Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x zin in zee ®

Pasta in lookroom met zeekraal en grijze garnalen

4 personen « 40 min

1

Kook de cappellini in gezouten water

6.

Snipper de peterselie fijn.

7.

1 min minder dan vermeld op de

Verhit 50 ml olijfolie met de 4 geplette

360 g cappellini

verpakking,

tenen look in een pan. Laat op een

Giet af en koel af onder koud water.

150 g Spar zeekraal

zacht vuur goed trekken tot de look

125 g Spar grijze garnalen

Spoel de zeekraal onder koud water en

begint te geuren.

5 tenen look

verwijder eventueel de harde uiteindes.

8.

Verwijder de looktenen en voeg het

1rode chilipeper

Dep goed droog.

overige fijngesnipperde teentje look en

1 plantje platte peterselie

Pel de look en plet 4 teentjes met de

de chilipeper toe. Laat kort bakken.

250 ml volle room

platte kant van een groot mes. Pers het

Voeg de zeekraal toe en roerbak enkele

fleur de sel

vijfde teentje fijn met een lookpers.

min.

Boni Selection olijfolie

Verwijder de steelaanzet en zaadjes

10.

Voeg de pasta toe en laat ook enkele

van de chilipeper en snipper fijn.

min al roerend meebakken.

11

Blus met de room en breng aan de

kook. Laat even doorkoken zodat de

room mooi rond de pasta blijft kleven.

Roer de peterselie eronder. Kruid met

zwarte peper.

12.

Serveer met grijze garnalen en werk af

met een snuifje fleur de sel en enkele

blaadjes platte peterselie.

isch}

FKoopBel

1

L

Carlsbourg

+

in,

nel

L +

Sd

à

“à

ie

Loue

%

kh

ii

BT

En >

&

ne

N

er

Ç

Boni Selection

bio platte peterselie

Æ:

6

we

ri]

ts

in

gr

de de

URSS

|

ib

f

EHI

=

a

À

con!

Le

Le

Soubry

sara

al dente capellini

SP NP NT

„>

I

y \ |