Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG KOOP IK

150 G/PERSOON

Bun

Vooral voor recepten zoals pita,

4

schnitzel, kippenburgers

snijd de kippenfilets in schijfjes van 1 cm dik

Zo zien je borden er voller en lekkerder uit.

>

ER

\

VOOR MALS WIT VLEES

Ik

|

Haal het op voorhand

Giet er tijdens het

uit de koelkast

bakken regelmatig

zodat het op

kookvocht over.

kamertemperatuur

is voor je ermee aan

Laat het een paar

de slag gaat.

minuten rusten voor

Oh

je het opdient.

#/

(

\

IS HET VLEES GAAR?

p)

De kooktijden in recepten zijn altijd richttijden en

kunnen variëren. Kijk, voel en ruik om te weten

of je wit vlees gaar is.

Is het vocht dat uit je vlees komt nog roze?

Laat het verder garen tot het vocht transparant i

s

Komt het vlees los van het been?

Dan is het gaar.

nn

Bewaar al je vlees in het koudste deel van

je koelkast [max 4°C).

bf

>

1A 2 DAGEN voor

„2À 3 DAGEN

5

voor

en tot 4 DAGEN

voor

eg

à

|

/

\

|

En wat doe je met

;

15)

DE RESTJES?

Ze

\

x

Maak er een koude salade van met mais

en plattekaas met kruiden. Heerlijk tussen

je broodje de dag nadien. Of maak er een

quiche, een bladerdeegbereiding of een

hachis parmentier mee

44

PE

ÿ