Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RECEPT VAN HET SEIZOEN 5

Seppe is de chef van het bekende

restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen.

Bovendien heeft hij meerdere

kookboeken op zijn naam staan en

No waste,

kreeg hij de titel Beste Groentechef’ van

Vlaanderen in de Groene Gault&Millau.

maximum

BOUILLON VAN GEGRILDE

WINTERGROENTEN

>

El

FA A PERS.

Vetren:9 g- Koolhydraten: 17g

29

Vezels:9 g - Elwiiten:4g

taste!

Deze bouillon met wintergroenten heeft extra veel

smaak, omdat Seppe Nobels de groenten eerst grilde

« Lbiobutternut

+ 4 takjes tijm

Geniaal lekker? Oh, yes!

+ L bussel biorapen

+ LH Franse curry

+ 1 biopastinaak

Market Fresh

+ 1 venkel

+ kl paprikapoeder

ls

« Lrode ui

% kl komijnpoeder

« Lel tomatenconcentraat

ie,

pa

+ 1 kaneelstokje

in

ff

+ Chilisaus of sriracha

« 3 steranijzen

2

il

» 2el boter

Peper enzout

7)

à

ES

3

« 1 teentje knoflook

HITS

2

SEPPES

à

mn

I;

RECEPTEN MET

© Pelde ui en snijd hem in 6. Maak

NUTRI-SCORE

PR)

de pastinaak, de rapen en de butternut

AOFB

onder stromend water schoon met een

groenteborstel. Snijd ze in dikke stukken

Verwijder de pitten en de draden van

7

de butternut. Gril de groenten in een

braadpan of op de barbecue.

#4

@ Laat de boter in een kookpot

N

smelten. Voeg de groenten toe, samen

met het geperste teentje knoflook, het

Vn

A9

À

Me

tomatenconcentraat, de curry, de paprika,

=

de komijn, de steranijzen en de kaneel

Pd

N

3

Overgiet met 21 water en breng aan de

kook. Laat : 10 min op een zacht vuurtje

sudderen tot de groenten net al dente zijn

Haal de groenten met een schuimspaan

uit de kookpot en houd ze apart. Breng

de bouillon aan de kook en laat hem tot

% inkoken. Breng verder op smaak en

voeg de groenten opnieuw toe.

© Houd het loof van de venkel apart

en snijd de knol met de mandoline

in ultrafijne plakjes. Voeg ze toe aan

de bouillon. Dien heet op en werk elk

450 recepten boordevol groenten

bord af met tijm en venkelloof. Zet de

EE

DEK

Supertof! Seppe Nobels heeft net een nieuw kookboek

chilisaus of de sriracha apart op tafel om

st

Ls

en

uit. Hij geeft een creatieve draai aan de grote klassiekers

naar eigen smaak de bouillon nog meer

uit de Belgische keuken en stelt je recepten voor die

pit te geven.

groenten in de schijnwerpers zetten. Laat je inspireren door

Ee

=

100% vegetarische gerechten, maar ook recepten met vlees

Je kunt Franse curry eventueel ook vervangen

en vis (met mate, natuurlijk!)

door gewone currypoeder

23