Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
el
à
#4
:
\F
ra
zus
agda,
En
OET
van Tim
de
“Zelfgemaakte broodpuddingis
overheerlijk. En als je niet graag bakt,
LE
=
koop je onze broodpudding gewoon in
i
onze Spar winkels”
sa.
|
pn
8 à 10 personen
20 min + oven: 55 min
>
2
500 gwit brood
peperkoek
5 dl Boni volle melk
2 appels
31 g puddingpoeder
klontje boter
250 g Spar rozijnen
Sl
Spar kaneelpoeder
rode bessen
1 zakje vanillesuiker
blauwe bessen
2 Spar eieren
bolletje vanille-ijs
17 ml rum
bloemsuiker
125 ml Boni room
80 g witte suiker
rechthoekige bakvorm
>
80 gbruine suiker
(© 24x 14cm)
nn
EN
dE.
Es
Zet 4 di melk op in een kookpot op het vuur. Breek het
2
NS
brood in stukjes en voeg toe aan de melk. Laat de melk
kort opkoken.
Rad à
Haal van het vuur en voeg de verschillende soorten suiker
Su
toe.
Giet de resterende melk in een kookpot en voeg het
er _
puddingpoeder toe. Maak al roerende vanillepudding.
Voeg deze pudding toe aan de andere ingrediënten.
2
Breek de eieren en Klop los. Giet bij het mengsel.
Giet de rum en room erbij. Voeg 1 el kaneelpoeder toe en
en
breek de peperkoek in stukjes. Voeg eveneens toe.
+
Voeg de rozijntjes toe en meng alles goed.
5
mi
Verwarm de oven voor op 180°C.
Ei
%
Schil de appelen en snij in kleine stukjes. Voeg als laatste
5
ook de appelstukjes toe en meng nogmaals.
or
Boter de bakvorm in en giet het deeg erin.
Ur
Zet de broodpudding in de voorverwarmde oven en laat
tr |
Pr
gedurende + 50 à 55 min bakken. Check of het gaar is,
“
indien niet, laat nog wat langer bakken.
+ Ars
Haal uit de oven en laat afkoelen op een taartschotel.
Werk net voor het opdienen af met wat bloemsuiker. Snij
in plakken en serveer met wat rode en blauwe bessen en
een bolletje vanille-ijs.
—