Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 52 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
= Johans keuken Hoe ziet je kookweek eruit? “op weekdagen kookt degene die het eerst thuis is. Meestal is dat mijn vrouw, Cindy. Onze maaltijden zijn vrij traditioneel en bestaan meestal uit vlees, aardappelen of pasta en groenten. We koken altijd vers en voorzien ook huisgemaakte bereidingen, zoals spaghettisaus of moussaka, in de diepvries voor als het snel moet gaan” “In het weekend koken we uitgebreider. Dan ma- _Lekker zonder viees ken we onze eigen pasta of bakken we zelf brood. Onze vrienden komen vaak langs om mee van onze kookkunsten te genieten.” Wat drink je meestal bij de maaltijd? “Bij voorkeur lichtbruisend water. Vrijdag zetten & we het weekend in met een aperitief, meestal à iets met bubbels, en voorzie ik bij elk gerecht een bijpassende wijn” Hoe ontbijt je? | “op weekdagen te snel en onregelmatig, dat geef en ik toe. Om files te vermijden vertrek ik vroeg. Ik neem wel fruit en yoghurt mee met muesli of grancla In het weekend daarentegen neem ik uitgebreid de tijd. Dan ben ik al vroeg uit de veren ZA om verse broodjes, pistolets of stokbrood te bak- Knus! en * ti ken. Tegen dat de rest van mijn gezin wakker is, B à staat er een kraakvers ontbijt op tafel ir 1 Wat is jouw top drie van lievelings- gerechten? “Ikeet echt alles graag en heb vooral een zwak voor goede ingrediënten die met passie geteeld er) en gekweekt zijn. Als ik toch moet kiezen, zet ik boontjes in melksaus met ei op één. Pasta Christel, dat is verse eierpasta met gepaneerde steak met tomatensaus en mozzarella, op twee en steak Ros- sini met truffel op drie” " Welke maaltijd draagt een specifieke mn herinnering met zich mee? ne “pasta mémé, een eenvoudige macaroni met tomatensaus, ham en gemalen kaas. Mijn groot- moeder maakte hem al in de jaren 30, toen pasta nog niet ingeburgerd was. Onze familie is nog steeds fan.” =.
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52