Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

ae

We me

fi

Ì

Dm zelf te make

LA



u

5

ee

|

In het Midden-Oosten

#

en India hebben ze de

gewoonte om vlees te

marineren in yoghurtsaus.

De marinade houdt je vlees

LE

lekker mals!

&

Te :

\

les

ML

Kippenvleugels

gemarineerd in yoghurt

3

|

2 personen + 15 min

%

% kg Spar

1elcurrypoeder

kippenvleugels

1 kl paprikapoeder

KI

4 el Boni Selection

% el currypoeder

volle yoghurt

Boni Selection

eeen

ko

100 ml Boni Selection

olijfolie

volle yoghurt

Lelcitroensap

sr

#

Yoghurtmarinade: meng 4el volle yoghurt

met 1 el olijfolie, 1 el currypoeder, 1 Kl

paprikapoeder; kruid met peper en zout.

Laat de kippenvleugels minstens 1 u

marineren in de yoghurtmarinade.

Sausje: meng 100 ml yoghurt met % el


currypoeder, 1 el olijfolie en het sap van de

citroen.

Bak de gemarineerde kippenvleugels gaar op

de barbecue.

Serveer met het sausje.

.

|

à

EE

0

vt + citroen

y

isheid x 2

RS

di

aje

se

Jap +

fd