Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©

Pinot Grigio Garganega

Pastasalade met druiven,

Venezie IGT, droog

kalkoenstukjes, broccoli en

« zacht, fris en fruitig

* tonen van amandelen

gebakken geitenkaas

|

+ ideaal bij salades

4 personen « 50 min

300 g casarecce

600 g Spar kalkoensneden

Casarecır is

200 g Italiadruiven

1 rode ui

pastasoort uit Si

1 broccoli

die van buiten naar

4 ronde Spar Chevrardennes geitenkaasjes

2 Spar eieren

binnen krult.

E

50 g bloem

100 g paneermeel

50 g Parmezaanse kaas

dressing:

1 zakje vanillesuiker

40 g Boni mosterd

80 ml frambozenazijn

a

4

30 ml Boni acaciahoning

De

120 ml arachideolie (+ wat extra)

1

Kook de casarecce beetgaar volgens de

I

bereidingstijd op de verpakking.

Giet af en spoel koud onder stromend water.

EL:

Laat uitlekken.

Snij de roosjes van de broccoli.

Blancheer 2 à 3 min in gezouten, kokend water.

P

Spoel koud onder stromend water en laat

uitlekken.

Pel de rode ui en snij in halve ringen. Spoel onder

1%

koud water om de smaak te verzachten.

u

Dressing: meng de mosterd, honing, frambozen-

N

azijn, arachideolie, vanillesuiker, zwarte peper en

het zout met elkaar.

Halveer de druiven.

Snij de kalkoensneden in reepjes.

10.

Verhit wat arachideolie in een antikleefpan.

%

Roerbak de kalkoenreepjes krokant. Kruid met

À

zwarte peper en zout.

11.

Paneer de geitenkaasjes: haal eerst door de

LC

bloem, dan door de losgeklopte eieren en door

het paneermeel.

12.

Bak goudbruin aan elke kant in wat arachideolie.

en

13.

Meng de dressing onder de pasta met de broccoli

en druiven. Werk af met de kalkoenstukjes en

rode ui.

14.

Werk af met de geïtenkaasjes en Parmezaanse

à

kaas.

Fe