Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 27

seizoentjes © Ricotta cheesecake tu arr W#Koo pBelg sch met blauwe bessen Ovyta eieren, 8 personen « 45 min an + oven: 1 u 35 min + afkoelen: 1 u 50 min Cr à 150 g patisseriebloem Lel maïzena 55 g fijne suiker Lel water Spar ongezouten D Ari) 100 g Spar koude roomboter 5eieren je roomboter Tnt vulling: 1 bokaal Boni Selection 330 g roomkaas blauwe bessenconfituur si (op kamertemperatuur) afwerken: 500 g ricotta 250 g blauwe bessen 300 g fijne suiker 4el suiker I (= 60 ml vers citroensap extra: H zeste van 1 bio citroen springvorm (@ 22 à 24 cm) 1kl vanille-extract bakpapier Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en vet de opstaande rand in met boter. Meng voor de bodem de bloem, de suiker en in blokjes gesneden boter in een hakmolentje tot een grof, kruimelig deeg. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Bak in 30 min goudbruin en net gaar. Verwarm de confituur lichtjes, mix glad en druk door een zeef. Vulling: mix de ricotta, de roomkaas, de suiker, het citroensap, de zeste en het vanille-extract op lage snelheid tot een gladde massa. Meng de maïzena met het water tot een glad papje en voeg samen met de losgeklopte eieren bij de vulling, Mix glad. e® à Vet de randen van de springvorm opnieuw in en giet de vulling over de taartbodem. 10. Verdeel de blauwe bessensiroop erover. Roer met een mesje in een draaiende beweging tot je een gemarmerd patroon krijgt. 11 Tik de springvorm een paar keer voorzichtig tegen het werkblad, zo- £ e dat luchtbelletjes kunnen ontsnap- 5 } pen. 12 Bak in 1 u lichtbruin en net stevig. gr Zet de oven uit en laat nog 50 min afkoelen in een gesloten oven. 13. Plaats nog 1 u in de koelkast. Ontvorm de taarten plaats op een schotel. 14. Verwarm voor de afwerking de bessen [ met de suiker, tot ze net openbarsten, en werk de taart ermee af. —

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 27