Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x Belgische klassiekers @

Tomaat-garnaal met cocktailsaus

2 personen « 10 min

2 coeur de boeuftomaten

Snij de tomaten in 2 en daarna in partjes. Schik ze in een bowl.

300 g Spar grijze garnalen

Nn

Verdeel een deel van de garnalen over de tomaten.

peterselie

Cocktailsaus: meng de mayonaise met de ketchup, whisky, tabasco en zure

cocktailsaus:

room. Kruid met peper en zout.

6 el mayonaise

Meng een deel van de grijze garnalen met de cocktailsaus en schik over de

rest.

zel ketchup

Lel whisky

Werk de salade af met peterselie. Serveer de cocktailsaus er apart bij.

paar druppels tabasco

1 el Boni Selection zure room

Hartendief

Coeur de boeuf betekent letterlijk

ossenhart, een verwijzing naar de

grillige vorm van de tomaten. Bijzonder

mooi op het bord én minder waterig

en zuur dan andere tomaten. Reden

genoeg om deze hartendief op je

zomerse menu te zetten!

#lekkervanhier

4

e

LA

isch}

#koopBel

T

Vandemoortele

=

mayonaise

=

TR

®

Ge

D&L ketchup

u‘



Oe

En