Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

as"

ok

ie

om je lamsbout in een zoutkorst te bereiden. Wees

ee

en

gerust: je vlees zal niet zouter smaken, want er komt

een laagje warme damp tussen het vlees en de korst.

Daardoor wordt je bout supersappig.

Lamsbout in zoutkorst met

zuiderse kruiden en groenten

4 personen » 1u 45 min

1,2 kg lamsbout

1 teentje look

ka

6 Spareieren

zel peterselie

20 g suiker

Boni Selection olijfolie

F

800 g Boni Selection

200 g kerstrostomaten

|

tarwebloem

1 venkel

2 kg grof zeezout

2 uien

Le

6 blaadjes salie

200 g Spar krielaardappelen

paar takjes rozemarijn

extra:

paar takjes verse oregano

vuurvaste schotel

3:

Snij de venkel, ui en krielaardappelen in schijven en leg

in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout en

besprenkel met wat olijfolie.

Bak de lamsbout goudbruin in een pan in wat olijfolie.

Kruid met peper en zout.

Hak de salie, rozernarijn, peterselie, look en oregano fijn

en menger 2 el olijfolie onder.

Leg de aangebakken lamsbout op de groenten en schik

de trostomaten erop.

Smeer de lamsbout in met de kruidenolie.

Meng de eieren met de bloem, suiker en grof zeezout. (°)

Bedek de lamsbout en de groenten met deze

zoutmengeling. Zorg ervoor dat de schotel volledig

bedekt is.

Bak 1 u 15 min in de oven op 180°C.

Breek de zoutkorst los en haal van de lamsbout.

10.

Snij het vlees in plakjes en serveer met de groenten en

aardappelen.

TE

LE

(") Je kan op heteinde een beetje water toevoegen aan de

zoutmengeling om die beter te doen kleven.

Lj

ze

Lier

LE

à -

Straffe Hendrik Tripel (9%)

« krachtig bier vol kruidige aroma's

er

+ rijke, volmondige toetsen van mout en hop

+ in de afdronk proef je een subtiele hint van banaan met citrus