Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi FOOD TRIP
BORSJTSJ MET RODE BIET coekaaïne)
MOQUECA MET GARNALEN grazu)
Veren: 16g- Koolhydraten: Sg,
Veren: 29g - Koolhydraten: Ig,
ae
Vezels 5g -Elwitten:5g
a06
Vezels:4g - Elwitten:30g
+ 1 citroen
+ 3 tomaten
+ 2 sneetjes gerookt spek
+ 5 dl groentebouillon
+ 600 g biogarnaal-
+ del olifolie
Goe)
+ 2 grote aardappelen
Fundo
staarten (gepeld
+ Lot ui
+ Lbussel koriander
+ 500 g gekookte rode
« 2 dl zure room
« Lelolijfolie
en ontdarmd) =
+ 1 citroen
« 3teentjes knoflook
bieten
» Lel kristalsuiker
« 1 limoen
« Lel kurkuma
« 1 teentje knoflook
« 2 paprika's (kleur
« 4 spitskool
+ 1lwater
+ L'laurierblaadie
naar keuze)
+ 4 di kokosmelk
Peper en zout
« 2 wortelen
+ 5 di rundsbouillon
+ 3 takjes dille
Fundo
+ 1 selderstengel
+ 3 takjes bladpeterselie
@ Schil de tomaten en de paprika's met een aangepaste
“lui
Peper en zout
dunschiller. Snijd de tomaten in grote blokjes. Snipper de
paprika's, de uien en de knoflook. Fruit alles in een stoofpan,
© Breng het water, de 2 bouillonsoorten en het spek in een
met de olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 5 min op een
grote kookpot aan de kook.
zacht vuurtje slinken.
© snijd de spitskool in lange reepjes. Snijd de geschilde
© Leg de ontdooide garnalen op de groenten, giet er de
wortelen en aardappelen in kleine blokjes (brunoise). Snipper
kokosmelk en 4 dl water bij zonder te mengen. Zet het deksel
de kool en de selder
. Voeg ze toe in de kookpot, samen met
op de pan en verwarm gedurende 25 min net onder het
de dille en peterselie. Laat 15 min sudderen.
kookpunt. Let erop dat de bereiding niet kookt!
® Fruit intussen de gehakte ui op een zacht vuurtje in een
© Voeg het citroensap, de kurkuma, peper en zout toe.
braadpan met de olijfolie. Voeg na 10 min de rode bieten in
Werk af met plukjes koriander en limoen. Dien meteen op.
kleine blokjes toe en meng 1 min. Haal de pan van het vuur en
laat rusten.
© Voeg het citroensap, het hele gepelde teentje knoflook, het
MINESTRONE rauë)
laurierblaadje en de suiker toe aan de soep. Laat nog 5 min
koken en meng dan de inhoud van de braadpan onder de
Vetten: 20 g- Koolhydraten: 48 g,
soep. Breng verder op smaak, zet het deksel op de pan en laat
©®
Vezels:1lg- Elwitten:20 g
20 min rusten.
» 2 wortelen
+ 200 g pasta 1’Alfabeto'
- Peper en zout
© Verwijder eventueel de kruiden en serveer. Werk elk bord
Armando
af met een beetje zure room.
+ courgette
Voor de pesto:
“lui
+ Lel geraspte
+ 50 g pijnboompitten
+ 150 g prinsessen-
parmigiano
+ 50 g geraspte
boontjes
« 5 dl groentebouillon
parmigiano
UIENSOEP (gero)
+ 100 gwitte bonen
Fundo
+ el olijfoie
+ 3bloemige aardappelen
+ 2elolifolie
» 1bussel basilicum
+ 2takjestijm
+ Yateentje knoflook
Vetten: 208 - Koolhydraten:28g
+ 2 takjes oregano
©
Vezels:5g -Elwitten:9g
Voor de croutons:
@ Laat de witte bonen één dag op voorhand in koud
+ 600 g ien
« 5 takjes tijm
water weken.
« Lel bloem
+ 2 takjes salie
« Y stokbrood
« 1,25 dl rode wijn
« 1 snufje gemalen
+ 50 g Zwitserse gruyère
© Snijd de volgende dag de geschilde wortelen, de courgette,
nootmuskaat
de prinsessenboontjes en de ui in kleine blokjes (brunoise). Fruit
+ LS cl cognac
+ 2 elolijfolie
« 21 kippenbouillon Fundo
Peper en zout
+ 1 teentje knoflook
ze 2min op een vrij hoog vuur in een stoofpan met de olijfolie.
+ 50 boter
Overgiet ze met de bouillon en 5 dl water. Breng aan de kook, zet
imum. Houd
het deksel op de pan en verlaag het vuur tot het mi
© Snijd de uien in reepjes en fruit ze 20 min op een matig
de soep gedurende 1.30 u net onder het kookpunt.
© Voeg de uitgelekte witte bonen, de tijm en de oregano toe,
vuurtje in een brede stoofpan met de boter, tot ze karamelliseren.
@ Overgiet met de wijn en de cognac. Laat op een vrij hoog
samen met de hele geschilde aardappelen. Verwarm nog 30 min
vuur volledig inkoken. Bestuif met bloem, meng 1 min en voeg
zonder deksel net onder het kookpunt.
dan de bouillon toe, samen met de tijm en de salie. Laat op een
@ Maak de pesto: houd enkele blaadjes basilicum apart en mix
vrij hoog vuur voor de helft inkoken. Kruid met peper en zout
de rest in de hakmolen met de pijnboompitten. Voeg de olie en
en voeg gemalen nootmuskaat naar smaak toe
het geperste teentje knoflook toe. Mix opnieuw, giet in een kom
© Maak intussen de croutons: zet de grill van de oven aan.
en menger de geraspte parmigiano onder.
Snijd het stokbrood in sneetjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie
© Haal de aardappelen uit de soep en strooi er de pasta in.
en bak ze in de oven goudbruin (houd in het oog) of in een
Laat 5 min sudderen zoals aangeduid op de verpakking. Plet de
antiaanbakpan. Wrijf de croutons in met het gehalveerde
aardappelen met een beetje bouillon en bind er de soep mee
teentje knoflook en garneer ze met geraspte gruyère. Laat ze in
(voeg eventueel water toe om ze vloeibaarder te maken). Voeg de
de oven gratineren.
geraspte parmigiano toe, breng verder op smaak en haal de pan
@ Dien de soep heet op, met de croutons. Werk eventueel af
van het vuur.
met enkele verse kruiden.
@ Dien de minestrone heet op en geef er de pesto apart bij.
16