Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
> broodbakken, ®
Pi
Tortano met
LN *
mozzarella en
wi;
Gandaham
Ee
6 personen « 2u
4
15 g verse gist
300 ml lauw water
2 el Boni Selection olijfolie
vl
1elBoni Selection honing
on n
1,5 el zeezout
R
175 gtarwebloem
275 gvloeibare bloem
200 g mozzarella
200 g Gandaham
verse rozemarijn
zongedroogde tomaatjes
id
1
Verkruimel de gist in een kom en
los op in het water. Voeg de olijfolie,
honing en het zout toe.
Voeg de 2 soorten bloem in kleine
hoeveelheden tegelijk toe en kneed
tot een elastisch deeg gedurende
Ganda is Keltisch
+10 min.
ra
voor Gent en meteen
Dek de kom af met een propere doek
en laat +40 min rijzen tot het deeg
verdubbeld is in volume.
een verwijzing naar
Duw het deeg met je handen tot
de oovsprong van dit !
een rechthoek van 1 cm dik. Gebruik
x
streekproduct.
geen deegrol, anders druk je de lucht
eruit.
Ware
Snij de mozzarella in plakjes en
Cs
de Gandaham in sneetjes. Rits de
ke
rozemarijnnaaldjes van de takjes.
er
=
Beleg het deeg met de mozzarella,
N,
Gandaham, zongedroogde
D
tomaatjes en rozemarijn.
Bestrijk de randen met een beetje
|
water en rol het deeg tot een dikke
worst. Buig deze tot een krans.
Verwarm de oven voor op 250°C.
Eee
Leg de deegkrans op een bakplaat
FKoophelgisch
met bakpapier. Strooi er een beetje
bloem over. Dek af met een propere
S
doek en laat + 30 min rijzen.
FANCO
10.
Zet het brood in de oven en verlaag
de temperatuur tot 200°C.
5
11
Bak het brood + 35 min. Haal uit de
u:
oven en laat afkoelen op een rooster.
Anco vloeiende bloem
Gandaham
nt vern na