Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 52
NEETER Aan Forel in zoutkorst 4 personen » 30 min + bakken: 40 min > Zalmbrochettes met 2 verse forellen 1kg grof zout citroen 80 g eiwit (+ 3 eieren) 8 stuks « 30 min wee 4 takken tijm 2 takken rozemarijn 500 g Spar zalmfilet zonder vel 6 plukjes dille 2 bio citroenen 2 citroenen potje verse oregano extra: 2 kl Boni Selection maanzaad bakblik 1 ki komijn %kl Knip de vinnen van de forel. Kruid de Boni Selection Griekse olijfolie binnenkant van de forel met zwarte hdd r. % Snij de zalm in dobbelstenen. Stop de buikholte vol met rozemarijn, n Snij de citroenen in fijne plakjes. dille en tijm. Snij de verse oreganoblaadjes fijn tot je Snij een citroen in halve schijfjes en Ps 2el hebt. steek een 2-tal schijfjes in elke forel. Meng de oregano met de rest van de Meng het eiwit met het zout tot een en specerijen in een kommetje. natte massa. 5 Steek de zalmblokjes en dubbelgevouwen Bedek het bakblik met bakpapier. ditroenplakjes afwisselend aan prikkers. Leg een laag zout op de bodem en leg LÉ Borstel ze in met olijfolie en bestrooi met er 2 forellen op. het kruidenmengsel. Dek af met de rest van het zout. Bestrooi met zout en peper. Staart en kop hoeven niet bedekt te Gril regelmatig kerend in 5 à 10 min gaar. worden. Bestrooi met maanzaad en serveer. Plaats het bakblik 40 min indirect op een barbecue van 180°C. De EU Haal van de barbecue en laat 10 min rusten. Stokjes zonder vlammen 10. Breek de zoutkorst met de achterkant Het voordeel van metalen spiesjes ses is dat ze geen vuur vatten. Smeer van een mes en haal de forel eruit. en 11. Verwijder zoveel mogelijk zout en ‘pel’ er wat olie op zodat je vlees, vis of groenten er makkelijk op glijden. Heb de vis. A je enkel houten stokjes? Week ze dan 12. Haal de filet van de graat en serveer eerst minstens 1 u in water of wikkel met citroenpartjes en brood. nd aluminiumfolie rond de uiteindes. Extra voordeel: de geweekte spiesjes En et splinteren minder. sas AP 2 | ww du ne men Claude Carré 1er Cru ri Champagne Brut, 100% chardonnay, e Blancde Blancs Marsel P + fine bellen en veel mousse grof zout « verrassend toasty, licht nootachtig en creamy « volle en fruitige finale EN hassen mas A A '
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 52