Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x brood bakken @

elgisch

#KoopB

Anco

patisserie-

bloem

a

PATISSERIE

nen

ms

ns

}

an

ze.

Spa plat

water

À

|

gen

Meli

ME

As

vloeibare

honing

th

:

Li

esp eert

m

Fa

Pr

4

à

Haal het brood uit de

oven en klop er wen

a

op. Klinkt het deeg hol?

Ll

Dan is het klaar!

De |

MZ

2

7

Kroonbrood met laurier

4 personen

lu

500 g patisseriebloem

Verwarm de oven voor op 210°C.

Leg het deeg in een kom en dek af met een

5 gzout

Breng het water met enkele laurierblaadjes aan

schone doek. Laat rijzen tot het volume

150 ml Spar volle melk

de kook. Laat de blaadjes even trekken. Draai

verdubbeld is (+ 1 u).

150 ml water

het vuur uit en laat het water afkoelen tot 30°C.

Sla de lucht uit het deeg en kneed nogmaals

1 zakje gedroogde gist (11 g)

Zeef de blaadjes eruit.

kort. Rol een 40 cm lange worst en draai deze

2 el Spar olijfolie

Verwarm de melken los de honing erin op. Laat

enkele keren om zijn eigen as. Druk de uiteinden

1elhoning

de melk afkoelen tot 30°C.

tegen elkaar en leg de ring op een bakmatje.

gedroogde laurierblaadjes

Meng de bloem met de gist en het zout op je

Maak met een scherp mes inkervingen in het

1 groot Spar ei

werkblad. Maak een kuiltje in het midden en

deeg en stop de blaadjes laurier er half in. Dek af

voeg de melk, de olie en het water er beetje bij

en laat nog 30 min rijzen.

beetje aan toe. Kneed in 10 min tot een soepel

Klop het ei los met een koffielepel water en

deeg, op een met bloem bestoven werkblad.

bestrijk het deeg ermee.

Bakin 30 minuten goudbruin en gaar op 210°C.