Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
=
4
Ir
1
À
af,
zl
#
“7
7;
Ca at
ek.
En
+
nd
u
ze
Carlsbourg le
beurre des chefs
PE
Erne
Vs
ki
k
Groene
isde
asperges
jr ee
mn “ar
il
Forelfilet met hazelnootboter, amandelschilfers en groene asperges
4 personen « 45 min
Schilde groene asperen NE ro, neee ern wateren vande
=
kook, zet van het vuur af en laat de asperges hierin verder garen.
4 forellen
Snij de kop en staartvin van de for
uid met peper en zout.
12 groene asperges
Verhit de geklaarde boter in een r
ui
Je
antikleefpan. Als de hete boter lichtjes rookt, heb je
250 g geklaarde boter
hazelnootboter.
5
4 grote el Spar amandelschilfers
Verlaag de temperatuur tot matig vuur.
at hierin de forel rustig bakken aan beide zijden.
4 takjes platte peterselie
Voeg, als de vis gaar is, de amandelschi
toe aan de boter in de pan. Laat lichtjes kleuren.
sap van 1 citroen
Smaak af met peper en zout, citroensap en fijngesnipperde peterselie.
Serveer de vis op het bord met de asperges. Nappeer de botersaus ruim over de vis.
î
4
x
wu
ei
137
Zi
ali