Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x slow cooking ©

4 personen + 45 min + rusten: 1 nacht

800 g Spar kabeljauwhaasje

pel de ui en look en schil de

Verwarm een scheut olie en roerbak

1 courgette

wortelen. Snij de ui, look, wortelen en

de paprikastukjes. Voeg de aubergine-

1 rode en gele paprika

appel in kleine stukjes.

en courgetteblokjes toe en roerbak

1 aubergine

Stoof de uisnippers glazig in

beetgaar.

4 el Boni Selection Griekse yoghurt

arachideolie. Voeg de wortel, look- en

Overgiet met de currysaus en breng

Lel Spar sesamzaad

appelstukjes toe en bestrooi met hot

aan de kook.

1 potje verse koriander

Currypoeder.

Snij de kabeljauw in stukken en laat

1 rode chilipeper

Overgiet met de bouillon en kokosmelk.

garen in de hete saus.

Laat verder stoven en kruid met

Haal van het vuur.

Lui

versgemalen peper en zout.

Kruid de yoghurt met versgemalen

2 appelen

Mix tot een gladde, fijne saus. Leg de

zwarte peper en zeezout. Lepel de

4 grote wortelen

steranijs erin en laat 1 nacht rusten.

yoghurt over de viscurry.

3 tenen look

Snij de courgette en aubergine in

Werk af met takjes verse koriander en

6 kl hot currypoeder

blokjes.

wat fijngesneden chilipeper.

500 ml kippenbouillon

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten

Bestrooi met sesamzaad.

100 ml Boni Selection kokosmelk

van de paprika's en snij in stukjes.

2 stuks steranijs

Boni Selection arachideolie

=

==

=

NE

nn

+}



. Y Neem je tijd …

LE

ON

om je curry lang te laten.

+

stoven. Zo krijgen de

1

talrijke kruiden, eigen

ie

aan een lekkere curry,

En

voldoende tijd om hun

6.

is

«

smaak af te geven.

m

GN

B

=;

{

)

à

à

A

NS

=

N)



D

en

=

0 :

Te

iet

+

=

Château de Vallagon

Touraine Sauvignon, Loire, Frankrijk

st

«droge witte wijn

A

+ fruitige aroma's en een zeer goed evenwicht

ne

+ blijft lekker nazinderen in de mond

9

ze

zie

en

==

ie

=

2