Spar - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 110 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



A

2

À

a

iM

r

DEN

r

D Sal eld

Lt +

>» #

‚mo

AU

“ps

x

æ

„vo Ri

| 7m

iu

Er

Jg

“4

CA

Ens 4

#

het

wb

je



ag

7

ad

3

|

N

À

+

FM

% |

Le

N

|

N



Et

d”

5

|

eh

dl

=.

EE

".

Pi

fr 4

A"

Ke»

a

6

+

4 *

a

A,

An



a

=

5)

a

se

m

4

Me

af.

Ll

L

Nn

6 personen

30 min + karamel: 3 u

zet het blik geconden-

Snij de bananen in schijfjes.

1 blik gesuikerde, gecondenseerde melk

seerde melk onder in water en kook

Leg een blok chocolade in de

gedurende minstens 2 u. Zorg dat

diepvries.

90 g speculoos

het blik altijd mooi onder water

Haal de springvorm uit de koelkast

90 g gezouten pinda's

blijft. Laat afkoelen en roer mooi los,

en verwijder de ring. Smeer de

70 g Spar malse boter

cutter de pinda's en

karamel uit op de bodem.

h

speculoos mooi fijn.

Verdeel de opgeklopte room in

4 bananen

Meng de malse boter onder de fijne

toefjes over de karamel. Schik de

1

250 ml Boni room (40% VG)

pinda's en speculoos.

bananenschijfjes ertussen.

2 el bloemsuiker

Schik in de vorm en laat opstijven in

Trek met behulp van een groot mes

vanille-essence

de koelkast.

chocoladeschilfers van de koude

blok donkere chocolade

blok chocolade en werk de taart

klop de room op met de

vanille-essence en bloemsuiker tot

hiermee af.

springvorm (® 26 cm)

slagroom.

f

LI

B



wi:

tens?