Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 79 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 79

kookduel @ Pilav met kip Jambalaya met zeevruchten 4 personen » 45 min 4 personen + 45 min 500 gkippenhaasjes 800 ml gevogeltefond 450 g zeevruchtencocktail 1 grote ui Lui % kl gemalen komijn (diepvries) 1 chilipeper 1 teentje look % kl gemalen koriander 16 grote scampi's 1 el cajunkruiden 10 Spar gedroogde abrikozen Boni olijfolie 250 g Boni volkoren rijst 1 bosje bladpeterselie 1 bosje bladpeterselie Spar blanke amandelen 2 kleine venkels 1 kltijmnaaldjes 200 g Boni volkoren rijst Spar salade mix natuur 400 g Boni gepelde tomaten 1klcayennepeper 100g Boni orzo Boni Griekse yoghurt 400 ml kippenfond 1 kl gerookt paprikapoeder 4stengels witte selder 3 el Boni olijfolie mn Spoel de rijst onder koud, stromend water. 6 teentjes look N Pel de ui en look en snipper alles fijn. Snij de kippenhaasjes in stukjes en de abrikozen in reepjes. Hak de peterselieblaadjes Spoel de rijst onder koud, stromend water. fijn. Pel en ontdarm de scampi's. w Verwarm een scheut olijfolie in een gietijzeren poten bak de Snij de selder in fijne stukjes. Snij de venkel in fijne plakjes. kip in porties goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en BunH Pel de ui en look en snipper fijn. Hak de peterselie en hou de kip warm. chilipeper fijn. > Bak in dezelfde pot de ui- en looksnippers glazig in een scheut Verwarm de olijfolie in een pot met dikke bodem en roerbak olijfolie. Roer de rijst, komijn en koriander erdoor en bak even de ui, look, selder en venkel. mee. Kruid met peper. Roer de rijst erdoor, roerbak en overgiet met de kippenfond. u Overgiet met de gevogeltefond en breng aan de kook. Zet het Hak de tomaten uit blik grof en voeg toe. Spoel het blik uit vuur lager, dek de pot af en laat 15 min sudderen. Strooi de met water en giet bij de rijst. orzo erbij en laat nog 13 à 15 min verder garen. Kruid met cajunkruiden, cayennepeper, gerookt paprika- a Schep de warme kip en % van de peterselie erdoor. poeder, tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout. Nn Snij de amandelen in plakjes en schep samen met de salademix Laat 30 min afgedekt sudderen op een laag vuur. Voeg indien naar smaak door de pilav. nodig nog een scheutje water toe. co Serveer met de rest van de amandelen, salademix en Griekse 10. Voeg de scampi's toe en laat nog eens 5 min sudderen. yoghurt. 11 Schep de ontdooide zeevruchten erdoor en laat nog 5 min doorwarmen. 12. Bestrooi met gehakte peterselie en chilipeper en serveer. Ean Gedroogde abrikozen?” Die komen voornamelijk uit het rn Zelf cajunkruiden maken? Fr zonnige Turkije. In de provincie Malatya vind je de ene abri- Meng paprika-, knoflook- kozengaard na de andere.De en uienpoeder met zout, bomen gedijen er prima op de vruchtbare bodem langs de zijrivie- cayennepeper, zwarte ren van de Eufraat. En het continentale peper, gedroogde ovegano en Klimaat met warme, droge zomers en koude, sneeuwrijke winters is mooi meegenomen. ogde vozemarijn. Selección de Fincas - Barrel Fermented Tongerlo Blond (6%) Rioja, Spanje « nagisting op fles « zachte aanzet » zachte, zoetige aanzet « heel fijn tanninegevoel in de finale + volmondige smaak en lichtäroge afdronk « op z'n best bij gerechten met vis of varkensvlees en

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 79