Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 97 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 97
> broodbakken, ® Pi Tortano met LN * mozzarella en wi; Gandaham Ee 6 personen « 2u 4 15 g verse gist 300 ml lauw water 2 el Boni Selection olijfolie vl 1elBoni Selection honing on n 1,5 el zeezout R 175 gtarwebloem 275 gvloeibare bloem 200 g mozzarella 200 g Gandaham verse rozemarijn zongedroogde tomaatjes id 1 Verkruimel de gist in een kom en los op in het water. Voeg de olijfolie, honing en het zout toe. Voeg de 2 soorten bloem in kleine hoeveelheden tegelijk toe en kneed tot een elastisch deeg gedurende Ganda is Keltisch +10 min. ra voor Gent en meteen Dek de kom af met een propere doek en laat +40 min rijzen tot het deeg verdubbeld is in volume. een verwijzing naar Duw het deeg met je handen tot de oovsprong van dit ! een rechthoek van 1 cm dik. Gebruik x streekproduct. geen deegrol, anders druk je de lucht eruit. Ware Snij de mozzarella in plakjes en Cs de Gandaham in sneetjes. Rits de ke rozemarijnnaaldjes van de takjes. er = Beleg het deeg met de mozzarella, N, Gandaham, zongedroogde D tomaatjes en rozemarijn. Bestrijk de randen met een beetje | water en rol het deeg tot een dikke worst. Buig deze tot een krans. Verwarm de oven voor op 250°C. Eee Leg de deegkrans op een bakplaat FKoophelgisch met bakpapier. Strooi er een beetje bloem over. Dek af met een propere S doek en laat + 30 min rijzen. FANCO 10. Zet het brood in de oven en verlaag de temperatuur tot 200°C. 5 11 Bak het brood + 35 min. Haal uit de u: oven en laat afkoelen op een rooster. Anco vloeiende bloem Gandaham nt vern na
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 97