Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 66

as" ok ie om je lamsbout in een zoutkorst te bereiden. Wees ee en gerust: je vlees zal niet zouter smaken, want er komt een laagje warme damp tussen het vlees en de korst. Daardoor wordt je bout supersappig. Lamsbout in zoutkorst met zuiderse kruiden en groenten 4 personen » 1u 45 min 1,2 kg lamsbout 1 teentje look ka 6 Spareieren zel peterselie 20 g suiker Boni Selection olijfolie F 800 g Boni Selection 200 g kerstrostomaten | tarwebloem 1 venkel 2 kg grof zeezout 2 uien Le 6 blaadjes salie 200 g Spar krielaardappelen paar takjes rozemarijn extra: paar takjes verse oregano vuurvaste schotel 3: Snij de venkel, ui en krielaardappelen in schijven en leg in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie. Bak de lamsbout goudbruin in een pan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Hak de salie, rozernarijn, peterselie, look en oregano fijn en menger 2 el olijfolie onder. Leg de aangebakken lamsbout op de groenten en schik de trostomaten erop. Smeer de lamsbout in met de kruidenolie. Meng de eieren met de bloem, suiker en grof zeezout. (°) Bedek de lamsbout en de groenten met deze zoutmengeling. Zorg ervoor dat de schotel volledig bedekt is. Bak 1 u 15 min in de oven op 180°C. Breek de zoutkorst los en haal van de lamsbout. 10. Snij het vlees in plakjes en serveer met de groenten en aardappelen. TE LE (") Je kan op heteinde een beetje water toevoegen aan de zoutmengeling om die beter te doen kleven. Lj ze Lier LE à - Straffe Hendrik Tripel (9%) « krachtig bier vol kruidige aroma's er + rijke, volmondige toetsen van mout en hop + in de afdronk proef je een subtiele hint van banaan met citrus

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 66