Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE ZOETE BLADZIJDEN |

ZOETE DESSERTS

en wel zonder schuldgevoel!

Wie is er nu nog nooit voor een brownie, wafel

of stuk taart overstag gegaan? Zin om je nog

eens te laten verleiden? Waarom ook niet?

Met onze recepten met een twist — en vooral

met natuurlijke zoetstoffen — hoef je je niet

in tehouden. Nog een stukje?

ki

BROWNIES MET

CHOCOLADE EN COURGETTE

Vetten: I7g- Koolhydraten:23g

9

Vezels:3g -Elwitien: 48

« Zeieren

«2008 pu

« 1 kleine courgette

+ 30 cacaopoeder

« 75 g amandelpoeder

« 150 g gezouten boter

« 75g bloem

Voor het glazuur:

« 150 g kokosbloesemsuiker » 100 g pure chocolade

© Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter op

een heel zacht vuurtje in een kookpot. Voeg de gehakte

chocolade toe en laat hem zachtjes smelten, maar haal

de pan van het vuur net vóór hij volledig gesmolten is

Laat rusten.

@ Rasp de courgette en houd 200 g apart.

4]

© Meng de chocolade en de boter tot een perfect

gladde bereiding, Roer er de bloem, de cacao en

het amandelpoeder onder. Voeg dan de eieren toe en

vs

ten slotte de courgette.

© Bekleed een vierkante bakvorm (22 x 22 cm) met

L

bakpapier en giet er de bereiding in. Bak 20 min in

©

1)

de oven. Laat in de bakvorm afkoelen.

© Ontvorm en snijd in 16 vierkantjes. Smelt de gehakte

Ce)

chocolade met 2 el water au bain-marie tot een glazuur.

TI

Overgiet er de brownies mee en laat stollen (of zet ze in

de koelkast als je er snel van wilt smullen).

BROWNIE - TARTE À MOI

Dompel de bakvorm meteen in een bakwatermetijsblokjes

Super smeuige chocoladebrownie

je hem uit de oven haalt: zo stopt het bakproces

gevuld met noten en een snufje

zout voor wat extra pit.

onmiddellijk en zijn de brownies nog malser.

103