Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 21 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21
Ta seizoentjes @ == Vd a + hun en Ke > I, ij 4 FE # Tuffeau m Saumur, Loire AU ‘exuberante Loirewijn y: fruitige en guitige mond Zn ks met veel souplesse en finesse jb Se ni E {| (2 = 7 L 19 y A x À à ” a en) | 7, ‘4 ( 3 +) Er = Ar Br an J ed PA à pe ES. Ÿ ® EL en PCT 5 4 > Pizza met brie, Parmaham, verse vijgen en rucola É 1 pizza + 20 min + oven: 10 min ui 1 Spar pizzadeeg 1. Warm de oven voor op 225°C. 2. g roomkaas Snipper de platte peterselie en bieslook fijn 70 g Boni zure room = Roer de verse kruiden onder de roomkaas en zure % plantje platte peterselie room. Kruid met zwarte peper en zout. % plantje bieslook Snij de brie in plakjes. 100g Spar brie Fi] Smeer de kaasmengeling op de pizzabodem. Blijf 50 g Parmaham 1cm van de rand. 2 verse vijgen Beleg met brie en bestrooi met oregano. Lel gedroogde oregano Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven. + 7 50 g Spar rucola Snij de vijgen in kwartjes. nn wenn — ee, balsamicocreme Beleg de gebakken pizza met de vijgen en Parmaham 2 10. Werk af met rucola en balsamicocrème. 3
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21