Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ta

seizoentjes @

==

Vd

a

+

hun en

Ke

>

I,

ij 4 FE #

Tuffeau

m

Saumur, Loire

AU

‘exuberante Loirewijn

y:

fruitige en guitige mond

Zn

ks

met veel souplesse en finesse

jb

Se

ni

E

{|

(2

=

7

L

19

y

A

x

À

à



a

en)

|

7,

‘4

(

3

+)

Er =

Ar

Br

an

J

ed

PA à

pe

ES.

Ÿ

®

EL

en

PCT

5

4

>

Pizza met brie, Parmaham, verse vijgen en rucola

É

1 pizza + 20 min + oven: 10 min

ui

1 Spar pizzadeeg

1.

Warm de oven voor op 225°C.

2.

g roomkaas

Snipper de platte peterselie en bieslook fijn

70 g Boni zure room

=

Roer de verse kruiden onder de roomkaas en zure

% plantje platte peterselie

room. Kruid met zwarte peper en zout.

% plantje bieslook

Snij de brie in plakjes.

100g Spar brie

Fi]

Smeer de kaasmengeling op de pizzabodem. Blijf

50 g Parmaham

1cm van de rand.

2 verse vijgen

Beleg met brie en bestrooi met oregano.

Lel gedroogde oregano

Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.

+

7

50 g Spar rucola

Snij de vijgen in kwartjes.

nn

wenn



ee,

balsamicocreme

Beleg de gebakken pizza met de vijgen en Parmaham

2

10. Werk af met rucola en balsamicocrème.

3