Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bx brood bakken @

Bagels «7

5 personen « 2u

500 g Spar bloem

Doe de bloem en de maïzena in de mengkom

Laat de bagels gedurende 15 min, afgedekt,

12g Spar maïzena

van de keukenrobot. Strooi de suiker op de rand

rusten en rijzen.

8 g bruine suiker

van de bloem.

Breng in een ruime kookpot water aan de kook.

20 g verse gist

Los de gist op in het lauwe water. Giet het bij de

Voeg de honing eraan toe.

2,25 dl lauw water

bloem en meng alles tot er een deeg ontstaat.

Verwarm de oven voor op 240°C.

8 g zout

Strooi het zout erbij en laat gedurende 10 min

Blancheer de bagels 30 sec tot 1 min. Keer ze

2 el Spar vloeibare honing

kneden tot een soepel en elastisch deeg,

om en laat ze koken tot het deeg opzwelt en de

sesamzaadjes

Haal het deeg uit de kom. Laat het 30 min tot

bagels vorm krijgen.

10.

gefrituurde uitjes

1 u, afgedekt met een vochtige doek, rusten op

Haal de bagels met een schuimspaan

grof zeezout

het werkblad.

uit het water en laat ze uitlekken op een

Sla de lucht uit het deeg en weeg stukjes af

keukenhanddoek.

van + 80 g.

11

Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

Rol de deegbolletjes op en vorm de bagels.

12

Bestrooi de bagels met sesamzaadjes,

Steek hiervoor je vinger in het midden van het

grof zeezout of gefrituurde uitjes.

deeg en maak zo een gat in het midden van

13

Bak de bagels in 10 tot 15 min krokant.

14.

het bolletje.

Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op

een rooster.

KC

Ei

>

BER

#

=

=

ce

lis

ge

Lef

4

Pa

1]

#2

=

4

5

TT

FRoopbelgisch

=

le

ol

Candico bruine suiker

mm