Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi FOOD TRIP

BORSJTSJ MET RODE BIET coekaaïne)

MOQUECA MET GARNALEN grazu)

Veren: 16g- Koolhydraten: Sg,

Veren: 29g - Koolhydraten: Ig,

ae

Vezels 5g -Elwitten:5g

a06

Vezels:4g - Elwitten:30g

+ 1 citroen

+ 3 tomaten

+ 2 sneetjes gerookt spek

+ 5 dl groentebouillon

+ 600 g biogarnaal-

+ del olifolie

Goe)

+ 2 grote aardappelen

Fundo

staarten (gepeld

+ Lot ui

+ Lbussel koriander

+ 500 g gekookte rode

« 2 dl zure room

« Lelolijfolie

en ontdarmd) =

+ 1 citroen

« 3teentjes knoflook

bieten

» Lel kristalsuiker

« 1 limoen

« Lel kurkuma

« 1 teentje knoflook

« 2 paprika's (kleur

« 4 spitskool

+ 1lwater

+ L'laurierblaadie

naar keuze)

+ 4 di kokosmelk

Peper en zout

« 2 wortelen

+ 5 di rundsbouillon

+ 3 takjes dille

Fundo

+ 1 selderstengel

+ 3 takjes bladpeterselie

@ Schil de tomaten en de paprika's met een aangepaste

“lui

Peper en zout

dunschiller. Snijd de tomaten in grote blokjes. Snipper de

paprika's, de uien en de knoflook. Fruit alles in een stoofpan,

© Breng het water, de 2 bouillonsoorten en het spek in een

met de olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 5 min op een

grote kookpot aan de kook.

zacht vuurtje slinken.

© snijd de spitskool in lange reepjes. Snijd de geschilde

© Leg de ontdooide garnalen op de groenten, giet er de

wortelen en aardappelen in kleine blokjes (brunoise). Snipper

kokosmelk en 4 dl water bij zonder te mengen. Zet het deksel

de kool en de selder

. Voeg ze toe in de kookpot, samen met

op de pan en verwarm gedurende 25 min net onder het

de dille en peterselie. Laat 15 min sudderen.

kookpunt. Let erop dat de bereiding niet kookt!

® Fruit intussen de gehakte ui op een zacht vuurtje in een

© Voeg het citroensap, de kurkuma, peper en zout toe.

braadpan met de olijfolie. Voeg na 10 min de rode bieten in

Werk af met plukjes koriander en limoen. Dien meteen op.

kleine blokjes toe en meng 1 min. Haal de pan van het vuur en

laat rusten.

© Voeg het citroensap, het hele gepelde teentje knoflook, het

MINESTRONE rauë)

laurierblaadje en de suiker toe aan de soep. Laat nog 5 min

koken en meng dan de inhoud van de braadpan onder de

Vetten: 20 g- Koolhydraten: 48 g,

soep. Breng verder op smaak, zet het deksel op de pan en laat

©®

Vezels:1lg- Elwitten:20 g

20 min rusten.

» 2 wortelen

+ 200 g pasta 1’Alfabeto'

- Peper en zout

© Verwijder eventueel de kruiden en serveer. Werk elk bord

Armando

af met een beetje zure room.

+ courgette

Voor de pesto:

“lui

+ Lel geraspte

+ 50 g pijnboompitten

+ 150 g prinsessen-

parmigiano

+ 50 g geraspte

boontjes

« 5 dl groentebouillon

parmigiano

UIENSOEP (gero)

+ 100 gwitte bonen

Fundo

+ el olijfoie

+ 3bloemige aardappelen

+ 2elolifolie

» 1bussel basilicum

+ 2takjestijm

+ Yateentje knoflook

Vetten: 208 - Koolhydraten:28g

+ 2 takjes oregano

©

Vezels:5g -Elwitten:9g

Voor de croutons:

@ Laat de witte bonen één dag op voorhand in koud

+ 600 g ien

« 5 takjes tijm

water weken.

« Lel bloem

+ 2 takjes salie

« Y stokbrood

« 1,25 dl rode wijn

« 1 snufje gemalen

+ 50 g Zwitserse gruyère

© Snijd de volgende dag de geschilde wortelen, de courgette,

nootmuskaat

de prinsessenboontjes en de ui in kleine blokjes (brunoise). Fruit

+ LS cl cognac

+ 2 elolijfolie

« 21 kippenbouillon Fundo

Peper en zout

+ 1 teentje knoflook

ze 2min op een vrij hoog vuur in een stoofpan met de olijfolie.

+ 50 boter

Overgiet ze met de bouillon en 5 dl water. Breng aan de kook, zet

imum. Houd

het deksel op de pan en verlaag het vuur tot het mi

© Snijd de uien in reepjes en fruit ze 20 min op een matig

de soep gedurende 1.30 u net onder het kookpunt.

© Voeg de uitgelekte witte bonen, de tijm en de oregano toe,

vuurtje in een brede stoofpan met de boter, tot ze karamelliseren.

@ Overgiet met de wijn en de cognac. Laat op een vrij hoog

samen met de hele geschilde aardappelen. Verwarm nog 30 min

vuur volledig inkoken. Bestuif met bloem, meng 1 min en voeg

zonder deksel net onder het kookpunt.

dan de bouillon toe, samen met de tijm en de salie. Laat op een

@ Maak de pesto: houd enkele blaadjes basilicum apart en mix

vrij hoog vuur voor de helft inkoken. Kruid met peper en zout

de rest in de hakmolen met de pijnboompitten. Voeg de olie en

en voeg gemalen nootmuskaat naar smaak toe

het geperste teentje knoflook toe. Mix opnieuw, giet in een kom

© Maak intussen de croutons: zet de grill van de oven aan.

en menger de geraspte parmigiano onder.

Snijd het stokbrood in sneetjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie

© Haal de aardappelen uit de soep en strooi er de pasta in.

en bak ze in de oven goudbruin (houd in het oog) of in een

Laat 5 min sudderen zoals aangeduid op de verpakking. Plet de

antiaanbakpan. Wrijf de croutons in met het gehalveerde

aardappelen met een beetje bouillon en bind er de soep mee

teentje knoflook en garneer ze met geraspte gruyère. Laat ze in

(voeg eventueel water toe om ze vloeibaarder te maken). Voeg de

de oven gratineren.

geraspte parmigiano toe, breng verder op smaak en haal de pan

@ Dien de soep heet op, met de croutons. Werk eventueel af

van het vuur.

met enkele verse kruiden.

@ Dien de minestrone heet op en geef er de pesto apart bij.

16