Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ge
u
%
al
EN)
#
pan
df
NS
A
fe
m
N
(
En
_
A
=.
_
= us
>
eG M
N
>=
Fi
Kr
ha
Ge
a
A
N
N,
a
a
w,
u
ES
pe
B
=
es
mn
Hi
je
“a
ji
BT at:
An
ri
ar
ae
pe
et
;
ed
de
KS
ze
re
Ed
>
20 min.
30 dagen
2 potjes van 230 ml
50 min
6,5 di water
6 kleine biologische citroenen
4 biologische
120g zeezout
citroenen
snuifje zout
om zelf citroen te pekelen
Atakjes tijm
400 g suiker
3à4 el citroensap
en marmelade te maken.
5 jeneverbessen
De gepekelde citroen doet
1dlcitroensap
Snij de uiteindes van de citroenen en snij
het goed in bijvoorbeeld
ze vervolgens in 4 stukken. Haal de pitjes
weckpot van 11
eruit. Snij de citroen in de breedte in heel
een tajine met kip en
dunne schijfjes.
de marmelade smaakt
Kerf de 6 citroenen in met een scherp
Leg de schijfjes in een kookpot en zet ze
fenomenaal lekker bij een
mes en strooi er zout in.
onder water. Kook 5 min. Giet door een
zeef.
stukje pittige kaas.
Duw de citroenen stevig aan in de
gesteriliseerde weckpot.
Leg de citroenschijfjes terug in een
Verdeel de tijm en jeneverbessen tussen
kookpot. Doe het verse water, het
de citroenen. Voeg het resterende zout
zout, de suiker en het citroensap erbij.
toe aan de weckpot. Voeg 1 dl citroensap
Laat alles 30 tot 40 min koken. Roer
toe en vul bij met warm water. Zorg
regelmatig om, anders karamelliseert de
ervoor dat de citroenen onder water
suiker aan de bodem van je pot.
staan.
Controleer de stolling tijdig. Giet de
Sluit de pot goed af en laat 30 dagen op
marmelade in gesteriliseerde potjes.
kamertemperatuur staan. Keer de pot
Sluit af en laat omgekeerd afkoelen.
regelmatig om.