Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55
B je = a nae = ONZE PRODUCENTEN ACHTERN: M k x DE HERBIE MET RAUWE À %, = MELK IN 6 STAPPEN dn STREMMING 1 De verse rauwe melk komt Bi 8 À ‘s ochtends rechtstreeks van ne de boerderij. We voegen daar zuursel en stremsel aan toe. We verwarmen de melk dan tot 32°C tot ze stremt. WRONGEL Ee PA M Als de wrongel de juiste textuur heeft, wordt hij & voorzichtig in kleinere delen gesneden. UITLEKKEN me v3 De wei lekt uit de wrongel en wordt opgevangen om er de varkens mee te voeren (zo gaat er niets ze verloren). Dan worden Di de specerijen en kruiden toegevoegd. | VORMEN De wrongel wordt vervolgens in blokken over == } Be kaasvormen verdeeld. Die Fr 7 worden goed aangedrukt +. y door de kaaspers. PEKELEN en De gevormde == kazen worden 24 u ï px: | ondergedompeld in licht gezouten water (het geheim van hun smaak). 5 k RÜPING - = Vervolgens gaan ze 647 un al 6 weken in derijpkamer, waar ze elke dag met de hand omgedraaid-worden. Eau Wil je meer weten? Surf dan naar hethinkelspel.be „x x 55. Be
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55