Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104


Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104

BÀ pe zoete BLADZUDEN MET HAVERVLOKKEN EN BANANEN Vers fruit, G rükse Yetten:6g- Koolhydraten:35g gogburt, Vezels 3g- Ehwiten:68, noten … keuze he over 3 eieren om un echhe 3 rijpe bananen 2 el gedroogde veenbessen 4 op tafel he toveren! 3 Medjooldadels 150 g haverviokken “ Vs Kl 150 g bloem 1 zakje droge gist (7 g) 3 1,5 dl plantaardige haverdrink 2 el ahomsiroop (optioneel) \ A d'a | 30 g boter 1 snufjezout 2 Plet de bananen met een vork fijn. Meng ze met ú de gedroogde veenbessen, de grofgehakte dadels en A de eieren. Voeg dan de bloem, de havervlokken, de gist en het zout toe. Roer er beetje bij beetje de plantaardige haverdrink onder. Dek af met een À di keukendoek en laat 30 min A op kamertemperatuur hg ak 5 rusten. Verwarm het wafelijzer op de hoogste stand. Á 4, Smeer het met gesmolten À boter in en bak je wafels zoals gewoonlijk, + 3 min per bakbeurt. Dien lauw open besprenkel eventueel met X een beetje ahornsiroop. À 7 ig Ya Je kunt ze zelfs invriezen ] / voor later … = AS Er Nr 7 AR + mene a dE

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104