Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Belgisch}
Ee
#Koo
Belgisch
vakmanschap
Breydel staat voor 40 jaar
puur Belgisch vakmanschap.
Het lokale varkensvlees krijgt
een unieke, geheime kruiden-
mengeling en héél langzame
Breydelspek
garing. Daarom smaakt het zo
sappig en smaakvol.
a nennen he eenen denn
>
2
+
t Li Bea
À
Vandaag heeft elk
Luiks huishouden zijn eigen
maar nooit zonder de basis van
aardappelen, spek en azijn.
5
Pel de uien en snipper fijn.
Stoof het spek in een afgedekte
Luikse salade
Nn
Kuis de boontjes en schrob de aardap-
koekenpan en schep de reepjes eruit.
6 personen « 40 min
pelen schoon.
Fruit de uisnippers aan in het bakvet
Kook de boontjes met het kruidentuil-
van het spek. Deglaceer de pan met
1kgprinsessenbonen
tje beetgaar in licht gezouten kokend
wijnazijn (+ 1d).
1kg Spar vastkokende aardappelen
water. Giet af en bewaar een beetje
Schep de boontjes en aardappelen op
% kg dikke sneden Breydelspek
kookvocht.
een voorverwarmde schotel. Bespren-
3 uien
Kook de aardappelen in de schil gaar in
kel met kookvocht, giet de uiensaus
wijnazijn
licht gezouten water. Pel ze en snij in
erover en kruid met peper en zout.
kruidentuiltje
stukken.
10.
Werk af met de spekblokjes en gehakte
Spar gehakte peterselie
Voeg de aardappelen bij de boontjes.
peterselie. Serveer.
Snij het spek in reepjes.