Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

> broodbakken, ®

Pi

Tortano met

LN *

mozzarella en

wi;

Gandaham

Ee

6 personen « 2u

4

15 g verse gist

300 ml lauw water

2 el Boni Selection olijfolie

vl

1elBoni Selection honing

on n

1,5 el zeezout

R

175 gtarwebloem

275 gvloeibare bloem

200 g mozzarella

200 g Gandaham

verse rozemarijn

zongedroogde tomaatjes

id

1

Verkruimel de gist in een kom en

los op in het water. Voeg de olijfolie,

honing en het zout toe.

Voeg de 2 soorten bloem in kleine

hoeveelheden tegelijk toe en kneed

tot een elastisch deeg gedurende

Ganda is Keltisch

+10 min.

ra

voor Gent en meteen

Dek de kom af met een propere doek

en laat +40 min rijzen tot het deeg

verdubbeld is in volume.

een verwijzing naar

Duw het deeg met je handen tot

de oovsprong van dit !

een rechthoek van 1 cm dik. Gebruik

x

streekproduct.

geen deegrol, anders druk je de lucht

eruit.

Ware

Snij de mozzarella in plakjes en

Cs

de Gandaham in sneetjes. Rits de

ke

rozemarijnnaaldjes van de takjes.

er

=

Beleg het deeg met de mozzarella,

N,

Gandaham, zongedroogde

D

tomaatjes en rozemarijn.

Bestrijk de randen met een beetje

|

water en rol het deeg tot een dikke

worst. Buig deze tot een krans.

Verwarm de oven voor op 250°C.

Eee

Leg de deegkrans op een bakplaat

FKoophelgisch

met bakpapier. Strooi er een beetje

bloem over. Dek af met een propere

S

doek en laat + 30 min rijzen.

FANCO

10.

Zet het brood in de oven en verlaag

de temperatuur tot 200°C.

5

11

Bak het brood + 35 min. Haal uit de

u:

oven en laat afkoelen op een rooster.

Anco vloeiende bloem

Gandaham

nt vern na