Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
DS
>
8 personen « 40 min + weken: 1u
+ oven: 45 min
1 verpakking Spar bladerdeeg
8 à 10 blauwe pruimen
bloemsuiker
400 g gedroogde pruimen
6 dl water
CE
2 el balsamicoazijn
zel rode porto
200 g Spar gerookt spek
u
100 ggedroogde vijgen
ri
1 teentje look
RS
"=
2 sjalotten
klontje Spar boter
1 kl sambal oelek
150 g ahornsiroop
150 g balsamicoazijn
ie
-
bakvorm ( 36 cm)
es
Pd
Ef
steunvulling (bakparels, gedroogde bonen,
E
À
5
de
Schik het bladerdeeg in de bakvorm. Bedek met
bakpapier en een steunvulling,
mn
et,
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C
ha
gedurende + 15 min.
Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het
bakpapier en de steunvulling.
ontpit de pruimen en week ze
minstens 1 u in lauw water. Giet het water weg
en mix glad met de balsamicoazijn en rode porto
Verdeel de pruimencompote over de bodem van
de taart.
Spoel de verse pruimen en snij in fijne plakjes.
Schik ze dakpansgewijs op de pruimencompote.
Bestrooi rijkelijk met bloemsuiker en bak 30 min
in de voorverwarmde oven op 180°C.
snij het spek en de
vijgen in kleine stukjes.
Bak het spek krokant en giet het vet weg.
Pel de sjalotten en look. Snij beide fijn.
Stoof de sjalotsnippers aan in wat boter.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en
laat zachtjes pruttelen tot bijna al het vocht
verdwenen is.
Serveer lauw bij de taart voor een hartige toets.
TE
=
re