Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi KEUKENCHALLENGE

KIKKERERWTENRAGOUT

GEPANEERDE FISHSTICKS

MET TOMAAT, PIQUILLO’S

MET ZAADJES EN

Check de

EN GEKONFIJTE UIEN

YOGHURTTARTAAR

Nutri-Score!

© 140 U(+ 12U WEEXTUD) © GEMAKKELUK

MET APPELEN

Twee producten vergelijken

Vetten: 17g- Koolhydraten: 629,

of op een evenwichtige manier

Vetten: 18g- Koolhydraten: 36g

boodschappen doen was nog

©2008

Vezels:20g- Eiwitten: 158,

®

Vezels 3g -Eiwien: 388

nooit zo makkelijk dankzij

de Nutri-Score! Het zijn vijf

+ 600 gskreifilets

Voor de tartaar:

+ 2 grote leren

« 2 lente-uitjes

letters en vijf kleuren die de

+ 5 bio rode uien

+ 1 citroen

voedingswaarde van een product

+ 240 g kikkererwten

+ 4 appel

+ 3 biowortelen

« Lel ruwe rietsuiker

+ 150 oud brood

« 250 g natuuryoghurt

mooi samenvatten. Het logo

+ 2 biopastinaken

+ 2 el balsamicoazijn

+ 50 g bloem

+ 30 g Kleine augurken

van de Nutri-Score is gebaseerd

+ W knolselder

+ 7elolifolie

+ 3 el zaadjes naar

in azijn

op een wetenschappelijk

+ 800 g gepelde

+ 8 takjes tijm

keuze: lijnzaad,

« Kel kappertjes

algoritme, dat rekening houdt

tomatenblokjes

+ 3 el ras el hanout

zonnebloempitjes,

+ A takjes bladpeterselie

(2 blikken)

Peper en zout

sesamzaadjes …

- Peper en zout

met de voedingsstoffen die

+ 290 g ‘Piguilo paprika's’

+ 2 el olffaie

in een evenwichtige voeding

El Corte Inglés (1 bokaal)

Peper en zout

de voorkeur krijgen (zoals

vezels, eiwitten, groenten en

© Laat de kikkererwten 1 dag op voorhand

© Verwarm de oven voor op 190°C.

fruit) en voedingsstoffen die je

in een grote hoeveelheid koud water weken.

Meng de eieren met peper en zout.

beter beperkt (zoals calorieën,

Laat ze de volgende dag uitlekken en kook

Verkruimel het brood kort in de

ze volgens de instructies op de verpakking

hakmolen en voeg er de zaadjes aan

verzadigde vetzuren, suiker

en zout).

(L30 u).

toe. Snijd de skreifilets in stukken van

© Verwarm de oven voor op 200°C. Pel

3 cm en kruid ze met peper. Haal de

visstukken door de bloem, tik er de

delhaize.be/nl/nutriscore ix

de rode uien en snijd ze naargelang hun

grootte in 6 of 8 partjes. Meng ze met

overtollige bloem af, dompel ze in de

Tel olijfolie, de azijn, de suiker en de

eieren en haal ze ten slotte door het

helft van de tijm. Bedek de ovenplaat met

zelfgemaakte paneermeel. Bedek de

ONTDEK JE NUTRI-PROFIEL

bakpapier en schik er de uien op de ene

ovenplaat met bakpapier en schik er de

helft van de plaat. Snijd de ongeschilde

fishsticks op. Besprenkel ze met olijfolie

Via de nieuwe SuperPlus-app

kun je nagaan hoe evenwichtig

wortelen overlangs in 2 en dan nog eens

en bak ze 10 min goudbruin in de oven.

in 2. Snijd de ongeschilde pastinaken in 8.

@ Maak intussen de tartaarsaus: hak

jij koopt … en

kookt. Je krijgt

=

Schil de knolselder en snijd hem in blokjes.

de lente-uitjes (het wit + de helft van het

Schik alle groenten naast de uien op de

groen), samen met de peterselieblaadjes,

ook inspiratie

ovenplaat en smeer in ze met 2 el olijfolie.

de augurken en de kappertjes fijn. Doe

én promoties

Schuif 25 min in de oven.

ze in een grote kom met de yoghurt en

op maat om in

© Fruit de ras el hanout 1 min in een

kleine blokjes appel. Kruid met peper,

de toekomst

kleine stoofpan, met 2 el olijfolie. Voeg de

met zout en meng.

nog gezonder

tomaten, de piquillo’s, peper en zout toe.

© serveer de fishsticks met de

te eten.

Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.

tartaarsaus en citroenpartjes. Geef

© Doe de kikkererwten en de uien in een

er puree bij en een slaatje van jonge

grote stoofpan, met de rest van de tijm en

spinazieblaadjes met radijzen.

zel olijfolie. Fruit 2 min, kruid met peper

en zout. Voeg de tomatensaus samen met

@- een aud brood in hui? Gi gewoon sneetjes

de gegrilde groenten toe en breng verder op

brood in de broodrooster om zete dragen.

»

smaak. Serveer met brood.

A

-@- combineer de wortelgroenten gerust naar eigen

5

smaak. Je hebt + 200 g per persoon nodig.

Vervang mayonaise door yoghurt

Tartaar, remoulade, cocktailsaus … Het zijn allemaal smeuïge

sauzen op basis van mayonaise, die niet meteen de gezondste van

de kookklas zijn. Gelukkig kun je met een kleine twist je favoriete

saus heel wat evenwichtiger maken. Vervang de mayonaise

door volle yoghurt en je hebt een even smeuïge saus … maar dan

nog iets frisser! Vegan? Gebruik een plantaardig alternatief voor

yoghurt met een natuurlijke smaak op basis van soja of haver.

66