Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
as"
ok
ie
om je lamsbout in een zoutkorst te bereiden. Wees
ee
en
gerust: je vlees zal niet zouter smaken, want er komt
een laagje warme damp tussen het vlees en de korst.
Daardoor wordt je bout supersappig.
Lamsbout in zoutkorst met
zuiderse kruiden en groenten
4 personen » 1u 45 min
1,2 kg lamsbout
1 teentje look
ka
6 Spareieren
zel peterselie
20 g suiker
Boni Selection olijfolie
F
800 g Boni Selection
200 g kerstrostomaten
|
tarwebloem
1 venkel
2 kg grof zeezout
2 uien
Le
6 blaadjes salie
200 g Spar krielaardappelen
paar takjes rozemarijn
extra:
paar takjes verse oregano
vuurvaste schotel
3:
Snij de venkel, ui en krielaardappelen in schijven en leg
in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout en
besprenkel met wat olijfolie.
Bak de lamsbout goudbruin in een pan in wat olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Hak de salie, rozernarijn, peterselie, look en oregano fijn
en menger 2 el olijfolie onder.
Leg de aangebakken lamsbout op de groenten en schik
de trostomaten erop.
Smeer de lamsbout in met de kruidenolie.
Meng de eieren met de bloem, suiker en grof zeezout. (°)
Bedek de lamsbout en de groenten met deze
zoutmengeling. Zorg ervoor dat de schotel volledig
bedekt is.
Bak 1 u 15 min in de oven op 180°C.
Breek de zoutkorst los en haal van de lamsbout.
10.
Snij het vlees in plakjes en serveer met de groenten en
aardappelen.
TE
LE
(") Je kan op heteinde een beetje water toevoegen aan de
zoutmengeling om die beter te doen kleven.
Lj
ze
Lier
LE
à -
Straffe Hendrik Tripel (9%)
« krachtig bier vol kruidige aroma's
er
+ rijke, volmondige toetsen van mout en hop
+ in de afdronk proef je een subtiele hint van banaan met citrus