Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©

Ricotta cheesecake

tu arr

W#Koo

pBelg sch

met blauwe bessen

Ovyta eieren,

8 personen « 45 min

an

+ oven: 1 u 35 min + afkoelen: 1 u 50 min

Cr

à

150 g patisseriebloem

Lel maïzena

55 g fijne suiker

Lel water

Spar ongezouten

D Ari)

100 g Spar koude roomboter

5eieren

je

roomboter

Tnt

vulling:

1 bokaal Boni Selection

330 g roomkaas

blauwe bessenconfituur

si

(op kamertemperatuur)

afwerken:

500 g ricotta

250 g blauwe bessen

300 g fijne suiker

4el suiker

I

(=

60 ml vers citroensap

extra:

H

zeste van 1 bio citroen

springvorm (@ 22 à 24 cm)

1kl vanille-extract

bakpapier

Verwarm de oven voor op 150°C.

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en vet de

opstaande rand in met boter.

Meng voor de bodem de bloem, de suiker en in blokjes gesneden

boter in een hakmolentje tot een grof, kruimelig deeg.

Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm. Druk

goed aan met de bolle kant van een lepel.

Bak in 30 min goudbruin en net gaar.

Verwarm de confituur lichtjes, mix glad en druk door een zeef.

Vulling: mix de ricotta, de roomkaas, de suiker, het citroensap,

de zeste en het vanille-extract op lage snelheid tot een gladde

massa.

Meng de maïzena met het water tot een glad papje

en voeg samen met de losgeklopte eieren bij de

vulling, Mix glad.

e® à

Vet de randen van de springvorm opnieuw

in en giet de vulling over de taartbodem.

10.

Verdeel de blauwe bessensiroop erover.

Roer met een mesje in een draaiende

beweging tot je een gemarmerd

patroon krijgt.

11

Tik de springvorm een paar keer

voorzichtig tegen het werkblad, zo-

£

e

dat luchtbelletjes kunnen ontsnap-

5

}

pen.

12

Bak in 1 u lichtbruin en net stevig.

gr

Zet de oven uit en laat nog 50 min

afkoelen in een gesloten oven.

13.

Plaats nog 1 u in de koelkast. Ontvorm

de taarten plaats op een schotel.

14.

Verwarm voor de afwerking de bessen

[

met de suiker, tot ze net openbarsten, en

werk de taart ermee af.