Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x slow cooking ©
4 personen + 45 min + rusten: 1 nacht
800 g Spar kabeljauwhaasje
pel de ui en look en schil de
Verwarm een scheut olie en roerbak
1 courgette
wortelen. Snij de ui, look, wortelen en
de paprikastukjes. Voeg de aubergine-
1 rode en gele paprika
appel in kleine stukjes.
en courgetteblokjes toe en roerbak
1 aubergine
Stoof de uisnippers glazig in
beetgaar.
4 el Boni Selection Griekse yoghurt
arachideolie. Voeg de wortel, look- en
Overgiet met de currysaus en breng
Lel Spar sesamzaad
appelstukjes toe en bestrooi met hot
aan de kook.
1 potje verse koriander
Currypoeder.
Snij de kabeljauw in stukken en laat
1 rode chilipeper
Overgiet met de bouillon en kokosmelk.
garen in de hete saus.
Laat verder stoven en kruid met
Haal van het vuur.
Lui
versgemalen peper en zout.
Kruid de yoghurt met versgemalen
2 appelen
Mix tot een gladde, fijne saus. Leg de
zwarte peper en zeezout. Lepel de
4 grote wortelen
steranijs erin en laat 1 nacht rusten.
yoghurt over de viscurry.
3 tenen look
Snij de courgette en aubergine in
Werk af met takjes verse koriander en
6 kl hot currypoeder
blokjes.
wat fijngesneden chilipeper.
500 ml kippenbouillon
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten
Bestrooi met sesamzaad.
100 ml Boni Selection kokosmelk
van de paprika's en snij in stukjes.
2 stuks steranijs
Boni Selection arachideolie
=
==
=
NE
nn
+}
Tà
. Y Neem je tijd …
LE
ON
om je curry lang te laten.
+
stoven. Zo krijgen de
1
talrijke kruiden, eigen
ie
aan een lekkere curry,
En
voldoende tijd om hun
6.
is
«
smaak af te geven.
m
GN
B
=;
{
)
à
à
A
NS
=
N)
“
D
en
=
0 :
Te
iet
+
=
Château de Vallagon
Touraine Sauvignon, Loire, Frankrijk
st
«droge witte wijn
A
+ fruitige aroma's en een zeer goed evenwicht
ne
+ blijft lekker nazinderen in de mond
9
ze
zie
en
==
ie
=
2