Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 60
Sticky fingers van Y h's bloemkool met k er zi = kaasdipsaus ce ï x 446 personen « 20 min f % 1 grote witte bloemkool “ 2 Spar eieren Va, 4 el Boni Selection bloem 200 ml Boni Selection volle melk Dn 1 kl Boni Selection currypoeder pe 1 kl komijnpoeder Aa 1 kl korianderpoeder 1 potje Spar kruidenkaas 4 el Boni Selection Griekse Bn er yoghurt — E + Klop de eieren, melk, bloem za en kruiden tot een beslag. DN Kruid met peper en zout. Klop Le. goed tot alle klonters uit het beslag zijn. Snij de bloemkool in dikke, Je 2% kleine plakken. mk Haal de bloemkoolplakjes A door het beslag. en Bak ze op de barbecue. Keer af ei en toe om tijdens het bakken. \ Meng de yoghurt en kruidenkaas tot een dipsaus. Ô Serveer bij de gebakken sticky fingers van bloemkool. N | SE ET: En el! hen | 1 || ST ri | 11)) fi E Carrelot des Amants | PA Côtes du Brulhois, Frankrijk | If + fonkelende, intense kleur ze + frisse aroma’s Af) [EM « fijne, sappige smaak x ! | ke Il 114 I; LN y 5
Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 60