Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 22 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 22
u — à ta 4 ” re \n ks wi ie E mn —. N; 1 À à “ av; Macaroni met gorgonzolasaus, look, > N spinazie en studentenhaver fen 4 personen « 40 min 360 g Boni macaroni 300 g Spar jonge bladspinazie 5 Lui 1e 100 g Spar studentenhaver Pp 2 tenen look 1 plantje platte peterselie 5 100 ml witte wijn % plantje bieslook 400 ml Boni culinaire room 50 g Parmezaanse kaas 300 ml kippenbouillon Boni ijfolie N 150 g gorgonzola fleur de sel # Ri 1. Kook de macaroni volgens de Breng aan de kook en laat %s verdampen. bereidingswijze op de verpakking. Laat de gorgonzola smelten in de saus. Snipper de bieslook en peterselie fijn. Roer de bladspinazie en groene kruiden Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en erdoor. pers fijn. 10. Voeg de macaroni toe. 11. at Verhit olijfolie in een kookpot. Bak de ui Werk af met de studentenhaver, = glazig en roer de look erdoor. Parmezaanse kaas en wat fleur de sel. Blus met witte wijn en laat ‘droog’ koken. Bevochtig met de kippenbouillon en room.
Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 22