Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70


Hier is pagina 70 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Spar Folder 01.09.2020

Hier is pagina 70 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70

— DS > 8 personen « 40 min + weken: 1u + oven: 45 min 1 verpakking Spar bladerdeeg 8 à 10 blauwe pruimen bloemsuiker 400 g gedroogde pruimen 6 dl water CE 2 el balsamicoazijn zel rode porto 200 g Spar gerookt spek u 100 ggedroogde vijgen ri 1 teentje look RS "= 2 sjalotten klontje Spar boter 1 kl sambal oelek 150 g ahornsiroop 150 g balsamicoazijn ie - bakvorm ( 36 cm) es Pd Ef steunvulling (bakparels, gedroogde bonen, E À 5 de Schik het bladerdeeg in de bakvorm. Bedek met bakpapier en een steunvulling, mn et, Bak in een voorverwarmde oven van 180°C ha gedurende + 15 min. Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het bakpapier en de steunvulling. ontpit de pruimen en week ze minstens 1 u in lauw water. Giet het water weg en mix glad met de balsamicoazijn en rode porto Verdeel de pruimencompote over de bodem van de taart. Spoel de verse pruimen en snij in fijne plakjes. Schik ze dakpansgewijs op de pruimencompote. Bestrooi rijkelijk met bloemsuiker en bak 30 min in de voorverwarmde oven op 180°C. snij het spek en de vijgen in kleine stukjes. Bak het spek krokant en giet het vet weg. Pel de sjalotten en look. Snij beide fijn. Stoof de sjalotsnippers aan in wat boter. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat zachtjes pruttelen tot bijna al het vocht verdwenen is. Serveer lauw bij de taart voor een hartige toets. TE = re

Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70