Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65

5x slow cooking © 4 personen + 45 min + rusten: 1 nacht 800 g Spar kabeljauwhaasje pel de ui en look en schil de Verwarm een scheut olie en roerbak 1 courgette wortelen. Snij de ui, look, wortelen en de paprikastukjes. Voeg de aubergine- 1 rode en gele paprika appel in kleine stukjes. en courgetteblokjes toe en roerbak 1 aubergine Stoof de uisnippers glazig in beetgaar. 4 el Boni Selection Griekse yoghurt arachideolie. Voeg de wortel, look- en Overgiet met de currysaus en breng Lel Spar sesamzaad appelstukjes toe en bestrooi met hot aan de kook. 1 potje verse koriander Currypoeder. Snij de kabeljauw in stukken en laat 1 rode chilipeper Overgiet met de bouillon en kokosmelk. garen in de hete saus. Laat verder stoven en kruid met Haal van het vuur. Lui versgemalen peper en zout. Kruid de yoghurt met versgemalen 2 appelen Mix tot een gladde, fijne saus. Leg de zwarte peper en zeezout. Lepel de 4 grote wortelen steranijs erin en laat 1 nacht rusten. yoghurt over de viscurry. 3 tenen look Snij de courgette en aubergine in Werk af met takjes verse koriander en 6 kl hot currypoeder blokjes. wat fijngesneden chilipeper. 500 ml kippenbouillon Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten Bestrooi met sesamzaad. 100 ml Boni Selection kokosmelk van de paprika's en snij in stukjes. 2 stuks steranijs Boni Selection arachideolie = == = NE nn +} Tà . Y Neem je tijd … LE ON om je curry lang te laten. + stoven. Zo krijgen de 1 talrijke kruiden, eigen ie aan een lekkere curry, En voldoende tijd om hun 6. is « smaak af te geven. m GN B =; { ) à à A NS = N) “ D en = 0 : Te iet + = Château de Vallagon Touraine Sauvignon, Loire, Frankrijk st «droge witte wijn A + fruitige aroma's en een zeer goed evenwicht ne + blijft lekker nazinderen in de mond 9 ze zie en == ie = 2

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65