Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B je
=
a
nae
=
ONZE PRODUCENTEN ACHTERN: M
k
x
DE HERBIE MET RAUWE
À
%,
=
MELK IN 6 STAPPEN dn
STREMMING
1
De verse rauwe melk komt
Bi 8
À
‘s ochtends rechtstreeks van
ne
de boerderij. We voegen
daar zuursel en stremsel aan
toe. We verwarmen de melk
dan tot 32°C tot ze stremt.
WRONGEL
Ee
PA
M
Als de wrongel de juiste
textuur heeft, wordt hij
&
voorzichtig in kleinere
delen gesneden.
UITLEKKEN
me
v3
De wei lekt uit de wrongel
en wordt opgevangen
om er de varkens mee te
voeren (zo gaat er niets
ze
verloren). Dan worden
Di
de specerijen en kruiden
toegevoegd.
|
VORMEN
De wrongel wordt
vervolgens in blokken over
==
}
Be
kaasvormen verdeeld. Die
Fr
7
worden goed aangedrukt
+.
y
door de kaaspers.
PEKELEN
en
De gevormde
==
kazen worden 24 u
ï
px:
|
ondergedompeld in licht
gezouten water (het
geheim van hun smaak).
5
k
RÜPING -
=
Vervolgens gaan ze 647
un
al
6
weken in derijpkamer,
waar ze elke dag met de
hand omgedraaid-worden.
Eau
Wil je meer weten? Surf dan naar hethinkelspel.be „x
x
55.
Be