Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bx brood bakken @
Bagels «7
5 personen « 2u
500 g Spar bloem
Doe de bloem en de maïzena in de mengkom
Laat de bagels gedurende 15 min, afgedekt,
12g Spar maïzena
van de keukenrobot. Strooi de suiker op de rand
rusten en rijzen.
8 g bruine suiker
van de bloem.
Breng in een ruime kookpot water aan de kook.
20 g verse gist
Los de gist op in het lauwe water. Giet het bij de
Voeg de honing eraan toe.
2,25 dl lauw water
bloem en meng alles tot er een deeg ontstaat.
Verwarm de oven voor op 240°C.
8 g zout
Strooi het zout erbij en laat gedurende 10 min
Blancheer de bagels 30 sec tot 1 min. Keer ze
2 el Spar vloeibare honing
kneden tot een soepel en elastisch deeg,
om en laat ze koken tot het deeg opzwelt en de
sesamzaadjes
Haal het deeg uit de kom. Laat het 30 min tot
bagels vorm krijgen.
10.
gefrituurde uitjes
1 u, afgedekt met een vochtige doek, rusten op
Haal de bagels met een schuimspaan
grof zeezout
het werkblad.
uit het water en laat ze uitlekken op een
Sla de lucht uit het deeg en weeg stukjes af
keukenhanddoek.
van + 80 g.
11
Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Rol de deegbolletjes op en vorm de bagels.
12
Bestrooi de bagels met sesamzaadjes,
Steek hiervoor je vinger in het midden van het
grof zeezout of gefrituurde uitjes.
deeg en maak zo een gat in het midden van
13
Bak de bagels in 10 tot 15 min krokant.
14.
het bolletje.
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op
een rooster.
KC
Ei
>
BER
#
=
=
ce
lis
ge
Lef
4
Pa
1]
#2
=
4
5
TT
FRoopbelgisch
=
le
ol
Candico bruine suiker
mm
—