Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi KEUKENCHALLENGE
KIKKERERWTENRAGOUT
GEPANEERDE FISHSTICKS
MET TOMAAT, PIQUILLO’S
MET ZAADJES EN
Check de
EN GEKONFIJTE UIEN
YOGHURTTARTAAR
Nutri-Score!
© 140 U(+ 12U WEEXTUD) © GEMAKKELUK
MET APPELEN
Twee producten vergelijken
Vetten: 17g- Koolhydraten: 629,
of op een evenwichtige manier
Vetten: 18g- Koolhydraten: 36g
boodschappen doen was nog
©2008
Vezels:20g- Eiwitten: 158,
®
Vezels 3g -Eiwien: 388
nooit zo makkelijk dankzij
de Nutri-Score! Het zijn vijf
+ 600 gskreifilets
Voor de tartaar:
+ 2 grote leren
« 2 lente-uitjes
letters en vijf kleuren die de
+ 5 bio rode uien
+ 1 citroen
voedingswaarde van een product
+ 240 g kikkererwten
+ 4 appel
+ 3 biowortelen
« Lel ruwe rietsuiker
+ 150 oud brood
« 250 g natuuryoghurt
mooi samenvatten. Het logo
+ 2 biopastinaken
+ 2 el balsamicoazijn
+ 50 g bloem
+ 30 g Kleine augurken
van de Nutri-Score is gebaseerd
+ W knolselder
+ 7elolifolie
+ 3 el zaadjes naar
in azijn
op een wetenschappelijk
+ 800 g gepelde
+ 8 takjes tijm
keuze: lijnzaad,
« Kel kappertjes
algoritme, dat rekening houdt
tomatenblokjes
+ 3 el ras el hanout
zonnebloempitjes,
+ A takjes bladpeterselie
(2 blikken)
Peper en zout
sesamzaadjes …
- Peper en zout
met de voedingsstoffen die
+ 290 g ‘Piguilo paprika's’
+ 2 el olffaie
in een evenwichtige voeding
El Corte Inglés (1 bokaal)
Peper en zout
de voorkeur krijgen (zoals
vezels, eiwitten, groenten en
© Laat de kikkererwten 1 dag op voorhand
© Verwarm de oven voor op 190°C.
fruit) en voedingsstoffen die je
in een grote hoeveelheid koud water weken.
Meng de eieren met peper en zout.
beter beperkt (zoals calorieën,
Laat ze de volgende dag uitlekken en kook
Verkruimel het brood kort in de
ze volgens de instructies op de verpakking
hakmolen en voeg er de zaadjes aan
verzadigde vetzuren, suiker
en zout).
(L30 u).
toe. Snijd de skreifilets in stukken van
© Verwarm de oven voor op 200°C. Pel
3 cm en kruid ze met peper. Haal de
visstukken door de bloem, tik er de
delhaize.be/nl/nutriscore ix
de rode uien en snijd ze naargelang hun
grootte in 6 of 8 partjes. Meng ze met
overtollige bloem af, dompel ze in de
Tel olijfolie, de azijn, de suiker en de
eieren en haal ze ten slotte door het
helft van de tijm. Bedek de ovenplaat met
zelfgemaakte paneermeel. Bedek de
ONTDEK JE NUTRI-PROFIEL
bakpapier en schik er de uien op de ene
ovenplaat met bakpapier en schik er de
helft van de plaat. Snijd de ongeschilde
fishsticks op. Besprenkel ze met olijfolie
Via de nieuwe SuperPlus-app
kun je nagaan hoe evenwichtig
wortelen overlangs in 2 en dan nog eens
en bak ze 10 min goudbruin in de oven.
in 2. Snijd de ongeschilde pastinaken in 8.
@ Maak intussen de tartaarsaus: hak
jij koopt … en
kookt. Je krijgt
=
Schil de knolselder en snijd hem in blokjes.
de lente-uitjes (het wit + de helft van het
Schik alle groenten naast de uien op de
groen), samen met de peterselieblaadjes,
ook inspiratie
ovenplaat en smeer in ze met 2 el olijfolie.
de augurken en de kappertjes fijn. Doe
én promoties
Schuif 25 min in de oven.
ze in een grote kom met de yoghurt en
op maat om in
© Fruit de ras el hanout 1 min in een
kleine blokjes appel. Kruid met peper,
de toekomst
kleine stoofpan, met 2 el olijfolie. Voeg de
met zout en meng.
nog gezonder
tomaten, de piquillo’s, peper en zout toe.
© serveer de fishsticks met de
te eten.
Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
tartaarsaus en citroenpartjes. Geef
© Doe de kikkererwten en de uien in een
er puree bij en een slaatje van jonge
grote stoofpan, met de rest van de tijm en
spinazieblaadjes met radijzen.
zel olijfolie. Fruit 2 min, kruid met peper
en zout. Voeg de tomatensaus samen met
@- een aud brood in hui? Gi gewoon sneetjes
de gegrilde groenten toe en breng verder op
brood in de broodrooster om zete dragen.
»
smaak. Serveer met brood.
A
-@- combineer de wortelgroenten gerust naar eigen
5
smaak. Je hebt + 200 g per persoon nodig.
Vervang mayonaise door yoghurt
Tartaar, remoulade, cocktailsaus … Het zijn allemaal smeuïge
sauzen op basis van mayonaise, die niet meteen de gezondste van
de kookklas zijn. Gelukkig kun je met een kleine twist je favoriete
saus heel wat evenwichtiger maken. Vervang de mayonaise
door volle yoghurt en je hebt een even smeuïge saus … maar dan
nog iets frisser! Vegan? Gebruik een plantaardig alternatief voor
yoghurt met een natuurlijke smaak op basis van soja of haver.
66