Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 72 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72
nz - 8 personen lu 1 verpakking Be op Spar bladerdeeg 5 dl water + abrikozengelei 200 g suiker Fe € À Ee 20 g Spar amandel- 1 vanillestok schilfers 1 steranijs £ 1eidooier 1 kaneelstok - bloemsuiker 4 conferenceperen a al = Fe LA 150 g Spar boter steunvulling À 67. » fs At >: 150 g Spar amandel- (bakparels, rijst, E poeder bakvorm (9 26 cm) ms Bes 5 u se ne aen de 150 g bloemsuiker 75g Boni bloem = Pai AS 2 el Boni melk er je Le art £ : FE hd Schik het bladerdeeg in de bakvorm. Bedek met st ET En de bakpapier en de steunvulling. 4 er. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C te + er gedurende + 15 min. he N Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het ad bakpapier en de steunvulling. Med nik meng de boter met het amandel- 3 > poeder, de bloemsuiker, de bloem en de melk nl ih à tot een glad deeg, Je kan de melk eventueel 7 = weglaten, die zorgt ervoor dat de frangipane iets De Si du, “À minder snel uitdroogt. nn zet Ad kook de suiker met het water en de aromaten tot suikersiroop. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Pocheer al a SZ de peren halfzacht in de warme suikersiroop. 3 Laat de peren afkoelen en snij in stukjes. Bedek de taartbodem met een laagje abrikozen- gelei. n Verdeel de frangipane en stukjes peer erover. be Zet in de voorverwarmde oven van 180°C en - ri bak gedurende 30 tot 40 min. Check of de taart Klaar is door er met een mesje in te prikken. Als + = u er geen deeg meer aan het mesje blijft hangen, is de taart klaar. Klop de eidooier los met wat bloemsuiker en smeer dit op de taart. Bestrooi met amandel- schilfers. 122111200072 02 Zet nog even in de oven en laat nog wat verder TER bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen alvorens te Er 79, ge À G A serveren. ä Fe =" ge LE ESS na Fa ES In
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72