Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #54
42
EXCLUSIEVE
Vanaf-z2 april
CA]
winkel.
inje Delhaize
Receptenindex
In het volgende }
Delhaize magazine
ONTBIJT
Gebakken kabeljauw en risotto
m
© Granola met chocolade
81
met rapen
20
>
® Wafels met havervlokken
[2
Kikkererwtencake met olijven
en bananen
104
en parmigiano..
38
ral
38
Kikkererwtenburgers
APERITIEF
Kalkoenschnitzels met zoete
)\
AT
/ }
A
© Witte bloemkool- en courgettepizza
aardappelfrietjes
met pesto
65
Stoofpotje van Mechelse koekoek
50
© Homemade chips met skreicreme
met olijven en citroen
enharingpareltjes
93
e © ee e ©
Osso buco met tomaat
50
A
e
Kipgyros met gemarineerde kool
VOORGERECHTEN
en courgette-tzatziki
50
BV
ce
Carpaccio van rapen
Spaghetti bolognaise met
met grijze garnalen
20
snijbieten en linzen
65
ee
Ravioli van rapen met ricotta
Kipblanquette met butternut
65
De lente op je bord
20
N
l
en sauce vierge
Kikkererwtenragout met tomaat,
tr dl
Ä
ee
Bouillon van gegrilde
piquillo's en gekonfijte uien
66
23
wintergroenten
Gepaneerde fishsticks met zaadjes
e
Borsjtsj met rode biet
76
en yoghurttartaar met appelen
66
76
70
Uiensoep
Ramen met varkensballetjes
ce
Rodebietencarpaccio met
Moqueca met garnalen
76
93
Minestrone
76
|
sinaasappel en ansjoviscrème
&
*e
Rosbief met krieltjes
BIJGERECHTEN
en gegrilde groenten
84
@@ Stoemp van rapen en spinazie
Zalm mi-cuit, gevulde zoete
met hazelnoten
20
puntpaprika's en rucolasaus
84
DV
@® Zelfgemaakte vloeibare bouillon
22
e © 0000 © 0e ©
Presa iberica en gembersalsa,
©® Zelfgemaakte bouillon in
pastinaak uit de oven en
22
93
|.
poedervorm
kruidenslaatje
© Varkensbrochettes met courgettes
49
NAGERECHTEN
en ‘mojo verde lak
® Varkensbrochettes met rapen
® Vegan chocomousse met gember
Boost je brunch
en zoetzure lak
49
en kokos
38
© Varkensbrochettes met lente-uitjes
Tiramisu met rode vruchten,
en Thaise lak
49
93
bramencrème en granola
Mikadopannenkoeken
HOOFDGERECHTEN
met sinaasappel
96
®® Groene pannenkoeken met
® Brownies met chocolade en
geitenkaas en spinazie
5
courgette
103
© Gekaramelliseerde peren en rapen
© Milkshake met rode vruchten
107
A,
met roquefort
19
© Appeltaart met honing
108
@® Linzensalade met rapen
en coppa.
20
«
WIL JE VOOR MEER OF
LEGENDE
® vices
Gevogelte
MINDER PERSONEN KOKEN?
_ Overheerlijke desserts
© veggie
+
® Glutenvrij
® vis
Reken de opgegeven hoeveelheden
met chocolade
© Special Kids
om via delhaize.be
© Lactosevrij
Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag
al 53, 1080 Bı
1, KO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director. Fa
Nelen
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm VA
ah
Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: Vale
er Hoofdredactur: Vincent Le)
£ Art Director: Hugues Le!
Redactie-assistente:
Ni
col
ole Van der
1 Redactiecomité: Céline 1
anda
Ibaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Lior
IR
1, Seppe Nobs
styliste: Sonja ML
Fotografie: DinilriL
Studio Waul
Vormgevers Plane 5
ouk Erie Verdonck Studio: Ale
quel, Brit
Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: G
Copywriters: Lisa L
ver Sandrine Mas
Cl
EE
Catherine Quadens Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Defour
role De Vioey Tony Geuders Eindcorrectie
roine
pre
mie Deme
Evelyn Verne:
Productie:
0 Producer: Baballe
vils Drukwerk: T
FT Redameregie
pancyvan ders
ombe
112