Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 116 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 116
Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 WITTE BLOEMKOOL- EN WAFELS MET HAVERVLOKKEN GRANOLA MET CHOCOLADE COURGETTEPIZZA MET PESTO EN BANANEN foor 20 porties RSS 250 g havervlokken Voor 4 personen CRETE LEE 150 g cashewnoten 1 bloemkool 3 rijpe bananen 100 g amandelschilfers RRF 2 el gedroogde veenbessen 50 g kokosschilfers BEZ ILE IE 20 g rucola met rode biet 3 Medjooldadels 100 g grana padano 150 g havervlokken 100 g pompoenpitten M 125 g mozzarella di bufala 150 g bloem 125 g sesamzaadjes EINE m 130 g biogeitenkaas op olie en kruiden Le Larry 1 zakje droge gist (7 g) (1 pot) 1,5 dl plantaardige haverdrink E 50 g pure chocolade M 60 g verse biopesto 2 el ahornsiroop (optioneel) ERE 1/s bussel basilicum 30 g boter IE Peper en zout | 1 snufje zout UIENSOEP RAVIOLI VAN RAPEN MET RICOTTA LEUR EN SAUCE VIERGE SKREICREME EN HARINGPARELTJES joor 4 personen CAEN Voor 4 personen EEE L'el bloem M 2 heel grote rapen M 1 biocitroen L BARS 1,25 di rode wijn M 1,5 cl cognac 250 g ricotta 55 g haringpareltjes Arönkha (1 pot) 2 1kippenbouillon Fundo M Espelettepeper Chou EIN Ag IR 1 grote frietaardappel 5 takjes tijm EN 2 takjes salie VOT RE TENT AE ECC 1 snufje gemalen nootmuskaat m 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde LOTO RTS Ke ECE tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol IB 4 takjes krulpeterselie (1 schaaltje) 4 takjes dille EET IE 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht) IM Peper en zout m 50 g Zwitserse gruyere m 1,5.dl slaolie M 2elolijfolie M 1 teentje knoflook RATEN ETT GE GROENE PANNENKOEKEN STOEMP VAN RAPEN EN SPINAZIE RODEBIETENCARPACCIO MET MET GEITENKAAS EN SPINAZIE MET HAZELNOTEN SINAASAPPEL EN ANSJOVISCREME Voor 4 personen LR EU EEE M Seieren M 100 g jonge spinazieblaadjes M 2 bussels rapen ESET TSN ENA TT M 150gbloem M 5 dl plantaardige haverdrink M 200 g jonge spinazieblaadjes Imperial (70 g, uitgelekt gewicht) m 90 g boter MM 1 snufje zout m 50 g geroosterde hazelnoten EELT Voor de saus: MM 1 citroen M 200 g natuuryoghurt LEI IB 2 sinaasappelen. M 2elolijfolie M Peper en zout CEE UNI LETTONIE Voor de gamituur: MM 2 wortelen MM % komkommer Espelettepeper 1 di room M 200 g gekookte biobabybietjes M 15 paarse IB Peper en zout | En radijsscheuten M % rode kool M 1 appel LBS EST IB 250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry I Peper en zout KRANTEN spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum … STOOFPOTJE VAN MECHELSE KIKKERERWTENBURGERS LINZENSALADE MET RAPEN COEUR Voor 4 personen EN COPPA ln M 2eieren M % bussel lente-uitjes A PEU I | Mechelse koekoek MM 3 sjalotten 450 g gekookte biokikkererwten = M 80 g ultrafijne’ coppa taste of Inspirations M 2elolijfolie M 1 bussel koriander M 500 g kleine vastkokende aardappelen MM | busselrapen MM 160 g groene biolinzen 2citroenen MM 2,5 di zoete witte wijn M | el korianderpoeder MM 1 kl komijnpoeder M Espelettepeper (optioneel) iM 130 g groene olijven gevuld met Serranoham Espelettepeper MM 1 kl bicarbonaat Voor de dressing: I Peper en zout Serpis (1 blik) m 1sjalot MM 1 el mosterd I BEER Voor de garnituur: IB 3 el witte balsamicoazijn M 50 g boter M 2 takjes salie m %spitskool MM 180 g natuuryoghurt M 1 el alcoholazijn M 2 biohamburgerbroodies IE 4 el slaolie IB 2 laurierblaadjes MM 2 takjes rozemarijn MM 1 hele knoflookbol MM 2 citroengrasstengels m 1elolijfolie IE 1 bussel bieslook IB 2 kleine groene pepers B Espelettepeper (optioneel) BEEREN UNI. IM Peper en zout IB Peper en zout IB Peper en zout
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 116