Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ta
seizoentjes @
==
Vd
a
+
hun en
Ke
>
I,
ij 4 FE #
Tuffeau
m
Saumur, Loire
AU
‘exuberante Loirewijn
y:
fruitige en guitige mond
Zn
ks
met veel souplesse en finesse
jb
Se
ni
E
{|
(2
=
7
L
19
y
A
x
À
à
”
a
en)
|
7,
‘4
(
3
+)
Er =
Ar
Br
an
J
ed
PA à
pe
ES.
Ÿ
®
EL
en
PCT
5
4
>
Pizza met brie, Parmaham, verse vijgen en rucola
É
1 pizza + 20 min + oven: 10 min
ui
1 Spar pizzadeeg
1.
Warm de oven voor op 225°C.
2.
g roomkaas
Snipper de platte peterselie en bieslook fijn
70 g Boni zure room
=
Roer de verse kruiden onder de roomkaas en zure
% plantje platte peterselie
room. Kruid met zwarte peper en zout.
% plantje bieslook
Snij de brie in plakjes.
100g Spar brie
Fi]
Smeer de kaasmengeling op de pizzabodem. Blijf
50 g Parmaham
1cm van de rand.
2 verse vijgen
Beleg met brie en bestrooi met oregano.
Lel gedroogde oregano
Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.
+
7
50 g Spar rucola
Snij de vijgen in kwartjes.
nn
wenn
—
ee,
balsamicocreme
Beleg de gebakken pizza met de vijgen en Parmaham
2
10. Werk af met rucola en balsamicocrème.
3