Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Johans keuken

Hoe ziet je kookweek eruit?

“op weekdagen kookt degene die het eerst thuis is.

Meestal is dat mijn vrouw, Cindy. Onze maaltijden

zijn vrij traditioneel en bestaan meestal uit vlees,

aardappelen of pasta en groenten. We koken altijd

vers en voorzien ook huisgemaakte bereidingen,

zoals spaghettisaus of moussaka, in de diepvries

voor als het snel moet gaan”

“In het weekend koken we uitgebreider. Dan ma-

_Lekker zonder viees

ken we onze eigen pasta of bakken we zelf brood.

Onze vrienden komen vaak langs om mee van

onze kookkunsten te genieten.”

Wat drink je meestal bij de maaltijd?

“Bij voorkeur lichtbruisend water. Vrijdag zetten

&

we het weekend in met een aperitief, meestal

à

iets met bubbels, en voorzie ik bij elk gerecht een

bijpassende wijn”

Hoe ontbijt je?

|

“op weekdagen te snel en onregelmatig, dat geef

en

ik toe. Om files te vermijden vertrek ik vroeg. Ik

neem wel fruit en yoghurt mee met muesli of

grancla In het weekend daarentegen neem ik

uitgebreid de tijd. Dan ben ik al vroeg uit de veren

ZA

om verse broodjes, pistolets of stokbrood te bak-

Knus! en *

ti

ken. Tegen dat de rest van mijn gezin wakker is,

B à

staat er een kraakvers ontbijt op tafel

ir

1

Wat is jouw top drie van lievelings-

gerechten?

“Ikeet echt alles graag en heb vooral een zwak

voor goede ingrediënten die met passie geteeld

er)

en gekweekt zijn. Als ik toch moet kiezen, zet ik

boontjes in melksaus met ei op één. Pasta Christel,

dat is verse eierpasta met gepaneerde steak met

tomatensaus en mozzarella, op twee en steak Ros-

sini met truffel op drie”

"

Welke maaltijd draagt een specifieke

mn

herinnering met zich mee?

ne

“pasta mémé, een eenvoudige macaroni met

tomatensaus, ham en gemalen kaas. Mijn groot-

moeder maakte hem al in de jaren 30, toen pasta

nog niet ingeburgerd was. Onze familie is nog

steeds fan.”

=.