Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 86
sch #koopBel& | Mangokokostaart ZE u ve taartvulling 6 personen » bereiden: 1 u + koelen: 2 u smaa bodem: minstens even M 2el citroensap 100 g Spar amandelpoeder 100 ml kokosmelk vol en vomig met alpro 100 g havermout 100 gmango dit plantaardi 9 3 el Boni Selection vloeibare honing topping: alternatief | 3 el kokosolie 200 g mango 1klbakpoeder 1 el Boni Selection vloeibare honing > vulling: sap van % citroen 500 gsojayoghurt 1gagaragar Alpro sojayoghurt 4 el Boni Selection vloeibare Spar geraspte kokos mmm honing extra: N 2gagaragar springvorm ( 18 cm) 1 Verwarm de oven voor op 180°C. 10. Giet, als de eerste laag stijf genoeg is, 2. Mix de havermoutvlokken fijn. de mangoyoghurt er als een tweede 3, Bekleed een springvorm met bakpapier laag over. Plaats koel, tot ook deze laag en bestrijk de rand met kokosolie. is opgesteven. Bodem: kneed de bodemingrediënten 11. Topping: roer voor de toplaag agar agar tot een samenhangend deeg, Voeg door het citroensap. Breng aan de kook eventueel een scheutje water toe. en laat 2 min koken. Bekleed de springvorm met het deeg. 12. Meng de rest van de gepureerde mango Prik met een vork enkele gaatjes en honing erdoor. in de bodem en bak 15 min in de 13. Schenk over de taart en bestrooi met voorverwarmde oven. Laat afkoelen. geraspte kokos. Zet 2 u koel alvorens te Vulling: roer de honing door de serveren. yoghurt. Meng het citroensap met de kokosmelk en roer de agar agar erdoor. Breng aan de kook. Laat 2 min doorkoken en roer de yoghurt erdoor. Giet % van het mengsel in de springvorm en laat opstijven in de koelkast. Pureer de mango en schep 100 g door wke. es het overgebleven yoghurtmengsel. Ee ie he de ie Be re u a er di Ar SE > ur en Bi |
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 86