Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bx zomerse zuivel ©
un
Abrikozenmuffins
er: @
geparfumeerd met
Tiense
bloemsuiker
oranjebloesem
+16 stuks « 1u
If
F-
300 g zelfrijzende bloem
n |
(© Anco
250 g suiker
zelfrijzende
150 g Spar roomboter
bloem
100 g abrikozenyoghurt
PR
4 Spar large eieren
Tiense suiker
2eloranjebloesemwater
nn EEE
nn
250 g verse abrikozen
#KoopB
elgisch
afwerking:
150 g abrikozenyoghurt
4elbloemsuiker
Spar amandelschilfers
extra:
muffinvorm
Verwarm de oven voor op 175°C.
ue
Snij de abrikozen in stukjes.
Laat de boter smelten.
uNe
Klop de eieren los met de suiker. Voeg
de gesmolten boter, yoghurt en het
oranjebloesemwater toe.
N
Schep de abrikozenstukjes door de
bloem en spatel in 1 beweging door
het eimengsel zonder veel te roeren.
Ed
Vul de vormpjes en bak in
30 à 35 min goudbruin en gaar in de
F m
voorverwarmde oven.
Rooster de amandelschilfers en laat
1
afkoelen.
Laat de cakejes afkoelen op een rooster.
Klop de bloemsuiker door de yoghurt
en bestrijk de nog warme cakejes.
10. Bestrooi met amandelschilfers.
TRA