Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x Belgische klassiekers @
Tomaat-garnaal met cocktailsaus
2 personen « 10 min
2 coeur de boeuftomaten
Snij de tomaten in 2 en daarna in partjes. Schik ze in een bowl.
300 g Spar grijze garnalen
Nn
Verdeel een deel van de garnalen over de tomaten.
peterselie
Cocktailsaus: meng de mayonaise met de ketchup, whisky, tabasco en zure
cocktailsaus:
room. Kruid met peper en zout.
6 el mayonaise
Meng een deel van de grijze garnalen met de cocktailsaus en schik over de
rest.
zel ketchup
Lel whisky
Werk de salade af met peterselie. Serveer de cocktailsaus er apart bij.
paar druppels tabasco
1 el Boni Selection zure room
Hartendief
Coeur de boeuf betekent letterlijk
ossenhart, een verwijzing naar de
grillige vorm van de tomaten. Bijzonder
mooi op het bord én minder waterig
en zuur dan andere tomaten. Reden
genoeg om deze hartendief op je
zomerse menu te zetten!
#lekkervanhier
4
e
LA
isch}
#koopBel
T
Vandemoortele
=
mayonaise
=
TR
®
Ge
D&L ketchup
u‘
Là
Oe
En