Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



DS

>

8 personen « 40 min + weken: 1u

+ oven: 45 min

1 verpakking Spar bladerdeeg

8 à 10 blauwe pruimen

bloemsuiker

400 g gedroogde pruimen

6 dl water

CE

2 el balsamicoazijn

zel rode porto

200 g Spar gerookt spek

u

100 ggedroogde vijgen

ri

1 teentje look

RS

"=

2 sjalotten

klontje Spar boter

1 kl sambal oelek

150 g ahornsiroop

150 g balsamicoazijn

ie

-

bakvorm ( 36 cm)

es

Pd

Ef

steunvulling (bakparels, gedroogde bonen,

E

À

5

de

Schik het bladerdeeg in de bakvorm. Bedek met

bakpapier en een steunvulling,

mn

et,

Bak in een voorverwarmde oven van 180°C

ha

gedurende + 15 min.

Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het

bakpapier en de steunvulling.

ontpit de pruimen en week ze

minstens 1 u in lauw water. Giet het water weg

en mix glad met de balsamicoazijn en rode porto

Verdeel de pruimencompote over de bodem van

de taart.

Spoel de verse pruimen en snij in fijne plakjes.

Schik ze dakpansgewijs op de pruimencompote.

Bestrooi rijkelijk met bloemsuiker en bak 30 min

in de voorverwarmde oven op 180°C.

snij het spek en de

vijgen in kleine stukjes.

Bak het spek krokant en giet het vet weg.

Pel de sjalotten en look. Snij beide fijn.

Stoof de sjalotsnippers aan in wat boter.

Voeg de rest van de ingrediënten toe en

laat zachtjes pruttelen tot bijna al het vocht

verdwenen is.

Serveer lauw bij de taart voor een hartige toets.

TE

=

re