Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a AB a FINN
N
at
n
en
ÿ
“he
tt
if
\
f
ah
Ba
il
bile
oh
ie
d!
Hi
Ii
di
Aj
ne
À
N
IN
h
\}
\
RL
Rv
A
a
rt
A
|
ANA
N
N
if
e
it
it
AN
fi
At
ik
u
il
1
ED
I
N
N
EN
"
N
À
N
tig
ll
il
fi
à
dd
à
it
4
|
a
N
À
hi
!
ur)
N
dh
4
de
im
N
Ann
He
À
HN
uk
Au
1
&
4
%
Œ
di Kd
ij
A
"
je
rt
1
AVE
ie,
I
Au
7
ps
Probeer je graag iets nieuws? Vooral als de b
ng
N
geleverde moeite in de keuken ruimschoot:
N
2
fi
che!
j
Perfect, want Lionel Rigolet (inder:
da,
mik
en
na
hi
u
d
À
|
daagt je uit om zijn versie van ci
nt
ju
n
k
N
N
pannenkoeken te evenaren.
Ku.)
go
JL
il
fi
ni
qu
We
î
HE
u
\
MET SINAASAPPEL
Hi
fe
N
H
© 1U +15 MIN KOOKTIJD (+ 3 U RUSTTIJD/KOELTIJD)
GEMIDDELD Ó €
A BPERS.
$
Ÿ
di
|
Vetten:26 - Koolhydraten: 58 g
Vezels:1g - Eiwitten: 12 g
£
(|
(à
Voor het pannenkoekendeeg:
Voor de ganache:
Voor de afwerking:
4 eieren
50 g eiwitten (+ 2 kleine eieren)
5 dl vanille-ijs
fl
a
200 g bloem
1 biosinaasappel
+5 el kristalsuiker
6 dl volle melk
140 groom met 40% vg.
Gekonfite sinaasappelzestes,
10 g verse gist
25 g kristalsuiker
Mikadokoekjes, kleine muntblaadjes,
nah
\
Ne
50 g kristalsuiker
140 g melkchocolade
roze macarons …
Ya kl arachideolie
Extra: brander
2 gelatinéblaadies
40 g boter
Fleur de sel
5 gzout
14
ij
ji
Maak de pannenkoeken: klop de eieren en de
Smelt een beetje boter in een
de
suiker op tot een ruban (glad en homogeen). Voeg
antiaanbak(koeken)pan en bak heel fijne
Mn
het zout, de olie en de bloem toe en meng met
pannenkoeken, zonder ze te veel te laten kleuren.
kik
k
Ee
een klopper (er mogen geen klonters zijn). Meng
Laat de pannenkoeken op een rooster afkoelen.
de gist met 1 dl lauwe melk en giet bij het deeg.
Bestrijk de pannenkoeken met een fijne
ie
Ki
1
Hu
Voeg beetje bij beetje en al kloppend de rest van
laag ganache, bestrooi ze met een beetje
h
de melk toe. Dek af met een keukendoek en laat
geraspte sinaasappelzeste en rol ze op.
at
M
id
fi
45 min op kamertemperatuur rusten.
Snijd de pannenkoeken in schuine stukken
Maak de ganache: laat de gelatineblaadjes
laat ze2 uin de koelkast rusten.
“
in koud water weken en zacht worden. Breng de
Best
de pannenkoekstukjes met een
bl
room aan de kook. Haal de pan van het vuur,
fijn laagje kristalsuiker en karamelliseer met
au
voeg de uitgewrongen gelatine toe en meng.
een brander. Herhaal dit 3 keer. Dresseer op __
he
M
4
1}
|
Giet op de gehakte chocolade en meng opnieuw.
de borden, werk af met Mikado's, gekonfijte
I
à
Klop de eiwitten tot een stevig schuim met de
sinaasappelzestes, verkruimelde macarons en
%
suiker. Roer '/; van dit schuim met een klopper
kleine muntblaadjes. Schep een bolletje
a
A
onder de gesmolten chocolade en de rest met een
vanille-ijs op elk bord en serveer meteen.
MR
ni
N
spatel. Voeg de fijngeraspte zeste van een halve
ij
bid
GEAN
M
sinaasappel en een beetje fleur de sel toe.
€
Zin om iedereen met zelfgemaakte mikado’s te
he
fi
Laat in de koelkast opstijven.
verbluffen? Bedek een bakplaat met een silicone:
[laat ze
n op voorhand in de diepvriezer afko
}
dresseer er fijne strepen gesmolten pure chocolade 0
N
F
Dresseer fijne strepen merin
p een tweede bedel
n
1
jog ze in de oven.
#1
/
el
1
miss en Ai
ï
si
Hi
i
ÿ
DEAN
ij
k
Li
HA
1
jai
1)
bij
1
Rn
ji
}
sa
lk
u
1
ji
Fi
KR
M
sh
fe
fe
vg