Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
WITTE BLOEMKOOL- EN
WAFELS MET HAVERVLOKKEN
GRANOLA MET CHOCOLADE
COURGETTEPIZZA MET PESTO
EN BANANEN
foor 20 porties
RSS
250 g havervlokken
Voor 4 personen
CRETE
LEE
150 g cashewnoten
1 bloemkool
3 rijpe bananen
100 g amandelschilfers
RRF
2 el gedroogde veenbessen
50 g kokosschilfers
BEZ ILE
IE 20 g rucola met rode biet
3 Medjooldadels
100 g grana padano
150 g havervlokken
100 g pompoenpitten
M 125 g mozzarella di bufala
150 g bloem
125 g sesamzaadjes
EINE
m 130 g biogeitenkaas op olie en kruiden Le Larry
1 zakje droge gist (7 g)
(1 pot)
1,5 dl plantaardige haverdrink
E
50 g pure chocolade
M 60 g verse biopesto
2 el ahornsiroop (optioneel)
ERE
1/s bussel basilicum
30 g boter
IE Peper en zout
|
1 snufje zout
UIENSOEP
RAVIOLI VAN RAPEN MET RICOTTA
LEUR
EN SAUCE VIERGE
SKREICREME EN HARINGPARELTJES
joor 4 personen
CAEN
Voor 4 personen
EEE
L'el bloem
M 2 heel grote rapen M 1 biocitroen
L BARS
1,25 di rode wijn M 1,5 cl cognac
250 g ricotta
55 g haringpareltjes Arönkha (1 pot)
2 1kippenbouillon Fundo
M Espelettepeper
Chou
EIN
Ag
IR 1 grote frietaardappel
5 takjes tijm EN 2 takjes salie
VOT RE TENT
AE ECC
1 snufje gemalen nootmuskaat
m 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde
LOTO
RTS
Ke ECE
tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol
IB 4 takjes krulpeterselie
(1 schaaltje)
4 takjes dille
EET
IE 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht)
IM Peper en zout
m 50 g Zwitserse gruyere
m 1,5.dl slaolie
M 2elolijfolie M 1 teentje knoflook
RATEN ETT GE
GROENE PANNENKOEKEN
STOEMP VAN RAPEN EN SPINAZIE
RODEBIETENCARPACCIO MET
MET GEITENKAAS EN SPINAZIE
MET HAZELNOTEN
SINAASAPPEL EN ANSJOVISCREME
Voor 4 personen
LR EU
EEE
M Seieren M 100 g jonge spinazieblaadjes
M 2 bussels rapen
ESET TSN ENA TT
M 150gbloem M 5 dl plantaardige haverdrink
M 200 g jonge spinazieblaadjes
Imperial (70 g, uitgelekt gewicht)
m 90 g boter MM 1 snufje zout
m 50 g geroosterde hazelnoten
EELT
Voor de saus: MM 1 citroen M 200 g natuuryoghurt
LEI
IB 2 sinaasappelen.
M 2elolijfolie M Peper en zout
CEE UNI
LETTONIE
Voor de gamituur: MM 2 wortelen MM % komkommer
Espelettepeper
1 di room
M 200 g gekookte biobabybietjes M 15 paarse
IB Peper en zout
| En
radijsscheuten M % rode kool M 1 appel
LBS EST
IB 250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry
I Peper en zout
KRANTEN
spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum …
STOOFPOTJE VAN MECHELSE
KIKKERERWTENBURGERS
LINZENSALADE MET RAPEN
COEUR
Voor 4 personen
EN COPPA
ln
M 2eieren M % bussel lente-uitjes
A PEU
I | Mechelse koekoek MM 3 sjalotten
450 g gekookte biokikkererwten =
M 80 g ultrafijne’ coppa taste of Inspirations
M 2elolijfolie M 1 bussel koriander
M 500 g kleine vastkokende aardappelen
MM | busselrapen MM 160 g groene biolinzen
2citroenen MM 2,5 di zoete witte wijn
M | el korianderpoeder MM 1 kl komijnpoeder
M Espelettepeper (optioneel)
iM 130 g groene olijven gevuld met Serranoham
Espelettepeper MM 1 kl bicarbonaat
Voor de dressing:
I Peper en zout
Serpis (1 blik)
m 1sjalot MM 1 el mosterd
I BEER
Voor de garnituur:
IB 3 el witte balsamicoazijn
M 50 g boter M 2 takjes salie
m %spitskool MM 180 g natuuryoghurt
M 1 el alcoholazijn
M 2 biohamburgerbroodies
IE 4 el slaolie
IB 2 laurierblaadjes MM 2 takjes rozemarijn
MM 1 hele knoflookbol MM 2 citroengrasstengels
m 1elolijfolie
IE 1 bussel bieslook
IB 2 kleine groene pepers
B Espelettepeper (optioneel)
BEEREN UNI.
IM Peper en zout
IB Peper en zout
IB Peper en zout