Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ pe zoete BLADZUDEN

MET HAVERVLOKKEN

EN BANANEN

Vers fruit, G

rükse

Yetten:6g- Koolhydraten:35g

gogburt,

Vezels 3g- Ehwiten:68,

noten … keuze he over

3 eieren

om un echhe

3 rijpe bananen

2 el gedroogde veenbessen

4

op tafel he toveren!

3 Medjooldadels

150 g haverviokken



Vs

Kl

150 g bloem

1 zakje droge gist (7 g)

3

1,5 dl plantaardige haverdrink

2 el ahomsiroop (optioneel)

\

A

d'a |

30 g boter

1 snufjezout

2

Plet de bananen met

een vork fijn. Meng ze met

ú

de gedroogde veenbessen,

de grofgehakte dadels en

A

de eieren. Voeg dan de bloem,

de havervlokken, de gist en het

zout toe. Roer er beetje bij beetje

de plantaardige haverdrink

onder. Dek af met een

À

di

keukendoek en laat 30 min

A

op kamertemperatuur

hg

ak

5

rusten.

Verwarm het wafelijzer

op de hoogste stand.

Á

4,

Smeer het met gesmolten

À

boter in en bak je wafels

zoals gewoonlijk, + 3 min

per bakbeurt.

Dien lauw open

besprenkel eventueel met

X

een beetje ahornsiroop.

À

7

ig

Ya

Je kunt ze zelfs invriezen

]

/

voor later …

=

AS

Er

Nr

7

AR

+

mene

a

dE