Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 89
Bx zomerse zuivel © un Abrikozenmuffins er: @ geparfumeerd met Tiense bloemsuiker oranjebloesem +16 stuks « 1u If F- 300 g zelfrijzende bloem n | (© Anco 250 g suiker zelfrijzende 150 g Spar roomboter bloem 100 g abrikozenyoghurt PR 4 Spar large eieren Tiense suiker 2eloranjebloesemwater nn EEE nn 250 g verse abrikozen #KoopB elgisch afwerking: 150 g abrikozenyoghurt 4elbloemsuiker Spar amandelschilfers extra: muffinvorm Verwarm de oven voor op 175°C. ue Snij de abrikozen in stukjes. Laat de boter smelten. uNe Klop de eieren los met de suiker. Voeg de gesmolten boter, yoghurt en het oranjebloesemwater toe. N Schep de abrikozenstukjes door de bloem en spatel in 1 beweging door het eimengsel zonder veel te roeren. Ed Vul de vormpjes en bak in 30 à 35 min goudbruin en gaar in de F m voorverwarmde oven. Rooster de amandelschilfers en laat 1 afkoelen. Laat de cakejes afkoelen op een rooster. Klop de bloemsuiker door de yoghurt en bestrijk de nog warme cakejes. 10. Bestrooi met amandelschilfers. TRA
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 89