Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+=



EN

A

Ka €

4

:

#

a

}-

Kr

Y

Ag

z

x

ÿ

T

gi

Ws

F

+

Æ

Volgens een lerse legende trek j

een kvuis over de bovenkant van je

" brood, zodat de elfjes eruit kunnen

At

2

AE

Een bijkomend voovd

f,

Is'

8:

En

Pis

(2 4

er

Le 7

ei he

„os ke

we

“4

Le

ps

2

% ©

A?

sr

IN

Bant

Iers sodabrood met rozijnen, noten en pompoenzaden

1 brood « 1u 15 min

500 g Boni Selection tarwebloem

Verwarm de oven voor op 200°C.

450 ml kefiryoghurt

Hak de noten grof.

1tl bicarbonaat

Meng de bloem met het bicarbonaat, het zout, de rozijnen, de

1tl zeezout

noten en de pompoenpitten.

4 el Spar rozijnen

Voeg de kefir toe en meng tot een kleverig deeg.

4 el Spar notenmengeling

Bestrooi de gietijzeren pot met een dun laagje bloem.

2 el Spar pompoenzaden

Maak een bol van het deeg en leg in de pot.

Kerf een groot kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.

kleine gietijzeren kookpot

Zet het deksel op de pot en bak 1 u in de voorverwarmde oven.

Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen op een rooster.