Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 66 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 66

Pi KEUKENCHALLENGE KIKKERERWTENRAGOUT GEPANEERDE FISHSTICKS MET TOMAAT, PIQUILLO’S MET ZAADJES EN Check de EN GEKONFIJTE UIEN YOGHURTTARTAAR Nutri-Score! © 140 U(+ 12U WEEXTUD) © GEMAKKELUK MET APPELEN Twee producten vergelijken Vetten: 17g- Koolhydraten: 629, of op een evenwichtige manier Vetten: 18g- Koolhydraten: 36g boodschappen doen was nog ©2008 Vezels:20g- Eiwitten: 158, ® Vezels 3g -Eiwien: 388 nooit zo makkelijk dankzij de Nutri-Score! Het zijn vijf + 600 gskreifilets Voor de tartaar: + 2 grote leren « 2 lente-uitjes letters en vijf kleuren die de + 5 bio rode uien + 1 citroen voedingswaarde van een product + 240 g kikkererwten + 4 appel + 3 biowortelen « Lel ruwe rietsuiker + 150 oud brood « 250 g natuuryoghurt mooi samenvatten. Het logo + 2 biopastinaken + 2 el balsamicoazijn + 50 g bloem + 30 g Kleine augurken van de Nutri-Score is gebaseerd + W knolselder + 7elolifolie + 3 el zaadjes naar in azijn op een wetenschappelijk + 800 g gepelde + 8 takjes tijm keuze: lijnzaad, « Kel kappertjes algoritme, dat rekening houdt tomatenblokjes + 3 el ras el hanout zonnebloempitjes, + A takjes bladpeterselie (2 blikken) Peper en zout sesamzaadjes … - Peper en zout met de voedingsstoffen die + 290 g ‘Piguilo paprika's’ + 2 el olffaie in een evenwichtige voeding El Corte Inglés (1 bokaal) Peper en zout de voorkeur krijgen (zoals vezels, eiwitten, groenten en © Laat de kikkererwten 1 dag op voorhand © Verwarm de oven voor op 190°C. fruit) en voedingsstoffen die je in een grote hoeveelheid koud water weken. Meng de eieren met peper en zout. beter beperkt (zoals calorieën, Laat ze de volgende dag uitlekken en kook Verkruimel het brood kort in de ze volgens de instructies op de verpakking hakmolen en voeg er de zaadjes aan verzadigde vetzuren, suiker en zout). (L30 u). toe. Snijd de skreifilets in stukken van © Verwarm de oven voor op 200°C. Pel 3 cm en kruid ze met peper. Haal de visstukken door de bloem, tik er de delhaize.be/nl/nutriscore ix de rode uien en snijd ze naargelang hun grootte in 6 of 8 partjes. Meng ze met overtollige bloem af, dompel ze in de Tel olijfolie, de azijn, de suiker en de eieren en haal ze ten slotte door het helft van de tijm. Bedek de ovenplaat met zelfgemaakte paneermeel. Bedek de ONTDEK JE NUTRI-PROFIEL bakpapier en schik er de uien op de ene ovenplaat met bakpapier en schik er de helft van de plaat. Snijd de ongeschilde fishsticks op. Besprenkel ze met olijfolie Via de nieuwe SuperPlus-app kun je nagaan hoe evenwichtig wortelen overlangs in 2 en dan nog eens en bak ze 10 min goudbruin in de oven. in 2. Snijd de ongeschilde pastinaken in 8. @ Maak intussen de tartaarsaus: hak jij koopt … en kookt. Je krijgt = Schil de knolselder en snijd hem in blokjes. de lente-uitjes (het wit + de helft van het Schik alle groenten naast de uien op de groen), samen met de peterselieblaadjes, ook inspiratie ovenplaat en smeer in ze met 2 el olijfolie. de augurken en de kappertjes fijn. Doe én promoties Schuif 25 min in de oven. ze in een grote kom met de yoghurt en op maat om in © Fruit de ras el hanout 1 min in een kleine blokjes appel. Kruid met peper, de toekomst kleine stoofpan, met 2 el olijfolie. Voeg de met zout en meng. nog gezonder tomaten, de piquillo’s, peper en zout toe. © serveer de fishsticks met de te eten. Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen. tartaarsaus en citroenpartjes. Geef © Doe de kikkererwten en de uien in een er puree bij en een slaatje van jonge grote stoofpan, met de rest van de tijm en spinazieblaadjes met radijzen. zel olijfolie. Fruit 2 min, kruid met peper en zout. Voeg de tomatensaus samen met @- een aud brood in hui? Gi gewoon sneetjes de gegrilde groenten toe en breng verder op brood in de broodrooster om zete dragen. » smaak. Serveer met brood. A -@- combineer de wortelgroenten gerust naar eigen 5 smaak. Je hebt + 200 g per persoon nodig. Vervang mayonaise door yoghurt Tartaar, remoulade, cocktailsaus … Het zijn allemaal smeuïge sauzen op basis van mayonaise, die niet meteen de gezondste van de kookklas zijn. Gelukkig kun je met een kleine twist je favoriete saus heel wat evenwichtiger maken. Vervang de mayonaise door volle yoghurt en je hebt een even smeuïge saus … maar dan nog iets frisser! Vegan? Gebruik een plantaardig alternatief voor yoghurt met een natuurlijke smaak op basis van soja of haver. 66

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 66