Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bx zomerse zuivel ©

un

Abrikozenmuffins

er: @

geparfumeerd met

Tiense

bloemsuiker

oranjebloesem

+16 stuks « 1u

If

F-

300 g zelfrijzende bloem

n |

(© Anco

250 g suiker

zelfrijzende

150 g Spar roomboter

bloem

100 g abrikozenyoghurt

PR

4 Spar large eieren

Tiense suiker

2eloranjebloesemwater

nn EEE

nn

250 g verse abrikozen

#KoopB

elgisch

afwerking:

150 g abrikozenyoghurt

4elbloemsuiker

Spar amandelschilfers

extra:

muffinvorm

Verwarm de oven voor op 175°C.

ue

Snij de abrikozen in stukjes.

Laat de boter smelten.

uNe

Klop de eieren los met de suiker. Voeg

de gesmolten boter, yoghurt en het

oranjebloesemwater toe.

N

Schep de abrikozenstukjes door de

bloem en spatel in 1 beweging door

het eimengsel zonder veel te roeren.

Ed

Vul de vormpjes en bak in

30 à 35 min goudbruin en gaar in de

F m

voorverwarmde oven.

Rooster de amandelschilfers en laat

1

afkoelen.

Laat de cakejes afkoelen op een rooster.

Klop de bloemsuiker door de yoghurt

en bestrijk de nog warme cakejes.

10. Bestrooi met amandelschilfers.

TRA