Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
Ricotta cheesecake
tu arr
W#Koo
pBelg sch
met blauwe bessen
Ovyta eieren,
8 personen « 45 min
an
+ oven: 1 u 35 min + afkoelen: 1 u 50 min
Cr
à
150 g patisseriebloem
Lel maïzena
55 g fijne suiker
Lel water
Spar ongezouten
D Ari)
100 g Spar koude roomboter
5eieren
je
roomboter
Tnt
vulling:
1 bokaal Boni Selection
330 g roomkaas
blauwe bessenconfituur
si
(op kamertemperatuur)
afwerken:
500 g ricotta
250 g blauwe bessen
300 g fijne suiker
4el suiker
I
(=
60 ml vers citroensap
extra:
H
zeste van 1 bio citroen
springvorm (@ 22 à 24 cm)
1kl vanille-extract
bakpapier
Verwarm de oven voor op 150°C.
Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en vet de
opstaande rand in met boter.
Meng voor de bodem de bloem, de suiker en in blokjes gesneden
boter in een hakmolentje tot een grof, kruimelig deeg.
Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm. Druk
goed aan met de bolle kant van een lepel.
Bak in 30 min goudbruin en net gaar.
Verwarm de confituur lichtjes, mix glad en druk door een zeef.
Vulling: mix de ricotta, de roomkaas, de suiker, het citroensap,
de zeste en het vanille-extract op lage snelheid tot een gladde
massa.
Meng de maïzena met het water tot een glad papje
en voeg samen met de losgeklopte eieren bij de
vulling, Mix glad.
e® à
Vet de randen van de springvorm opnieuw
in en giet de vulling over de taartbodem.
10.
Verdeel de blauwe bessensiroop erover.
Roer met een mesje in een draaiende
beweging tot je een gemarmerd
patroon krijgt.
11
Tik de springvorm een paar keer
voorzichtig tegen het werkblad, zo-
£
e
dat luchtbelletjes kunnen ontsnap-
5
}
pen.
12
Bak in 1 u lichtbruin en net stevig.
gr
Zet de oven uit en laat nog 50 min
afkoelen in een gesloten oven.
13.
Plaats nog 1 u in de koelkast. Ontvorm
de taarten plaats op een schotel.
14.
Verwarm voor de afwerking de bessen
[
met de suiker, tot ze net openbarsten, en
werk de taart ermee af.
—