Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 96 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 96
a AB a FINN N at n en ÿ “he tt if \ f ah Ba il bile oh ie d! Hi Ii di Aj ne À N IN h \} \ RL Rv A a rt A | ANA N N if e it it AN fi At ik u il 1 ED I N N EN " N À N tig ll il fi à dd à it 4 | a N À hi ! ur) N dh 4 de im N Ann He À HN uk Au 1 & 4 % Œ di Kd ij A " je rt 1 AVE ie, I Au 7 ps Probeer je graag iets nieuws? Vooral als de b ng N geleverde moeite in de keuken ruimschoot: N 2 fi che! j Perfect, want Lionel Rigolet (inder: da, mik en na hi u d À | daagt je uit om zijn versie van ci nt ju n k N N pannenkoeken te evenaren. Ku.) go JL il fi ni qu We î HE u \ MET SINAASAPPEL Hi fe N H © 1U +15 MIN KOOKTIJD (+ 3 U RUSTTIJD/KOELTIJD) GEMIDDELD Ó € A BPERS. $ Ÿ di | Vetten:26 - Koolhydraten: 58 g Vezels:1g - Eiwitten: 12 g £ (| (à Voor het pannenkoekendeeg: Voor de ganache: Voor de afwerking: 4 eieren 50 g eiwitten (+ 2 kleine eieren) 5 dl vanille-ijs fl a 200 g bloem 1 biosinaasappel +5 el kristalsuiker 6 dl volle melk 140 groom met 40% vg. Gekonfite sinaasappelzestes, 10 g verse gist 25 g kristalsuiker Mikadokoekjes, kleine muntblaadjes, nah \ Ne 50 g kristalsuiker 140 g melkchocolade roze macarons … Ya kl arachideolie Extra: brander 2 gelatinéblaadies 40 g boter Fleur de sel 5 gzout 14 ij ji Maak de pannenkoeken: klop de eieren en de Smelt een beetje boter in een de suiker op tot een ruban (glad en homogeen). Voeg antiaanbak(koeken)pan en bak heel fijne Mn het zout, de olie en de bloem toe en meng met pannenkoeken, zonder ze te veel te laten kleuren. kik k Ee een klopper (er mogen geen klonters zijn). Meng Laat de pannenkoeken op een rooster afkoelen. de gist met 1 dl lauwe melk en giet bij het deeg. Bestrijk de pannenkoeken met een fijne ie Ki 1 Hu Voeg beetje bij beetje en al kloppend de rest van laag ganache, bestrooi ze met een beetje h de melk toe. Dek af met een keukendoek en laat geraspte sinaasappelzeste en rol ze op. at M id fi 45 min op kamertemperatuur rusten. Snijd de pannenkoeken in schuine stukken Maak de ganache: laat de gelatineblaadjes laat ze2 uin de koelkast rusten. “ in koud water weken en zacht worden. Breng de Best de pannenkoekstukjes met een bl room aan de kook. Haal de pan van het vuur, fijn laagje kristalsuiker en karamelliseer met au voeg de uitgewrongen gelatine toe en meng. een brander. Herhaal dit 3 keer. Dresseer op __ he M 4 1} | Giet op de gehakte chocolade en meng opnieuw. de borden, werk af met Mikado's, gekonfijte I à Klop de eiwitten tot een stevig schuim met de sinaasappelzestes, verkruimelde macarons en % suiker. Roer '/; van dit schuim met een klopper kleine muntblaadjes. Schep een bolletje a A onder de gesmolten chocolade en de rest met een vanille-ijs op elk bord en serveer meteen. MR ni N spatel. Voeg de fijngeraspte zeste van een halve ij bid GEAN M sinaasappel en een beetje fleur de sel toe. € Zin om iedereen met zelfgemaakte mikado’s te he fi Laat in de koelkast opstijven. verbluffen? Bedek een bakplaat met een silicone: [laat ze n op voorhand in de diepvriezer afko } dresseer er fijne strepen gesmolten pure chocolade 0 N F Dresseer fijne strepen merin p een tweede bedel n 1 jog ze in de oven. #1 / el 1 miss en Ai ï si Hi i ÿ DEAN ij k Li HA 1 jai 1) bij 1 Rn ji } sa lk u 1 ji Fi KR M sh fe fe vg
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 96