Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

sch

#koopBel&

|

Mangokokostaart

ZE

u

ve taartvulling

6 personen » bereiden: 1 u + koelen: 2 u

smaa

bodem:

minstens even

M

2el citroensap

100 g Spar amandelpoeder

100 ml kokosmelk

vol en vomig met

alpro

100 g havermout

100 gmango

dit plantaardi

9

3 el Boni Selection vloeibare honing

topping:

alternatief |

3 el kokosolie

200 g mango

1klbakpoeder

1 el Boni Selection vloeibare honing

>

vulling:

sap van % citroen

500 gsojayoghurt

1gagaragar

Alpro

sojayoghurt

4 el Boni Selection vloeibare

Spar geraspte kokos

mmm

honing

extra:

N

2gagaragar

springvorm ( 18 cm)

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

10. Giet, als de eerste laag stijf genoeg is,

2.

Mix de havermoutvlokken fijn.

de mangoyoghurt er als een tweede

3,

Bekleed een springvorm met bakpapier

laag over. Plaats koel, tot ook deze laag

en bestrijk de rand met kokosolie.

is opgesteven.

Bodem: kneed de bodemingrediënten

11.

Topping: roer voor de toplaag agar agar

tot een samenhangend deeg, Voeg

door het citroensap. Breng aan de kook

eventueel een scheutje water toe.

en laat 2 min koken.

Bekleed de springvorm met het deeg.

12.

Meng de rest van de gepureerde mango

Prik met een vork enkele gaatjes

en honing erdoor.

in de bodem en bak 15 min in de

13.

Schenk over de taart en bestrooi met

voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

geraspte kokos. Zet 2 u koel alvorens te

Vulling: roer de honing door de

serveren.

yoghurt.

Meng het citroensap met de kokosmelk

en roer de agar agar erdoor. Breng aan

de kook. Laat 2 min doorkoken en roer

de yoghurt erdoor.

Giet % van het mengsel in de

springvorm en laat opstijven in de

koelkast.

Pureer de mango en schep 100 g door

wke.

es

het overgebleven yoghurtmengsel.

Ee

ie

he

de

ie

Be

re

u

a

er

di

Ar

SE

>

ur

en

Bi

|