Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x brood bakken @
elgisch
#KoopB
Anco
patisserie-
bloem
a
PATISSERIE
nen
ms
ns
}
an
ze.
Spa plat
water
À
|
gen
Meli
ME
As
vloeibare
honing
th
:
Li
esp eert
m
Fa
Pr
4
à
Haal het brood uit de
oven en klop er wen
a
op. Klinkt het deeg hol?
Ll
Dan is het klaar!
De |
MZ
2
7
Kroonbrood met laurier
4 personen
lu
500 g patisseriebloem
Verwarm de oven voor op 210°C.
Leg het deeg in een kom en dek af met een
5 gzout
Breng het water met enkele laurierblaadjes aan
schone doek. Laat rijzen tot het volume
150 ml Spar volle melk
de kook. Laat de blaadjes even trekken. Draai
verdubbeld is (+ 1 u).
150 ml water
het vuur uit en laat het water afkoelen tot 30°C.
Sla de lucht uit het deeg en kneed nogmaals
1 zakje gedroogde gist (11 g)
Zeef de blaadjes eruit.
kort. Rol een 40 cm lange worst en draai deze
2 el Spar olijfolie
Verwarm de melken los de honing erin op. Laat
enkele keren om zijn eigen as. Druk de uiteinden
1elhoning
de melk afkoelen tot 30°C.
tegen elkaar en leg de ring op een bakmatje.
gedroogde laurierblaadjes
Meng de bloem met de gist en het zout op je
Maak met een scherp mes inkervingen in het
1 groot Spar ei
werkblad. Maak een kuiltje in het midden en
deeg en stop de blaadjes laurier er half in. Dek af
voeg de melk, de olie en het water er beetje bij
en laat nog 30 min rijzen.
beetje aan toe. Kneed in 10 min tot een soepel
Klop het ei los met een koffielepel water en
deeg, op een met bloem bestoven werkblad.
bestrijk het deeg ermee.
Bakin 30 minuten goudbruin en gaar op 210°C.