Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Spar Folder 01.06.2020

Hier is pagina 92 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 92

Focaccia met kerstomaatjes en rozemarijn «” 6 personen « 2u 500 g bloem % kl zout 7 gdroge gist 300 ml lauwwarm water 3 el Boni Selection olijfolie grof zeezout takjes rozemarijn … À kerstomaatjes in verschillende kleurtjes “ Par x Meng de bloem, het water en de olijfolie in een kom. Voeg het zout aan de ene 4. kant en de gist aan de andere kant toe. 3 Zorg ervoor dat de gist het zout niet aanraakt, anders rijst je brood niet! Kneed hier een mooi soepel deeg van. Je kan gerust de keukenrobot gebruiken, kneed + 10 minuten. id À Maak een mooie bol en leg hem in een met olie ingevette kom. Dek af met Te sE = plasticfolie of een propere handdoek. Laat het deeg 1 u rijzen op een warme Le À = _ plaats. "fa 4 w Haal het deeg uit de kom en vouw het rondom naar elkaar toe, zodat de meeste 41 lucht er weer uit is. Maaker weer een bol van en laat nog 30 min rijzen op een } warme plaats. > Herhaal stap 3 nog een keer. u Verwarm de oven voor op 220°C. a Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier. Leg het deeg in de bakvorm ed en druk er met je vingertoppen kuiltjes in. Vul de vorm volledig, = dd Verdeel de rozemarijn en tomaatjes erover en druk deze er een beetje in. ad a Besprenkel met olijfolie en bestrooi met he æ grof zeezout. © Bak het brood in 15 tot 20 min goudbruin. Draai de focaccia om als de bodem nog niet gaar is en bak hem nog 5 min. w Haal de focaccia uit de oven en laat op een rooster afkoelen zodat de stoom kan Le ontsnappen. = Bruggeman Ni zi droge gist Tricolore kerstomaten eenn ee ee

Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 92