Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 95


Hier is pagina 95 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 95 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 95

Bx brood bakken @ Bagels «7 5 personen « 2u 500 g Spar bloem Doe de bloem en de maïzena in de mengkom Laat de bagels gedurende 15 min, afgedekt, 12g Spar maïzena van de keukenrobot. Strooi de suiker op de rand rusten en rijzen. 8 g bruine suiker van de bloem. Breng in een ruime kookpot water aan de kook. 20 g verse gist Los de gist op in het lauwe water. Giet het bij de Voeg de honing eraan toe. 2,25 dl lauw water bloem en meng alles tot er een deeg ontstaat. Verwarm de oven voor op 240°C. 8 g zout Strooi het zout erbij en laat gedurende 10 min Blancheer de bagels 30 sec tot 1 min. Keer ze 2 el Spar vloeibare honing kneden tot een soepel en elastisch deeg, om en laat ze koken tot het deeg opzwelt en de sesamzaadjes Haal het deeg uit de kom. Laat het 30 min tot bagels vorm krijgen. 10. gefrituurde uitjes 1 u, afgedekt met een vochtige doek, rusten op Haal de bagels met een schuimspaan grof zeezout het werkblad. uit het water en laat ze uitlekken op een Sla de lucht uit het deeg en weeg stukjes af keukenhanddoek. van + 80 g. 11 Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Rol de deegbolletjes op en vorm de bagels. 12 Bestrooi de bagels met sesamzaadjes, Steek hiervoor je vinger in het midden van het grof zeezout of gefrituurde uitjes. deeg en maak zo een gat in het midden van 13 Bak de bagels in 10 tot 15 min krokant. 14. het bolletje. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster. KC Ei > BER # = = ce lis ge Lef 4 Pa 1] #2 = 4 5 TT FRoopbelgisch = le ol Candico bruine suiker mm —

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 95