Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 94 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 94
+= € EN A Ka € 4 : # a }- Kr Y Ag z x ÿ T gi Ws F + Æ Volgens een lerse legende trek j een kvuis over de bovenkant van je " brood, zodat de elfjes eruit kunnen At 2 AE Een bijkomend voovd f, Is' 8: En Pis (2 4 er Le 7 ei he „os ke we “4 Le ps 2 % © A? sr IN Bant Iers sodabrood met rozijnen, noten en pompoenzaden 1 brood « 1u 15 min 500 g Boni Selection tarwebloem Verwarm de oven voor op 200°C. 450 ml kefiryoghurt Hak de noten grof. 1tl bicarbonaat Meng de bloem met het bicarbonaat, het zout, de rozijnen, de 1tl zeezout noten en de pompoenpitten. 4 el Spar rozijnen Voeg de kefir toe en meng tot een kleverig deeg. 4 el Spar notenmengeling Bestrooi de gietijzeren pot met een dun laagje bloem. 2 el Spar pompoenzaden Maak een bol van het deeg en leg in de pot. Kerf een groot kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem. kleine gietijzeren kookpot Zet het deksel op de pot en bak 1 u in de voorverwarmde oven. Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen op een rooster.
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 94