Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoenkjes @

Ovenschotel met

Belgische aubergines ?

auberginerolletjes met

Zeker! Ze groeien

mascarpone en kipfilet

hier in serves,

in tomatensaus

zodat ze het

4 personen « 20 min

2 aubergines

altijd lekker

150 g Boni Selection mascarpone

warm hebben.

4 enkele kipfilets

400 g Boni Selection

tomatensaus met basilicum

verse basilicum

Go

1 al

Boni Selection olijfolie

zt

ke

1 teentje look

Parmezaanse kaas

ij,

gedroogde basilicum

3.

Snij de aubergines in de lengte in

ig

6 dikke plakken.

Bak de plakken gaar in goed wat olijf-

olie. Kruid met peper en zout.

Verdeel de kipfilets in de lengte in

3 stukken en bak gaar in olijfolie.

Kruid met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Smeer op elke plak aubergine

1 kl mascarpone, beleg met een

stukje kip en een blaadje basilicum,

bestrooi met geraspte Parmezaanse

tr

kaas en rol op.

Doe de tomatensaus in een vuurvaste

[LS

schotel. Pel en pers de look en meng

samen met 1 el olijfolie onder de saus.

à)

Kruid met peper en zout.

La

en

Leg de auberginerolletjes in de saus

es

M

en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Ni

Bak +15 min in de voorverwarmde

rs

oven, tot de saus gaat pruttelen. Werk

vca

af met gedroogde basilicum.

A

De

EJ

CAE.

Ca

La

non

+

Victoria Blond (9%)

*

5

« uniek brouw proces met enkel

A

natuurlijke ingrediënten

ve

verfrissend kruidig

Y

hoparoma

/

» met fruitige toetsen afkomstig

5

|

van de drie hopvariëteiten

=

. ww

„v

’.

+

4

"x

er