Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Belgisch}

Ee

#Koo

Belgisch

vakmanschap

Breydel staat voor 40 jaar

puur Belgisch vakmanschap.

Het lokale varkensvlees krijgt

een unieke, geheime kruiden-

mengeling en héél langzame

Breydelspek

garing. Daarom smaakt het zo

sappig en smaakvol.

a nennen he eenen denn

>

2

+

t Li Bea

À

Vandaag heeft elk

Luiks huishouden zijn eigen

maar nooit zonder de basis van

aardappelen, spek en azijn.

5

Pel de uien en snipper fijn.

Stoof het spek in een afgedekte

Luikse salade

Nn

Kuis de boontjes en schrob de aardap-

koekenpan en schep de reepjes eruit.

6 personen « 40 min

pelen schoon.

Fruit de uisnippers aan in het bakvet

Kook de boontjes met het kruidentuil-

van het spek. Deglaceer de pan met

1kgprinsessenbonen

tje beetgaar in licht gezouten kokend

wijnazijn (+ 1d).

1kg Spar vastkokende aardappelen

water. Giet af en bewaar een beetje

Schep de boontjes en aardappelen op

% kg dikke sneden Breydelspek

kookvocht.

een voorverwarmde schotel. Bespren-

3 uien

Kook de aardappelen in de schil gaar in

kel met kookvocht, giet de uiensaus

wijnazijn

licht gezouten water. Pel ze en snij in

erover en kruid met peper en zout.

kruidentuiltje

stukken.

10.

Werk af met de spekblokjes en gehakte

Spar gehakte peterselie

Voeg de aardappelen bij de boontjes.

peterselie. Serveer.

Snij het spek in reepjes.