Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

=

4

Ir

1

À

af,

zl

#

“7

7;

Ca at

ek.

En

+

nd

u

ze

Carlsbourg le

beurre des chefs

PE

Erne

Vs

ki

k

Groene

isde

asperges

jr ee

mn “ar

il

Forelfilet met hazelnootboter, amandelschilfers en groene asperges

4 personen « 45 min

Schilde groene asperen NE ro, neee ern wateren vande

=

kook, zet van het vuur af en laat de asperges hierin verder garen.

4 forellen

Snij de kop en staartvin van de for

uid met peper en zout.

12 groene asperges

Verhit de geklaarde boter in een r

ui

Je

antikleefpan. Als de hete boter lichtjes rookt, heb je

250 g geklaarde boter

hazelnootboter.

5

4 grote el Spar amandelschilfers

Verlaag de temperatuur tot matig vuur.

at hierin de forel rustig bakken aan beide zijden.

4 takjes platte peterselie

Voeg, als de vis gaar is, de amandelschi

toe aan de boter in de pan. Laat lichtjes kleuren.

sap van 1 citroen

Smaak af met peper en zout, citroensap en fijngesnipperde peterselie.

Serveer de vis op het bord met de asperges. Nappeer de botersaus ruim over de vis.

î

4

x

wu

ei

137

Zi

ali