Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104
BÀ pe zoete BLADZUDEN MET HAVERVLOKKEN EN BANANEN Vers fruit, G rükse Yetten:6g- Koolhydraten:35g gogburt, Vezels 3g- Ehwiten:68, noten … keuze he over 3 eieren om un echhe 3 rijpe bananen 2 el gedroogde veenbessen 4 op tafel he toveren! 3 Medjooldadels 150 g haverviokken “ Vs Kl 150 g bloem 1 zakje droge gist (7 g) 3 1,5 dl plantaardige haverdrink 2 el ahomsiroop (optioneel) \ A d'a | 30 g boter 1 snufjezout 2 Plet de bananen met een vork fijn. Meng ze met ú de gedroogde veenbessen, de grofgehakte dadels en A de eieren. Voeg dan de bloem, de havervlokken, de gist en het zout toe. Roer er beetje bij beetje de plantaardige haverdrink onder. Dek af met een À di keukendoek en laat 30 min A op kamertemperatuur hg ak 5 rusten. Verwarm het wafelijzer op de hoogste stand. Á 4, Smeer het met gesmolten À boter in en bak je wafels zoals gewoonlijk, + 3 min per bakbeurt. Dien lauw open besprenkel eventueel met X een beetje ahornsiroop. À 7 ig Ya Je kunt ze zelfs invriezen ] / voor later … = AS Er Nr 7 AR + mene a dE
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104