Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG KOOP IK
150 G/PERSOON
Bun
Vooral voor recepten zoals pita,
4
schnitzel, kippenburgers
snijd de kippenfilets in schijfjes van 1 cm dik
Zo zien je borden er voller en lekkerder uit.
>
ER
\
VOOR MALS WIT VLEES
Ik
|
Haal het op voorhand
Giet er tijdens het
uit de koelkast
bakken regelmatig
zodat het op
kookvocht over.
kamertemperatuur
is voor je ermee aan
Laat het een paar
de slag gaat.
minuten rusten voor
Oh
je het opdient.
#/
(
\
IS HET VLEES GAAR?
p)
De kooktijden in recepten zijn altijd richttijden en
kunnen variëren. Kijk, voel en ruik om te weten
of je wit vlees gaar is.
Is het vocht dat uit je vlees komt nog roze?
Laat het verder garen tot het vocht transparant i
s
Komt het vlees los van het been?
Dan is het gaar.
nn
Bewaar al je vlees in het koudste deel van
je koelkast [max 4°C).
bf
>
1A 2 DAGEN voor
„2À 3 DAGEN
5
voor
en tot 4 DAGEN
voor
eg
à
|
/
\
|
En wat doe je met
;
15)
DE RESTJES?
Ze
\
x
Maak er een koude salade van met mais
en plattekaas met kruiden. Heerlijk tussen
je broodje de dag nadien. Of maak er een
quiche, een bladerdeegbereiding of een
hachis parmentier mee
44
PE
ÿ