Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
#KoopB
Igisch
$
Pp
dd
Tierenteyn
EN
it
mosterd
4
} “
—£
2
RE
=
Lie
A
Rd,
re
ir
u
M
>
À
Sr
jum
Spar eieren
nn
wiee
Maak deze tartaar
meteen stukje
Belgisch witblauw,
“boordevol smaak,
u
supermals én
Spar gemengde sla
met weinig vet.
—
== me me em en
AS
Steak tartaar met sla en verse frietjes
4 personen «lu
1,2 kg Spar frietaardappelen
1 potje verse platte peterselie
4 Spar eidooiers
25 ml Boni Selection dragonazijn
tartaar:
2 kl mosterd
fleur de sel
75 ml Boni Selection maisolie
600 g Spar gepelde biefstuk
1 el worcestersaus
sla:
potje verse bieslook
1 sjalot
enkele druppels tabasco
1 zakje Spar gemengde sla
2 el Boni Selection kappertjes
1klketchup
1 kl mosterd
1 augurk
1 kl Boni Selection dragonazijn
1 rode ui
4
Tartaar: snij het rundvlees eerst in reepjes, dan in heel fijne
Frietjes: verwarm de friteuse voor op 160°C.
blokjes. Hak de blokjes nog eens extra fijn. Bewaar het vlees in
Schilde frietaardappelen, was en droog ze. Snij in frietjes.
de koelkast tot gebruik.
10.
Bak 3 min voor in de voorverwarmde friteuse. Laat uitlekken en
Pel de sjalot. Snipper de sjalot, kappertjes, augurk en platte
afkoelen op keukenpapier.
peterselie fijn en meng met de mosterd, worcestersaus,
ae
Verhoog de temperatuur van de friteuse naar 180°C.
tabasco en dragonazijn. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
12.
Bak de frietjes, vlak voor het serveren, goudbruin.
Roer de saus vlak voor het serveren onder de tartaar.
13.
Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
Sla: was de gemengde sla en zwier droog, Pel de rode ui.
14.
Duw de tartaar in een uitsteekring en zet op het bord. Haal de
Snipper de bieslook en rode ui fijn.
ring weg en zet een eidooier in z'n schaal op de tartaar. Verdeel
on»w
Mix de mosterd met de dragonazijn en maïsolie. Kruid met
de salade met dressing over de borden. Werk af met gebakken
zwarte peper en zout.
frietjes.
Meng de dressing en rode ui onder de sla. Werk af met bieslook