Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RECEPT VAN HET SEIZOEN 5
Seppe is de chef van het bekende
restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen.
Bovendien heeft hij meerdere
kookboeken op zijn naam staan en
No waste,
kreeg hij de titel Beste Groentechef’ van
Vlaanderen in de Groene Gault&Millau.
maximum
BOUILLON VAN GEGRILDE
WINTERGROENTEN
>
El
FA A PERS.
Vetren:9 g- Koolhydraten: 17g
29
Vezels:9 g - Elwiiten:4g
taste!
Deze bouillon met wintergroenten heeft extra veel
smaak, omdat Seppe Nobels de groenten eerst grilde
« Lbiobutternut
+ 4 takjes tijm
Geniaal lekker? Oh, yes!
+ L bussel biorapen
+ LH Franse curry
+ 1 biopastinaak
Market Fresh
+ 1 venkel
+ kl paprikapoeder
ls
« Lrode ui
% kl komijnpoeder
« Lel tomatenconcentraat
ie,
pa
+ 1 kaneelstokje
in
ff
+ Chilisaus of sriracha
« 3 steranijzen
2
il
» 2el boter
Peper enzout
7)
à
ES
3
« 1 teentje knoflook
HITS
2
SEPPES
à
mn
I;
RECEPTEN MET
© Pelde ui en snijd hem in 6. Maak
NUTRI-SCORE
PR)
de pastinaak, de rapen en de butternut
AOFB
onder stromend water schoon met een
groenteborstel. Snijd ze in dikke stukken
Verwijder de pitten en de draden van
7
de butternut. Gril de groenten in een
braadpan of op de barbecue.
#4
@ Laat de boter in een kookpot
N
smelten. Voeg de groenten toe, samen
met het geperste teentje knoflook, het
Vn
A9
À
Me
tomatenconcentraat, de curry, de paprika,
=
de komijn, de steranijzen en de kaneel
Pd
N
3
Overgiet met 21 water en breng aan de
kook. Laat : 10 min op een zacht vuurtje
sudderen tot de groenten net al dente zijn
Haal de groenten met een schuimspaan
uit de kookpot en houd ze apart. Breng
de bouillon aan de kook en laat hem tot
% inkoken. Breng verder op smaak en
voeg de groenten opnieuw toe.
© Houd het loof van de venkel apart
en snijd de knol met de mandoline
in ultrafijne plakjes. Voeg ze toe aan
de bouillon. Dien heet op en werk elk
450 recepten boordevol groenten
bord af met tijm en venkelloof. Zet de
EE
DEK
Supertof! Seppe Nobels heeft net een nieuw kookboek
chilisaus of de sriracha apart op tafel om
st
Ls
en
uit. Hij geeft een creatieve draai aan de grote klassiekers
naar eigen smaak de bouillon nog meer
uit de Belgische keuken en stelt je recepten voor die
pit te geven.
groenten in de schijnwerpers zetten. Laat je inspireren door
Ee
=
100% vegetarische gerechten, maar ook recepten met vlees
Je kunt Franse curry eventueel ook vervangen
en vis (met mate, natuurlijk!)
door gewone currypoeder
23