Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x zomerse zuivel ®

isch

Pe

T#KoopBel&

IJshoorntjes

Ze

Het betere bolwerk

10 à 12 stuks « 40 min

=

Ishoorntjes klaar? Vul ze met het ambachtelijke

schepijs van het Heide Atelier. Daar zit niet enkel

75 g Spar malse boter

on

veel smaak, maar ook een mooi verhaal in. Want

125 g witte suiker

dankzij Heide Atelier krijgen jongeren met een

250 ml lauw water

niet-aangeboren hersenletsel de kans om weer

250 g bloem

op hun eigen tempo aan het werkte gaan.

mespuntje kaneel

>

>

1Sparei

ÿ

1zakje

Meer weten over het ijs van Heide Atelier?

vanillesuiker

Ontdek het op www mijnspar.be bij

IJs van Heide Atelier

‘De wereld van Spar!

arachideolie

nn

verschillende soorten ijs

AE

Spar pistachenoten

ext:

wafelijzer voor ijshoorntjes

a

Klop de boter, suiker, vanillesuiker en

het eitot een luchtig mengsel.

Zeef de bloem en meng met het

mespuntje kaneel.

Voeg afwisselend bloem en water toe

aan het botersuikermengsel en meng

5

tot een glad deeg.

Verwarm het wafelijzer voor. Vet het

ve

FP

goed in met arachideolie.

Doe een eetlepel beslag in het midden

van het wafelijzer en doe het toestel

dicht.

Laat + 4 minuten bakken, check

tussendoor eens of het wafeltje gaar

en bruin wordt.

Haal het wafeltje uit het ijzer en rol het

op met behulp van een conische vorm.

Let op: de wafel is warm!

ee

la:

Herhaal puntje 5 tot 7 tot al het beslag

is opgebruikt.

+

bi

en

Laat de wafel pas los als ze afgekoeld is.

Zo behoudt ze haar vorm.

10.

Hak de pistachenoten fijn.

az

Schep het ijs en verdeel in de

ijshoorntjes. Versier naar keuze met

gehakte pistachenoten, blauwe bessen,

slagroom, hagelslag …

Le

_

+.

4"