Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

el

à

#4

:

\F

ra

zus

agda,

En

OET

van Tim

de

“Zelfgemaakte broodpuddingis

overheerlijk. En als je niet graag bakt,

LE

=

koop je onze broodpudding gewoon in

i

onze Spar winkels”

sa.

|

pn

8 à 10 personen

20 min + oven: 55 min

>

2

500 gwit brood

peperkoek

5 dl Boni volle melk

2 appels

31 g puddingpoeder

klontje boter

250 g Spar rozijnen

Sl

Spar kaneelpoeder

rode bessen

1 zakje vanillesuiker

blauwe bessen

2 Spar eieren

bolletje vanille-ijs

17 ml rum

bloemsuiker

125 ml Boni room

80 g witte suiker

rechthoekige bakvorm

>

80 gbruine suiker

(© 24x 14cm)

nn

EN

dE.

Es

Zet 4 di melk op in een kookpot op het vuur. Breek het

2

NS

brood in stukjes en voeg toe aan de melk. Laat de melk

kort opkoken.

Rad à

Haal van het vuur en voeg de verschillende soorten suiker

Su

toe.

Giet de resterende melk in een kookpot en voeg het

er _

puddingpoeder toe. Maak al roerende vanillepudding.

Voeg deze pudding toe aan de andere ingrediënten.

2

Breek de eieren en Klop los. Giet bij het mengsel.

Giet de rum en room erbij. Voeg 1 el kaneelpoeder toe en

en

breek de peperkoek in stukjes. Voeg eveneens toe.

+

Voeg de rozijntjes toe en meng alles goed.

5

mi

Verwarm de oven voor op 180°C.

Ei

%

Schil de appelen en snij in kleine stukjes. Voeg als laatste

5

ook de appelstukjes toe en meng nogmaals.

or

Boter de bakvorm in en giet het deeg erin.

Ur

Zet de broodpudding in de voorverwarmde oven en laat

tr |

Pr

gedurende + 50 à 55 min bakken. Check of het gaar is,



indien niet, laat nog wat langer bakken.

+ Ars

Haal uit de oven en laat afkoelen op een taartschotel.

Werk net voor het opdienen af met wat bloemsuiker. Snij

in plakken en serveer met wat rode en blauwe bessen en

een bolletje vanille-ijs.