
300 g casarecce
600 g Spar kalkoensneden
Casarecır is
200 g Italiadruiven
1 rode ui
pastasoort uit Si
1 broccoli
die van buiten naar
4 ronde Spar Chevrardennes geitenkaasjes
2 Spar eieren
binnen krult.
E
50 g bloem
100 g paneermeel
50 g Parmezaanse kaas
dressing:
1 zakje vanillesuiker
40 g Boni mosterd
80 ml frambozenazijn
a
4
30 ml Boni acaciahoning
De
120 ml arachideolie (+ wat extra)
1
Kook de casarecce beetgaar volgens de
I
bereidingstijd op de verpakking.
Giet af en spoel koud onder stromend water.
EL:
Laat uitlekken.
Snij de roosjes van de broccoli.
Blancheer 2 à 3 min in gezouten, kokend water.
P
Spoel koud onder stromend water en laat
uitlekken.
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Spoel onder
1%
koud water om de smaak te verzachten.
u
Dressing: meng de mosterd, honing, frambozen-
N
azijn, arachideolie, vanillesuiker, zwarte peper en
het zout met elkaar.
Halveer de druiven.
Snij de kalkoensneden in reepjes.
10.
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan.
%
Roerbak de kalkoenreepjes krokant. Kruid met
À
zwarte peper en zout.
11.
Paneer de geitenkaasjes: haal eerst door de
LC
bloem, dan door de losgeklopte eieren en door
het paneermeel.
12.
Bak goudbruin aan elke kant in wat arachideolie.
en
13.
Meng de dressing onder de pasta met de broccoli
en druiven. Werk af met de kalkoenstukjes en
rode ui.
14.
Werk af met de geïtenkaasjes en Parmezaanse
à
kaas.
Fe