Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 116




Hier is pagina 116 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

WITTE BLOEMKOOL- EN

WAFELS MET HAVERVLOKKEN

GRANOLA MET CHOCOLADE

COURGETTEPIZZA MET PESTO

EN BANANEN

foor 20 porties

RSS

250 g havervlokken

Voor 4 personen

CRETE

LEE

150 g cashewnoten

1 bloemkool

3 rijpe bananen

100 g amandelschilfers

RRF

2 el gedroogde veenbessen

50 g kokosschilfers

BEZ ILE

IE 20 g rucola met rode biet

3 Medjooldadels

100 g grana padano

150 g havervlokken

100 g pompoenpitten

M 125 g mozzarella di bufala

150 g bloem

125 g sesamzaadjes

EINE

m 130 g biogeitenkaas op olie en kruiden Le Larry

1 zakje droge gist (7 g)

(1 pot)

1,5 dl plantaardige haverdrink

E

50 g pure chocolade

M 60 g verse biopesto

2 el ahornsiroop (optioneel)

ERE

1/s bussel basilicum

30 g boter

IE Peper en zout

|

1 snufje zout

UIENSOEP

RAVIOLI VAN RAPEN MET RICOTTA

LEUR

EN SAUCE VIERGE

SKREICREME EN HARINGPARELTJES

joor 4 personen

CAEN

Voor 4 personen

EEE

L'el bloem

M 2 heel grote rapen M 1 biocitroen

L BARS

1,25 di rode wijn M 1,5 cl cognac

250 g ricotta

55 g haringpareltjes Arönkha (1 pot)

2 1kippenbouillon Fundo

M Espelettepeper

Chou

EIN

Ag

IR 1 grote frietaardappel

5 takjes tijm EN 2 takjes salie

VOT RE TENT

AE ECC

1 snufje gemalen nootmuskaat

m 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde

LOTO

RTS

Ke ECE

tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol

IB 4 takjes krulpeterselie

(1 schaaltje)

4 takjes dille

EET

IE 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht)

IM Peper en zout

m 50 g Zwitserse gruyere

m 1,5.dl slaolie

M 2elolijfolie M 1 teentje knoflook

RATEN ETT GE

GROENE PANNENKOEKEN

STOEMP VAN RAPEN EN SPINAZIE

RODEBIETENCARPACCIO MET

MET GEITENKAAS EN SPINAZIE

MET HAZELNOTEN

SINAASAPPEL EN ANSJOVISCREME

Voor 4 personen

LR EU

EEE

M Seieren M 100 g jonge spinazieblaadjes

M 2 bussels rapen

ESET TSN ENA TT

M 150gbloem M 5 dl plantaardige haverdrink

M 200 g jonge spinazieblaadjes

Imperial (70 g, uitgelekt gewicht)

m 90 g boter MM 1 snufje zout

m 50 g geroosterde hazelnoten

EELT

Voor de saus: MM 1 citroen M 200 g natuuryoghurt

LEI

IB 2 sinaasappelen.

M 2elolijfolie M Peper en zout

CEE UNI

LETTONIE

Voor de gamituur: MM 2 wortelen MM % komkommer

Espelettepeper

1 di room

M 200 g gekookte biobabybietjes M 15 paarse

IB Peper en zout

| En

radijsscheuten M % rode kool M 1 appel

LBS EST

IB 250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry

I Peper en zout

KRANTEN

spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum …

STOOFPOTJE VAN MECHELSE

KIKKERERWTENBURGERS

LINZENSALADE MET RAPEN

COEUR

Voor 4 personen

EN COPPA

ln

M 2eieren M % bussel lente-uitjes

A PEU

I | Mechelse koekoek MM 3 sjalotten

450 g gekookte biokikkererwten =

M 80 g ultrafijne’ coppa taste of Inspirations

M 2elolijfolie M 1 bussel koriander

M 500 g kleine vastkokende aardappelen

MM | busselrapen MM 160 g groene biolinzen

2citroenen MM 2,5 di zoete witte wijn

M | el korianderpoeder MM 1 kl komijnpoeder

M Espelettepeper (optioneel)

iM 130 g groene olijven gevuld met Serranoham

Espelettepeper MM 1 kl bicarbonaat

Voor de dressing:

I Peper en zout

Serpis (1 blik)

m 1sjalot MM 1 el mosterd

I BEER

Voor de garnituur:

IB 3 el witte balsamicoazijn

M 50 g boter M 2 takjes salie

m %spitskool MM 180 g natuuryoghurt

M 1 el alcoholazijn

M 2 biohamburgerbroodies

IE 4 el slaolie

IB 2 laurierblaadjes MM 2 takjes rozemarijn

MM 1 hele knoflookbol MM 2 citroengrasstengels

m 1elolijfolie

IE 1 bussel bieslook

IB 2 kleine groene pepers

B Espelettepeper (optioneel)

BEEREN UNI.

IM Peper en zout

IB Peper en zout

IB Peper en zout