Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+=
€
EN
A
Ka €
4
:
#
a
}-
Kr
Y
Ag
z
x
ÿ
T
gi
Ws
F
+
Æ
Volgens een lerse legende trek j
een kvuis over de bovenkant van je
" brood, zodat de elfjes eruit kunnen
At
2
AE
Een bijkomend voovd
f,
Is'
8:
En
Pis
(2 4
er
Le 7
ei he
„os ke
we
“4
Le
ps
2
% ©
A?
sr
IN
Bant
Iers sodabrood met rozijnen, noten en pompoenzaden
1 brood « 1u 15 min
500 g Boni Selection tarwebloem
Verwarm de oven voor op 200°C.
450 ml kefiryoghurt
Hak de noten grof.
1tl bicarbonaat
Meng de bloem met het bicarbonaat, het zout, de rozijnen, de
1tl zeezout
noten en de pompoenpitten.
4 el Spar rozijnen
Voeg de kefir toe en meng tot een kleverig deeg.
4 el Spar notenmengeling
Bestrooi de gietijzeren pot met een dun laagje bloem.
2 el Spar pompoenzaden
Maak een bol van het deeg en leg in de pot.
Kerf een groot kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.
kleine gietijzeren kookpot
Zet het deksel op de pot en bak 1 u in de voorverwarmde oven.
Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen op een rooster.