Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 23 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23

RECEPT VAN HET SEIZOEN 5 Seppe is de chef van het bekende restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Bovendien heeft hij meerdere kookboeken op zijn naam staan en No waste, kreeg hij de titel Beste Groentechef’ van Vlaanderen in de Groene Gault&Millau. maximum BOUILLON VAN GEGRILDE WINTERGROENTEN > El FA A PERS. Vetren:9 g- Koolhydraten: 17g 29 Vezels:9 g - Elwiiten:4g taste! Deze bouillon met wintergroenten heeft extra veel smaak, omdat Seppe Nobels de groenten eerst grilde « Lbiobutternut + 4 takjes tijm Geniaal lekker? Oh, yes! + L bussel biorapen + LH Franse curry + 1 biopastinaak Market Fresh + 1 venkel + kl paprikapoeder ls « Lrode ui % kl komijnpoeder « Lel tomatenconcentraat ie, pa + 1 kaneelstokje in ff + Chilisaus of sriracha « 3 steranijzen 2 il » 2el boter Peper enzout 7) à ES 3 « 1 teentje knoflook HITS 2 SEPPES à mn I; RECEPTEN MET © Pelde ui en snijd hem in 6. Maak NUTRI-SCORE PR) de pastinaak, de rapen en de butternut AOFB onder stromend water schoon met een groenteborstel. Snijd ze in dikke stukken Verwijder de pitten en de draden van 7 de butternut. Gril de groenten in een braadpan of op de barbecue. #4 @ Laat de boter in een kookpot N smelten. Voeg de groenten toe, samen met het geperste teentje knoflook, het Vn A9 À Me tomatenconcentraat, de curry, de paprika, = de komijn, de steranijzen en de kaneel Pd N 3 Overgiet met 21 water en breng aan de kook. Laat : 10 min op een zacht vuurtje sudderen tot de groenten net al dente zijn Haal de groenten met een schuimspaan uit de kookpot en houd ze apart. Breng de bouillon aan de kook en laat hem tot % inkoken. Breng verder op smaak en voeg de groenten opnieuw toe. © Houd het loof van de venkel apart en snijd de knol met de mandoline in ultrafijne plakjes. Voeg ze toe aan de bouillon. Dien heet op en werk elk 450 recepten boordevol groenten bord af met tijm en venkelloof. Zet de EE DEK Supertof! Seppe Nobels heeft net een nieuw kookboek chilisaus of de sriracha apart op tafel om st Ls en uit. Hij geeft een creatieve draai aan de grote klassiekers naar eigen smaak de bouillon nog meer uit de Belgische keuken en stelt je recepten voor die pit te geven. groenten in de schijnwerpers zetten. Laat je inspireren door Ee = 100% vegetarische gerechten, maar ook recepten met vlees Je kunt Franse curry eventueel ook vervangen en vis (met mate, natuurlijk!) door gewone currypoeder 23

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23