Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nz

-

8 personen

lu

1 verpakking

Be op

Spar bladerdeeg

5 dl water

+

abrikozengelei

200 g suiker

Fe



À

Ee

20 g Spar amandel-

1 vanillestok

schilfers

1 steranijs

£

1eidooier

1 kaneelstok

-

bloemsuiker

4 conferenceperen

a

al

=

Fe

LA

150 g Spar boter

steunvulling

À

67.

»

fs

At

>:

150 g Spar amandel-

(bakparels, rijst,

E

poeder

bakvorm (9 26 cm)

ms

Bes

5

u

se

ne

aen

de

150 g bloemsuiker

75g Boni bloem

=

Pai

AS

2 el Boni melk

er

je

Le

art

£

:

FE

hd

Schik het bladerdeeg in de bakvorm. Bedek met

st

ET

En

de

bakpapier en de steunvulling.

4

er.

Bak in een voorverwarmde oven van 180°C

te +

er

gedurende + 15 min.

he

N

Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het

ad

bakpapier en de steunvulling.

Med

nik

meng de boter met het amandel-

3

>

poeder, de bloemsuiker, de bloem en de melk

nl

ih

à

tot een glad deeg, Je kan de melk eventueel

7

=

weglaten, die zorgt ervoor dat de frangipane iets

De

Si

du,

“À

minder snel uitdroogt.

nn

zet

Ad

kook de suiker met het water

en de aromaten tot suikersiroop.

Schil de peren en verwijder het klokhuis. Pocheer

al

a SZ

de peren halfzacht in de warme suikersiroop.

3

Laat de peren afkoelen en snij in stukjes.

Bedek de taartbodem met een laagje abrikozen-

gelei.

n

Verdeel de frangipane en stukjes peer erover.

be

Zet in de voorverwarmde oven van 180°C en

-

ri

bak gedurende 30 tot 40 min. Check of de taart

Klaar is door er met een mesje in te prikken. Als

+

=

u

er geen deeg meer aan het mesje blijft hangen, is

de taart klaar.

Klop de eidooier los met wat bloemsuiker en

smeer dit op de taart. Bestrooi met amandel-

schilfers.

122111200072 02

Zet nog even in de oven en laat nog wat verder

TER

bakken.

Haal uit de oven en laat afkoelen alvorens te

Er 79, ge À

G

A

serveren.

ä

Fe

=" ge

LE

ESS na

Fa

ES

In