Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 93

5x brood bakken @ elgisch #KoopB Anco patisserie- bloem a PATISSERIE nen ms ns } an ze. Spa plat water À | gen Meli ME As vloeibare honing th : Li esp eert m Fa Pr 4 à Haal het brood uit de oven en klop er wen a op. Klinkt het deeg hol? Ll Dan is het klaar! De | MZ 2 7 Kroonbrood met laurier 4 personen lu 500 g patisseriebloem Verwarm de oven voor op 210°C. Leg het deeg in een kom en dek af met een 5 gzout Breng het water met enkele laurierblaadjes aan schone doek. Laat rijzen tot het volume 150 ml Spar volle melk de kook. Laat de blaadjes even trekken. Draai verdubbeld is (+ 1 u). 150 ml water het vuur uit en laat het water afkoelen tot 30°C. Sla de lucht uit het deeg en kneed nogmaals 1 zakje gedroogde gist (11 g) Zeef de blaadjes eruit. kort. Rol een 40 cm lange worst en draai deze 2 el Spar olijfolie Verwarm de melken los de honing erin op. Laat enkele keren om zijn eigen as. Druk de uiteinden 1elhoning de melk afkoelen tot 30°C. tegen elkaar en leg de ring op een bakmatje. gedroogde laurierblaadjes Meng de bloem met de gist en het zout op je Maak met een scherp mes inkervingen in het 1 groot Spar ei werkblad. Maak een kuiltje in het midden en deeg en stop de blaadjes laurier er half in. Dek af voeg de melk, de olie en het water er beetje bij en laat nog 30 min rijzen. beetje aan toe. Kneed in 10 min tot een soepel Klop het ei los met een koffielepel water en deeg, op een met bloem bestoven werkblad. bestrijk het deeg ermee. Bakin 30 minuten goudbruin en gaar op 210°C.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 93