Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

#KoopB

Igisch

$

Pp

dd

Tierenteyn

EN

it

mosterd

4

} “

—£

2

RE

=

Lie

A

Rd,

re

ir

u

M

>

À

Sr

jum

Spar eieren

nn

wiee

Maak deze tartaar

meteen stukje

Belgisch witblauw,

“boordevol smaak,

u

supermals én

Spar gemengde sla

met weinig vet.



== me me em en

AS

Steak tartaar met sla en verse frietjes

4 personen «lu

1,2 kg Spar frietaardappelen

1 potje verse platte peterselie

4 Spar eidooiers

25 ml Boni Selection dragonazijn

tartaar:

2 kl mosterd

fleur de sel

75 ml Boni Selection maisolie

600 g Spar gepelde biefstuk

1 el worcestersaus

sla:

potje verse bieslook

1 sjalot

enkele druppels tabasco

1 zakje Spar gemengde sla

2 el Boni Selection kappertjes

1klketchup

1 kl mosterd

1 augurk

1 kl Boni Selection dragonazijn

1 rode ui

4

Tartaar: snij het rundvlees eerst in reepjes, dan in heel fijne

Frietjes: verwarm de friteuse voor op 160°C.

blokjes. Hak de blokjes nog eens extra fijn. Bewaar het vlees in

Schilde frietaardappelen, was en droog ze. Snij in frietjes.

de koelkast tot gebruik.

10.

Bak 3 min voor in de voorverwarmde friteuse. Laat uitlekken en

Pel de sjalot. Snipper de sjalot, kappertjes, augurk en platte

afkoelen op keukenpapier.

peterselie fijn en meng met de mosterd, worcestersaus,

ae

Verhoog de temperatuur van de friteuse naar 180°C.

tabasco en dragonazijn. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.

12.

Bak de frietjes, vlak voor het serveren, goudbruin.

Roer de saus vlak voor het serveren onder de tartaar.

13.

Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.

Sla: was de gemengde sla en zwier droog, Pel de rode ui.

14.

Duw de tartaar in een uitsteekring en zet op het bord. Haal de

Snipper de bieslook en rode ui fijn.

ring weg en zet een eidooier in z'n schaal op de tartaar. Verdeel

on»w

Mix de mosterd met de dragonazijn en maïsolie. Kruid met

de salade met dressing over de borden. Werk af met gebakken

zwarte peper en zout.

frietjes.

Meng de dressing en rode ui onder de sla. Werk af met bieslook