Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
= = 4 Ir 1 À af, zl # “7 7; Ca at ek. En + nd u ze Carlsbourg le beurre des chefs PE Erne Vs ki k Groene isde asperges jr ee mn “ar il Forelfilet met hazelnootboter, amandelschilfers en groene asperges 4 personen « 45 min Schilde groene asperen NE ro, neee ern wateren vande = kook, zet van het vuur af en laat de asperges hierin verder garen. 4 forellen Snij de kop en staartvin van de for uid met peper en zout. 12 groene asperges Verhit de geklaarde boter in een r ui Je antikleefpan. Als de hete boter lichtjes rookt, heb je 250 g geklaarde boter hazelnootboter. 5 4 grote el Spar amandelschilfers Verlaag de temperatuur tot matig vuur. at hierin de forel rustig bakken aan beide zijden. 4 takjes platte peterselie Voeg, als de vis gaar is, de amandelschi toe aan de boter in de pan. Laat lichtjes kleuren. sap van 1 citroen Smaak af met peper en zout, citroensap en fijngesnipperde peterselie. Serveer de vis op het bord met de asperges. Nappeer de botersaus ruim over de vis. î 4 x wu ei 137 Zi ali
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42