Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

B je

=

a

nae

=

ONZE PRODUCENTEN ACHTERN: M

k

x

DE HERBIE MET RAUWE

À

%,

=

MELK IN 6 STAPPEN dn

STREMMING

1

De verse rauwe melk komt

Bi 8

À

‘s ochtends rechtstreeks van

ne

de boerderij. We voegen

daar zuursel en stremsel aan

toe. We verwarmen de melk

dan tot 32°C tot ze stremt.

WRONGEL

Ee

PA

M

Als de wrongel de juiste

textuur heeft, wordt hij

&

voorzichtig in kleinere

delen gesneden.

UITLEKKEN

me

v3

De wei lekt uit de wrongel

en wordt opgevangen

om er de varkens mee te

voeren (zo gaat er niets

ze

verloren). Dan worden

Di

de specerijen en kruiden

toegevoegd.

|

VORMEN

De wrongel wordt

vervolgens in blokken over

==

}

Be

kaasvormen verdeeld. Die

Fr

7

worden goed aangedrukt

+.

y

door de kaaspers.

PEKELEN

en

De gevormde

==

kazen worden 24 u

ï

px:

|

ondergedompeld in licht

gezouten water (het

geheim van hun smaak).

5

k

RÜPING -

=

Vervolgens gaan ze 647

un

al

6

weken in derijpkamer,

waar ze elke dag met de

hand omgedraaid-worden.

Eau

Wil je meer weten? Surf dan naar hethinkelspel.be „x

x

55.

Be