Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
A
2
À
a
iM
r
DEN
r
D Sal eld
Lt +
>» #
‚mo
AU
“ps
x
æ
„vo Ri
| 7m
iu
Er
Jg
“4
CA
Ens 4
#
het
wb
je
sé
ag
7
ad
3
|
N
À
+
FM
% |
Le
N
|
N
‘
Et
d”
5
|
eh
dl
=.
EE
".
Pi
fr 4
A"
Ke»
a
6
+
4 *
a
A,
An
“
a
=
5)
a
se
m
4
Me
af.
Ll
L
Nn
6 personen
30 min + karamel: 3 u
zet het blik geconden-
Snij de bananen in schijfjes.
1 blik gesuikerde, gecondenseerde melk
seerde melk onder in water en kook
Leg een blok chocolade in de
gedurende minstens 2 u. Zorg dat
diepvries.
90 g speculoos
het blik altijd mooi onder water
Haal de springvorm uit de koelkast
90 g gezouten pinda's
blijft. Laat afkoelen en roer mooi los,
en verwijder de ring. Smeer de
70 g Spar malse boter
cutter de pinda's en
karamel uit op de bodem.
h
speculoos mooi fijn.
Verdeel de opgeklopte room in
4 bananen
Meng de malse boter onder de fijne
toefjes over de karamel. Schik de
1
250 ml Boni room (40% VG)
pinda's en speculoos.
bananenschijfjes ertussen.
2 el bloemsuiker
Schik in de vorm en laat opstijven in
Trek met behulp van een groot mes
vanille-essence
de koelkast.
chocoladeschilfers van de koude
blok donkere chocolade
blok chocolade en werk de taart
klop de room op met de
vanille-essence en bloemsuiker tot
hiermee af.
springvorm (® 26 cm)
slagroom.
f
LI
B
“
wi:
tens?