Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ pe zoete BLADZUDEN
MET HAVERVLOKKEN
EN BANANEN
Vers fruit, G
rükse
Yetten:6g- Koolhydraten:35g
gogburt,
Vezels 3g- Ehwiten:68,
noten … keuze he over
3 eieren
om un echhe
3 rijpe bananen
2 el gedroogde veenbessen
4
op tafel he toveren!
3 Medjooldadels
150 g haverviokken
“
Vs
Kl
150 g bloem
1 zakje droge gist (7 g)
3
1,5 dl plantaardige haverdrink
2 el ahomsiroop (optioneel)
\
A
d'a |
30 g boter
1 snufjezout
2
Plet de bananen met
een vork fijn. Meng ze met
ú
de gedroogde veenbessen,
de grofgehakte dadels en
A
de eieren. Voeg dan de bloem,
de havervlokken, de gist en het
zout toe. Roer er beetje bij beetje
de plantaardige haverdrink
onder. Dek af met een
À
di
keukendoek en laat 30 min
A
op kamertemperatuur
hg
ak
5
rusten.
Verwarm het wafelijzer
op de hoogste stand.
Á
4,
Smeer het met gesmolten
À
boter in en bak je wafels
zoals gewoonlijk, + 3 min
per bakbeurt.
Dien lauw open
besprenkel eventueel met
X
een beetje ahornsiroop.
À
7
ig
Ya
Je kunt ze zelfs invriezen
]
/
voor later …
=
AS
Er
Nr
7
AR
+
mene
a
dE