Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Johans keuken
Hoe ziet je kookweek eruit?
“op weekdagen kookt degene die het eerst thuis is.
Meestal is dat mijn vrouw, Cindy. Onze maaltijden
zijn vrij traditioneel en bestaan meestal uit vlees,
aardappelen of pasta en groenten. We koken altijd
vers en voorzien ook huisgemaakte bereidingen,
zoals spaghettisaus of moussaka, in de diepvries
voor als het snel moet gaan”
“In het weekend koken we uitgebreider. Dan ma-
_Lekker zonder viees
ken we onze eigen pasta of bakken we zelf brood.
Onze vrienden komen vaak langs om mee van
onze kookkunsten te genieten.”
Wat drink je meestal bij de maaltijd?
“Bij voorkeur lichtbruisend water. Vrijdag zetten
&
we het weekend in met een aperitief, meestal
à
iets met bubbels, en voorzie ik bij elk gerecht een
bijpassende wijn”
Hoe ontbijt je?
|
“op weekdagen te snel en onregelmatig, dat geef
en
ik toe. Om files te vermijden vertrek ik vroeg. Ik
neem wel fruit en yoghurt mee met muesli of
grancla In het weekend daarentegen neem ik
uitgebreid de tijd. Dan ben ik al vroeg uit de veren
ZA
om verse broodjes, pistolets of stokbrood te bak-
Knus! en *
ti
ken. Tegen dat de rest van mijn gezin wakker is,
B à
staat er een kraakvers ontbijt op tafel
ir
1
Wat is jouw top drie van lievelings-
gerechten?
“Ikeet echt alles graag en heb vooral een zwak
voor goede ingrediënten die met passie geteeld
er)
en gekweekt zijn. Als ik toch moet kiezen, zet ik
boontjes in melksaus met ei op één. Pasta Christel,
dat is verse eierpasta met gepaneerde steak met
tomatensaus en mozzarella, op twee en steak Ros-
sini met truffel op drie”
"
Welke maaltijd draagt een specifieke
mn
herinnering met zich mee?
ne
“pasta mémé, een eenvoudige macaroni met
tomatensaus, ham en gemalen kaas. Mijn groot-
moeder maakte hem al in de jaren 30, toen pasta
nog niet ingeburgerd was. Onze familie is nog
steeds fan.”
=.