Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Sticky fingers van
Y
h's
bloemkool met
k
er
zi
=
kaasdipsaus
ce
ï
x
446 personen « 20 min
f
%
1 grote witte bloemkool
“
2 Spar eieren
Va,
4 el Boni Selection bloem
200 ml Boni Selection volle melk
Dn
1 kl Boni Selection currypoeder
pe
1 kl komijnpoeder
Aa
1 kl korianderpoeder
1 potje Spar kruidenkaas
4 el Boni Selection Griekse
Bn er
yoghurt
—
E
+
Klop de eieren, melk, bloem
za
en kruiden tot een beslag.
DN
Kruid met peper en zout. Klop
Le.
goed tot alle klonters uit het
beslag zijn.
Snij de bloemkool in dikke,
Je
2%
kleine plakken.
mk
Haal de bloemkoolplakjes
A
door het beslag.
en
Bak ze op de barbecue. Keer af
ei
en toe om tijdens het bakken.
\
Meng de yoghurt en
kruidenkaas tot een dipsaus.
Ô
Serveer bij de gebakken sticky
fingers van bloemkool.
N
|
SE
ET:
En
el!
hen
| 1 ||
ST
ri
|
11))
fi
E
Carrelot des Amants
|
PA
Côtes du Brulhois, Frankrijk
|
If
+ fonkelende, intense kleur
ze
+ frisse aroma’s
Af)
[EM
« fijne, sappige smaak
x
!
|
ke
Il
114
I;
LN
y
5