Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee
ae
We me
fi
Ì
Dm zelf te make
LA
où
u
5
ee
|
In het Midden-Oosten
#
en India hebben ze de
gewoonte om vlees te
marineren in yoghurtsaus.
De marinade houdt je vlees
LE
lekker mals!
&
Te :
\
les
ML
Kippenvleugels
gemarineerd in yoghurt
3
|
2 personen + 15 min
%
% kg Spar
1elcurrypoeder
kippenvleugels
1 kl paprikapoeder
KI
4 el Boni Selection
% el currypoeder
volle yoghurt
Boni Selection
eeen
ko
100 ml Boni Selection
olijfolie
volle yoghurt
Lelcitroensap
sr
#
Yoghurtmarinade: meng 4el volle yoghurt
met 1 el olijfolie, 1 el currypoeder, 1 Kl
paprikapoeder; kruid met peper en zout.
Laat de kippenvleugels minstens 1 u
marineren in de yoghurtmarinade.
Sausje: meng 100 ml yoghurt met % el
currypoeder, 1 el olijfolie en het sap van de
citroen.
Bak de gemarineerde kippenvleugels gaar op
de barbecue.
Serveer met het sausje.
.
|
à
EE
0
vt + citroen
y
isheid x 2
RS
di
aje
se
Jap +
fd