Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
sch
#koopBel&
|
Mangokokostaart
ZE
u
ve taartvulling
6 personen » bereiden: 1 u + koelen: 2 u
smaa
bodem:
minstens even
M
2el citroensap
100 g Spar amandelpoeder
100 ml kokosmelk
vol en vomig met
alpro
100 g havermout
100 gmango
dit plantaardi
9
3 el Boni Selection vloeibare honing
topping:
alternatief |
3 el kokosolie
200 g mango
1klbakpoeder
1 el Boni Selection vloeibare honing
>
vulling:
sap van % citroen
500 gsojayoghurt
1gagaragar
Alpro
sojayoghurt
4 el Boni Selection vloeibare
Spar geraspte kokos
mmm
honing
extra:
N
2gagaragar
springvorm ( 18 cm)
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
10. Giet, als de eerste laag stijf genoeg is,
2.
Mix de havermoutvlokken fijn.
de mangoyoghurt er als een tweede
3,
Bekleed een springvorm met bakpapier
laag over. Plaats koel, tot ook deze laag
en bestrijk de rand met kokosolie.
is opgesteven.
Bodem: kneed de bodemingrediënten
11.
Topping: roer voor de toplaag agar agar
tot een samenhangend deeg, Voeg
door het citroensap. Breng aan de kook
eventueel een scheutje water toe.
en laat 2 min koken.
Bekleed de springvorm met het deeg.
12.
Meng de rest van de gepureerde mango
Prik met een vork enkele gaatjes
en honing erdoor.
in de bodem en bak 15 min in de
13.
Schenk over de taart en bestrooi met
voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
geraspte kokos. Zet 2 u koel alvorens te
Vulling: roer de honing door de
serveren.
yoghurt.
Meng het citroensap met de kokosmelk
en roer de agar agar erdoor. Breng aan
de kook. Laat 2 min doorkoken en roer
de yoghurt erdoor.
Giet % van het mengsel in de
springvorm en laat opstijven in de
koelkast.
Pureer de mango en schep 100 g door
wke.
es
het overgebleven yoghurtmengsel.
Ee
ie
he
de
ie
Be
re
u
a
er
di
Ar
SE
>
ur
en
Bi
|