Spar - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ge

u

%

al

EN)

#

pan

df

NS

A

fe

m

N

(

En

_

A

=.

_

= us

>

eG M

N

>=

Fi

Kr

ha

Ge

a

A

N

N,

a

a

w,

u

ES

pe

B

=

es

mn

Hi

je

“a

ji

BT at:

An

ri

ar

ae

pe

et

;

ed

de

KS

ze

re

Ed

>

20 min.

30 dagen

2 potjes van 230 ml

50 min

6,5 di water

6 kleine biologische citroenen

4 biologische

120g zeezout

citroenen

snuifje zout

om zelf citroen te pekelen

Atakjes tijm

400 g suiker

3à4 el citroensap

en marmelade te maken.

5 jeneverbessen

De gepekelde citroen doet

1dlcitroensap

Snij de uiteindes van de citroenen en snij

het goed in bijvoorbeeld

ze vervolgens in 4 stukken. Haal de pitjes

weckpot van 11

eruit. Snij de citroen in de breedte in heel

een tajine met kip en

dunne schijfjes.

de marmelade smaakt

Kerf de 6 citroenen in met een scherp

Leg de schijfjes in een kookpot en zet ze

fenomenaal lekker bij een

mes en strooi er zout in.

onder water. Kook 5 min. Giet door een

zeef.

stukje pittige kaas.

Duw de citroenen stevig aan in de

gesteriliseerde weckpot.

Leg de citroenschijfjes terug in een

Verdeel de tijm en jeneverbessen tussen

kookpot. Doe het verse water, het

de citroenen. Voeg het resterende zout

zout, de suiker en het citroensap erbij.

toe aan de weckpot. Voeg 1 dl citroensap

Laat alles 30 tot 40 min koken. Roer

toe en vul bij met warm water. Zorg

regelmatig om, anders karamelliseert de

ervoor dat de citroenen onder water

suiker aan de bodem van je pot.

staan.

Controleer de stolling tijdig. Giet de

Sluit de pot goed af en laat 30 dagen op

marmelade in gesteriliseerde potjes.

kamertemperatuur staan. Keer de pot

Sluit af en laat omgekeerd afkoelen.

regelmatig om.