Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sticky fingers van

Y

h's

bloemkool met

k

er

zi

=

kaasdipsaus

ce

ï

x

446 personen « 20 min

f

%

1 grote witte bloemkool



2 Spar eieren

Va,

4 el Boni Selection bloem

200 ml Boni Selection volle melk

Dn

1 kl Boni Selection currypoeder

pe

1 kl komijnpoeder

Aa

1 kl korianderpoeder

1 potje Spar kruidenkaas

4 el Boni Selection Griekse

Bn er

yoghurt



E

+

Klop de eieren, melk, bloem

za

en kruiden tot een beslag.

DN

Kruid met peper en zout. Klop

Le.

goed tot alle klonters uit het

beslag zijn.

Snij de bloemkool in dikke,

Je

2%

kleine plakken.

mk

Haal de bloemkoolplakjes

A

door het beslag.

en

Bak ze op de barbecue. Keer af

ei

en toe om tijdens het bakken.

\

Meng de yoghurt en

kruidenkaas tot een dipsaus.

Ô

Serveer bij de gebakken sticky

fingers van bloemkool.

N

|

SE

ET:

En

el!

hen

| 1 ||

ST

ri

|

11))

fi

E

Carrelot des Amants

|

PA

Côtes du Brulhois, Frankrijk

|

If

+ fonkelende, intense kleur

ze

+ frisse aroma’s

Af)

[EM

« fijne, sappige smaak

x

!

|

ke

Il

114

I;

LN

y

5